Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksretarka

sex z szefem

Polecane posty

Gość seksretarka

sypiam z szefem i stwierdzam,że nie ma nic bardziej podniecającego!Facet jest starszy o 25 lat ale w ogóle tego nie czuje,takiego kochanka jeszczed nie mialam.Dojrzali bossowie rulez!!!

Gość hip hop
no możesz być z siebie dumna ....robisz podniecającą karierę , możesz śmiało mówić że jesteś z zawodu " ruchawka szefa " hahahaha

Gość Ban Server Warning !
normalnie- tak samo może być kapitanem drużyny siatkówki plażowej swojego miasta, bardzo dobrym graczem w koszykówkę i niezłym w nogę (oto mój mąż) twarz bardzo interesująca, ciemna karnacja cały rok, piękne, duże oczy, łydki CHOLERNIE umięśnione, uda i tyłek ze stali, tylko spory brzuszek widzisz- znów się potwierdza że każdy jest inny. osoba ważąca 100kg wcale nie musi być obleśnym, sflaczałym flegmatykiem Ban Warning! ps.!!!

Gość barabanka
moj szef ma super pindola a meza mam nieruchawego

Gość hardboss
zawsze dymalem swoje atrakcyjne pracownice i nigdy jakoś ich do tego zmuszać nie musiałem. Z odmowa spotkałem sie 2-3 razy i trudno. Nie zamierzałem z tego powodu robic awantury, ale jak sie na rynku pojawiała jakaś fajna dupeczka z kwalifikacjami tej co nie chciała, to sami rozumiecie. Integracja, wyjazd służbowy itp, zawsze moze po pracy byc milo. W koncu jedzie w fajne miejsce za friko. Bez zobowiązań i przymusu, z korzyścią dla wszystkich (prezenciki tez robie). Jest milo dla każdego. Nie jestem typem spasionego koca, mam 42 lata i mam czas zeby zadbac o siebie. Źle nie maja. W firmie pewnie jest fama, ze lube na delegacje pojechać w towarzystwie oficjalnie lub nie, ale skarg jakos też na mnie nie było. Takie zycie :)