Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

czemu nie wierzycie w miłość gdzie pani ma lat 20+ a pan 50+?

Polecane posty

powiem wam, że to jest naturalne, ponieważ dopiero wtedy facet jest dojrzałym partnerem dla kobiety młodszej bo nie oszukujmy się, faceci to wieczne dzieci:)

Gość tak to ona
a siedz Ty sobie nawet z 80latkiem, co nam do tego.

Gość Cudowne, wspaniałe,
niepowtarzalne wręcz uczucie...

czasami nawet nie widac ze mezczyzna ma 40+, bo jest bardziej zadbany niez 30-latek owszem , bywa tez tak ze z mlodego ciacha robi sie podstarzaly kapcan ale my tu rozmawiamy o superfacetach a nie jakis pomarszczuchach

Ja się cieszę szczęściem innych :) smuci mnie tylko jak młoda panienka żałuje że nei jest starsza, bo tak partner moze pomysleć że jest gówniarą :(

Gość pannna z akcentu
ma kochanka starszego ,który jej płaci i chlopaka, który nie wie o kochanku. super lajf !

Gość 84438
ja wierze...przezylam i wiem jak facet rozpaczal jak odeszlam..

Gość ziellonkss
Nie wiem co jest naturalnego w sypianiu z facetem w wieku ojca :| Kurwa zaraz rzygne, nie chce sobie tego wyobrażać:/

Gość pannna z akcentu
za to jego dzieci sie cieszyły z Powrotu Taty ;-)

ziellonkss Nie wiem co jest naturalnego w sypianiu z facetem w wieku ojca :| K**wa zaraz rzygne, nie chce sobie tego wyobrażać:/ no wiesz, jesli twoj ojciec jest oblesnym kapcanem to tez na twoim miejscu bym sobie nie wyobrazala

ma kochanka starszego ,który jej płaci i chlopaka, który nie wie o kochanku jak dobrze ze ty wiesz wszytsko pannna -szklana kula

Gość Szukanie ziury w całym
" kobiety po 20 są już w pełni ukształtowane emocjonalnie a panom zajmuje ten proces o wiele wiele dłużej..." Masz całkowitą rację. Ten proces zajmuje ze 20lat a może dłużej. Dodam tylko, że jak już się facet w miarę ukształtuje i dojrzeje, to raptem bardzo szybko.... dziecinnieje :) I stąd bierze się u niego chęć na 20-tki. Chce znowu mieć równiesnicę u boku. Masz na to pięć, góra dziesięć lat. Potem odeślij dziadka do hospicjum, a sama... zrób podobnie! :D:D Cofnij się w rozwoju i hurrrraaaa! na młode, męskie 20-letnie... dzieci... :P

Gość pannna z akcentu
a ta ha! stary koorwiszon cieszy się że ma z kim popisac o problemach kochanek, i mówicie że panna wszystko zmyśla? to ha! z gówniarą no-lifową sobie komitywę zrobiła? ha!hahahahahahahaha

Tak to się toczy. Również dla tych, którzy chcą za wszelką cenę zaczarowywać wiek, pokolenie i doświadczenie życiowe. A także potrzeby - macierzyństwa, ochotę na seks i możliwości w tym zakresie, nie mówiąc o... prawdziwym szacunku. Nie do młodego ciałka, ale do kobiety u boku. On szanuje przede wszsytkim Twoje ciało. reszta jest milczeniem, albo mniej lub bardziej udanymi kłamstwami.

stary koorwiszon cieszy się że ma z kim popisac o problemach kochanek, i mówicie że panna wszystko zmyśla? to ha! z gówniarą no-lifową sobie komitywę zrobiła? uwazaj dziecko , bo ty mozesz nie dozyc 30 lat :P bardzo wam szkoda ,że mozna zakochac sie ze wzajemnoscia w zonatym , nie?

Gość pannna z akcentu
mi nie szkoda, sama jestem zakochana w żonatym to mój mąż :-)