Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Khalina

Kocham mojego meza!

Polecane posty

Gość Khalina

Jest najwiekszym szczesciem, jakie mnie spotkalo. Jestesmy 4 lata po slubie a jest coraz lepiej. Czuje sie z nim bezpiecznie, zawsze moge na niego liczyc. Chcialam sie tylko podzielic moim szczesciem :)

Gość Bardzo się cieszę
i życzę jak najlepiej. To fajnie że takie osoby, związki są. Dodaje to trochę nadziei, że jednak rozpusta, zdrada nie do końca zwyciężają. 🌻 😍

Gość Bardzo się cieszę
Już widzę "życzliwą" osóbkę :O A ja uważam, że jeżeli będą to pielęgnować, to mają szansę że się uda.

Gość pseudinima
"Jest najwiekszym szczesciem, jakie mnie spotkalo. Jestesmy 4 lata po slubie a jest coraz lepiej. Czuje sie z nim bezpiecznie, zawsze moge na niego liczyc. Chcialam sie tylko podzielic moim szczesciem" :)

już pojawiła się 'życzliwa' :O nie patrz na inncyh, ciesz się :) i dzie się swym szczęściem, by pokazac ż emożna szczęsliwie kochać :)

Gość sddedwe
papaja303 juz sie znalazla czarnowidzaca, nie wszyscy musza miec chuja zamiast meza. Zdazaja sie i szczesliwe malzenstwa, chciaz z takim podwjsciem jak twoje za dobrze nie bedzie.

Gość Khalina
Wiedzialam, ze szybko zjawi sie tutaj "opozycja" :)

Gość diki-mo
Ja teżżżżżżż! Kocham goooooo! Tego mojego, starego, łysego,ale własnego, wychodowanego :)))

Napisałam pół żartem pół serio, że zobaczymy za parę latek, bo myślałam,że autorka wątku napisała też w takim duchu. Ale jeśli poczuła się obrażona, to sorki, nie chciałam. Żyjta w szczęściu.

Gość Khalina
Smieszny Student - to napewno nie byl on :)

Gość pseudinima
"Jest najwiekszym szczesciem, jakie mnie spotkalo. Jestesmy 4 lata po slubie a jest coraz lepiej. Czuje sie z nim bezpiecznie, zawsze moge na niego liczyc. Chcialam sie tylko podzielic moim szczesciem" :)

Gość diki-mo
papaja303 takie cuda się zdarzają, aj jestem po ślubie prawie 16 lat! Nie zawsze jest miodzio, ale nadal czujemy do siebie chemię, rozmawiamy, śmiejemy się - serio, da się! Ale była to miłość od pierwszego wejrzenia, po roku wzięliśmy ślub, miałam 24 lata (czyt. gówniara trochę)

Gość Sama nie wiem....
No nie :-) Gówniara to np. 19-latka :-)