Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komunemamwekrwi

mam komunizm we krwi

Polecane posty

Gość komunemamwekrwi

Jestem dzieckiem komunizmu i moim przeznaczeniem jest obalić zbrodnicze kapitalistyczne systemy na całym naszym globie. Duch Lenina jest ze mną i wszystko udać się musi. Urodziłam się w ZSRR, to jest moje Otieczestwo i moją misją jest także bronić honoru tego tymczasowo tylko nieistniejącego kraju. Więc pamiętajcie macie coś do ZSRR, macie coś do mnie. Innymi słowy w takim wypadku zapraszam na ustawkę, ale nie radzę bo raczej nie zapamiętacie miło Waszej Porażki. No to by było na tyle :)

Gość sddedwe
To jedz do NY protestowac na Wall Street przeciwko bogaczom. Bedziesz sobie mieszkal w namiocie, smierdzial i protestowal. Pelno tam takich loosers jak ty, bez pracy i patrzacych, zeby dostac cos za darmo. Tylko uwazaj bo zbliza sie zima i dupa ci moze odmarznac, ale czego sie nie robi dla rownosci na swiecie hahaha.

Nikt nie powinien zarabiać więcej niż 100 000 euro rocznie. Precz z nierównościami!

Gość sygned
idea piękna ale ten system się nie sprawdził

Komunizmu nigdy nie było. Jeśli był, to weźcie poprawkę na fakt, że w komunizmie zniknie państwo. Komunizm to nie ustrój państwowy!

Gość sddedwe
Pewnie sam tez jestes loser. Socjalisto niedorobiony.

Gość vvvvvvxxx56
W Trier nad Mozela gdzie urodzil sie Karl Marx jest jego muzeum. To miejsce piergrzymowe dla komunistow!

Gość mylisz się dziecko
"w takim wypadku zapraszam na ustawkę, ale nie radzę bo raczej nie zapamiętacie miło Waszej Porażki" Raz już wygraliśmy - i drugi raz wygramy :-D