Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

czemu nie wierzycie w miłość gdzie pani ma lat 20+ a pan 50+?

Polecane posty

wcale mi was nie zal, zaklamane, zalosne mezatki, dbajcie lepiej o mężow i ich potrzeby to was nie beda zdradzac i nie bedziecie tak pluly na mlodsze kobiety

pannna z akcentu mi nie szkoda, sama jestem zakochana w żonatym to mój mąż hahaha ciekawe co na to malzonek i jego kochanka

Szukanie dziury w całym Zakochać się w żonatym? Współczuję... serio. ale nie masz czego...serio ..to wspaniale uczucie a tak w gwoli wyjasnienia , to moj X wlasnie rozstaje sie z zoną [juz zlozyl papiery] i chce byc ze mna :D

Gość ziellonkss
ha, ja nikogo nie obrażam, więc trochę się pohamuj co? Wyrażam tylko swoje odczucia na ten temat. Może być zadbany i wyglądać na kilka lat mniej, ale dla mnie to wciąż stary facet w wieku mojego ojca. Natomiast mój partner 3 lata starszy jest dla mnie wystarczająco dojrzały więc nie przemawia do mnie ten argument. Uważam, że to kwestia takiego a nie innego charakteru a nie wieku.

Gość pannna z akcentu
ha! a twoj małżon i jego kochanka, tez łażą po mieście i udają małżeństwo ze wspólnymi dziećmi, jak ty i twoj kochaś robicie? :-)

ziellonkss widzisz moj X nie dorasta mojemu tz do piet. jest pzrystojny, wysportowany , z klasą , z poczuciem humoru itd itp. mysle ,że przy blizszym spotkaniu kazda kobieta bylaby nim zafascynowana , mimo jego metryki. i nikt by mu nie dał tyle lat co ma.On wygląda na najwyżej 33 lata.Wiec spotykajac sie z nim nie mam wrazenia ze spotykam sie z mezczyzną o wiele starszym ode mnie.

Gość ada.R
Jak mialam 19 lat ,poznalam faceta ktory mial 40 i nie byl podtatusialym starym ramolem,wrecz przeciwnie byl facetem zadbanym wysportowanym ,na poziomie.Wyksztalconym i z wlasnym biznesem,byl po rozwodzie,bezdzietny.Spotykalismy sie jako znajomi i nigdy nie wykroczylo to po za ta granice,wyczuwalam z jego strony jakies tam zaangazowanie i uczucie bo wyznal mi je,ale ja osobiscie nie moglam siebie wyobrazic u boku faceta ktorego metryka mowi sama za siebie.

a twoj małżon i jego kochanka, jakby mial to moze by sie ode mnie odczepil :P a tak niestety lata za mną jak przyslowiowy"smrod po gaciach"

"moj X wlasnie rozstaje sie z zoną [juz zlozyl papiery] i chce byc ze mna " Ależ życzę Wam wspólnego szczęścia przez następne całe, długie... kilka lat! I wcale nie twierdzę, że on się znudzi Tobą by znaleźc młodszą. O, nie! Częsciej bywa... ODWROTNIE! Bo po tym czasie Ty naprawdę dojrzejesz i oprzestanie Ci wystarczać rola zapartrzonej w swojego mentora i znawcę życia partnera... Zechcesz czegoś więcej niż bycia młodszą dziewczyną swojego zastępczego ojca. Zechcesz, aby ... liczył się z Twoim zdaniem, opiniami jako równiorzędnymi swoim. Aby Twoje nabywane z wiekeim doswiadczenia życiowe traktował jako wartościowe, tak jak swoje. A tu zonk... On ZAWSZE będzie starszy, mądrzejszy i bardziej odoswiaczony. I zawsze będzie chętnie Ci o tym przypominał i chciał roztaczać przed Tobą uroki życia. To stanie się nie do zniesienia. Bo nie będziesz już tą sama młodą dziewczyną tylko dohrzałą kobietą. Także... gratuluje przede wszsytkim jemu. Odwagi w postawieniu na Twoją dozgonną miłosć, lojalność i wdzęczność za to, ze zechciałaś mu dać złudną nadzieję na coś innego niż trochę seksu. Jako facet nie mam szacunku do krótkowzroczności takich facetów jak Twój kochanek. Siwy łeb a taki naiwny...

Gość pannna z akcentu
ha! masz klawo ! melina się chowa, a dzieci są już pod opieką pedagoga szkolnego?

Gość offerma....
mam 22 letnia koleżanke która ma faceta 53 lat a jej ojciec ma 55 lat i mają półroczne dziecko... i ten facet ma w moim wieku 2 synów z poprzedniego małzenstwa 25 i 28 lat... trochę to chore ale żyją na razie razem...

Gość karbowniczek.
bo to pedofilia jest

widzę że temat kwitnie:) Rozczaruję Was, nie jestem mitomanką, tylko może do waszych ograniczonych mózgów nie dociera, że życia nie da się przewidziec?;) I wiesz, ja mam chłopaka młodszego o 3 lata ode mnie, ale po tym, jak poznałam Jego, do chłopaka poczułam na tyle silną niechęć, że nawet nie dam rady z nim sypiać, ale to już umiera... Starszemu nie chcę życia psuć, choć powiedział, że szczęsliwy nie jest, ale niech w oczach przynajmniej swoich wnuków wygląda na wspaniałego dziadka. Marzę tylko o tym by móc jeszcze się zobaczyć, On też tego chce, co zresztą wczoraj mi wyznał. Druga kwestia - nie dostałam NIGDY żadnych pieniędzy, ale wiem, że jakbym poprosiła to bez problemu by mi je dał, ale po to studiuję itp żeby nie brać od kogoś a mieć swoje... Trzy... nie bój się, mam znajomych, koleżanki, ale z nikim szczerze nie mogę porozmawiać stąd moj udział na tym forum a i cieszę się że trafiłam na he! bo powiem Ci, że do tej babki to Ci daleko bo w porównaniu do Ciebie, umie przyznać przed sobą, że męża nie kocha i dąży do szczęścia w życiu. Zrób więc nam przysługę i zamilcz:)

Gość pannna z akcentu
he! i panna z akcentu wojujące koorwiszcza na kafe hasło przewodnie: Dawaj doopy i nie miej skrupułów wobec jego rodziny !

pannna z akcentu, cztanie ze zrozumieniem się kłania, albowiem moje zdanie: Starszemu nie chcę życia psuć, choć powiedział, że szczęsliwy nie jest, ale niech w oczach przynajmniej swoich wnuków wygląda na wspaniałego dziadka. wskazuje na coś przeciwnego, że właśnie mam skrupuły... weź kobieto może porcję leków co ci pan psychiatra przepisał:)

Gość pannna z akcentu
to ty masz problemy z samooceną swojego postępowania: a- dałaś mu doopska pomimo, ze ma rodzinę b- nie masz żadnej możliwości decydowania w sprawie jego sytuacji rodzinnej wiec nie twierdź że masz jakies skrupuły, bo nigdzie sie nimi nie wykazujesz.

Gość Marcin84ww,.
To pojeb ten sam babsztyl zakłada ciągle podobne topiki. :O

Gość pannna z akcentu
nooo fakt duży problem z psychiką u tej dziewczyny, dlaczego topiki kafeterii to coraz częściej poczekalnia do psychiatryka?

Gość Marcin84ww,.
Zjebów tu dostatek.

Gość Marcin84ww,.
Zjebie skończ zakładać ciągle te same tematy.:O

Gość Marcin84ww,.
Kocham Janusza Desznika 😘

Gość nienienieitak
Autorka i ha! to jedna i ta sama osoba !!! Podbija sobie temat i się cieszy że jej głupotą ludzie się podniecają hahaha

muszę was rozczarować ponieważ niestety ja dopiero zaczęłam swoją karierę na kafe a z pozostałymi tematami i nickami nie mam nic wspólnego ale myślcie jak sobie chcecie, mam to w dupie:)

Gość Urughaijka
Szkoda, że tak krótko byśmy się sobą cieszyli :D Ja wole poczekać to 20-30 lat aż mój partner stanie się dojrzalym mężczyzną ale poczekać razem z nim :P

Gość diagnoza powyzej
Dziewczyno wez sie ogarnij, nie masz ojca/dziadka, nikt Cie nie chce, ze musisz brac sie za takiego starucha bleeee?

Gość pewnie jej ojciec nie kochał
i teraz sobie takiego szuka :classic_cool: