Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia01

pół roku starania 2 testy negatywne- czy wynik brać do serca ?

Polecane posty

Gość sylwia01

Witam wszystkie koleżanki :) Od kilku miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Byłam na badaniach ze mną jest wszystko ok natomiast z mężem kilka pozycji poza normą a szczególnie plemniki 1ml 15mln oraz ph 8 oraz podwyższona ilość leukocytów ale minimalnie. Starania sobie odpuściliśmy z powodu wyjazdu męża. Kochaliśmy się 9 października był to ostatni dzień gdy miałam śluz płodny. Mąż nie wiem czy we mnie doszedł czy też nie bo dzwonek zadzwonił do drzwi i dokładnie w momencie gdy dochodził... :/ Nie wiem czy doszedł we mnie czy też nie. Cykl zaczął mi się 28 wrześnie trwa około 28 dni. Robiłam dwa testy "bobo-test" 14 października oraz oraz 21 października wyszły negatywnie :( Proszę powiedzcie mi drogie koleżanki czy mam te wyniki brać sobie do serca ? Proszę o odpowiedź

Gość sylwia01
zapomniałam dodać, oznak ciąży,dolegliwości nie mam żadnych.

Gość czyli w ciazyyyyyyyyyyyy
nie jestes.

Gość czyli w ciazyyyyyyyyyyyy
a skad wiesz ze jest wszystko ok???? jakie miaals badania

za wcześnie te testy. poczekaj do terminu miesiączki i wtedy zrób. zresztą objawy przed terminem miesiączki tez rzadko kiedy występują, a jeśli już to są identyczne jak na okres.

Gość sylwia01
Tak miałam wszystkie badania. Byłam u gina powiedział, że jest ok. Czy nie będę w ciąży tak ? Słyszałam, że test można robić 12 dni po stosunku to prawda?

najlepiej po terminie okresy wcześniej może nie wyjść. ja przy obecnej ciąży robiłam test 26 maja, 12 dni po stosunku i wyszedł negatywny (w sumie to nie wiem po co robiłam tak wcześnie ten test, chyba ze względu na Dzień Matki :P) kolejny 1 czerwca, w dzień kiedy powinnam dostać okres i były już 2 kreski (jedna słabiutka), powtórzyłam 2 czerwca, i 2 mocne kreski :) poczekaj do terminu i zrób kolejny test.