Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hallllinka

jego rozmowy na gg

Polecane posty

Gość Hallllinka

mój facet codziennie wieczorami bywa na gg, przy czym nie rozmawia ze mną. Mieszkamy osobno, jak myslicie, on tam kogos szuka? urządza sobie pogaduszki w stylu jak Ci minął dzień? co o tym myśleć. Obydwoje jestesmy po rozwodach, stworzylismy nowy związek, niby jest ok ale martwią mnie te jego rozmowy

Gość Glenia
jak jestes po rozwodzie to po co ci info co on robi na gg?:O toz to obcy juz dla ciebie facet

Gość Glenia
ach sorki zle doczytałam :D:D razem tworzycie zwiazek?:D:D:D a niech sobie koleś gada a moze mu sie gadulec załacza automatem i pali kiedy on przeglada inne strony a ty juz tworzysz teorię:D:D

Gość Hallllinka
on po swoim rozwodzie, ja po swoim, razem stworzyliśmy nowy zwiazek ale fakt nie mieszkamy razem. Jego rozmowy na gg niepokoja mnie, bo myslę, że zaczyna szukać...tylko nie wiem czego

Gość ciekawska1989
chyba chodzi,ze oni są rozwodnikami z dwoch roznych malzeńst.Może on tylko włącza gg ... moj maz tez wlacza swoje gg i wcale z nikim nie gada,chyba,ze ktos zagada. A wchodzi na czat??

Gość Hallllinka
chyba mam kompleksy, jest młodszy ode mnie o trzy lata. Moje marzenie to być niezależna, śmiała, przebojowa a nie trzęsąca sie bo facet włączył gg...porażka

Gość Hallllinka
nie mam możliwości sprawdzenia czy wchodzi na czat

Gość ciekawska1989
bo moze byc tak (sorry od razu),ze wchodzi na czata.A tam hm..wielu szuka partnerek sexualnych no i wymiana gg etc.Ale w koncu to Ty go znasz i wiesz,na co go stać

Gość ciekawska1989
ale wiesz,ze rozmawia na tym gg czy tylkowidzisz,ze jest dostepny?

Gość Glenia
Halinka jak bedziesz sie tym zamartwiac i o tym myslec nic mądrego z tego nie wyniknie po za strachem zaborczoscią i utratą własnej wartosci :P Jesli widzisz właczone gg ty zagadaj :) Chcesz byc przebojowa?? przestan myslec o facecie jako dobru które zmieni twoje zycie na lepsze sama je sobie ulepszaj. Szukaj jakis pasji zajmij sie sportem wychodz do znajomych i to niech on sie czasem zastanowi czy juz złapał rybkę ;)

Gość ot jak technologia
niszczy związki:O sprawdź go jeszcze na fejsie i na nk:O

Gość ciekawska1989
ja tez jestem w zwiazku i piszę durnoty po tych czatach etc (fakt,nie spotykam się,ale jestem kobietą).Facet ma inne spojrzenie Zaloz sobie nowy numer i zagadaj do niego jako kto inny,dowiesz sie wszystkego co chces.

Gość Glenia
sprawdzanie faceta na początku znajomosci to chore i jest pierwszym stopniem do rozpadu :P zajmij sie sobą ;) Faceci dbają o kobiety, które mogą im sie wymknąć mają własne życie :P wiem to z autopsji. Jak to poćwiczysz to nie tylko nie bedziesz maiła problemu z takimi myslami ale i z sytuacją ze cie facet porzuca dla ciekawszej:D Myslę ze ja zadałabym mu pytanie w formie lekko dowcipnej z kim tak flirtuje na tym gg ;) ale nie drążyłabym tematu :D

to, ze jest dostepny nie oznacza, ze z kims rozmawia. ja tez ciagle jestem dostepna, ale przeciez pracuje ;) ale jesli Ty nie masz do niego w ogole zaufania, podejrzewasz go o glupoty to o jakim zwiazku piszesz??

Zaczynasz budować związek i już chciałbyś go szpiegować? Powiedz, czy pytałaś z kim rozmawia na gg? Powiedz czy wiesz że tylko jest na gg (zalogowany) czy też pisze. Jeśli go zapytasz z uśmiechem (jako ŻART) "Pewnie siedzisz na GG i bajerujesz inne laski?", i dokładnie przyjrzysz się twarzy kiedy odpowiada dowiesz się czegoś ...

Gość Hermesa
kiedyś na samym poczatku znajomości, prosiłam go aby był na niewidocznym, oczywiście nie było z tym problemu, bylo tak przez rok, pozniej latem po jakiejs sprzeczce, skasowałam jego gg,( on wiedzial o tym) wczoraj wpisałam od nowa numer, i tutaj niespodzianka...on jasnieje w pelnej krasie. Teraz mysle od jak dawna

Gość Hermesa
i jak rozróżnić, czy jest tylko dostepny, czy rozmawia z kimś

Gość Glenia
Hermesa i jak rozróżnić, czy jest tylko dostepny, czy rozmawia z kimś najlepiej zapytac wprost :classic_cool:

Gość Halllinka
jestem wkurzona, tym jak łatwo facet może zburzyć moje poczucie wartości, nie śpię pół nocy

Gość Glenia
nie on jest temu winien tylko ty sama Halinko :D:D to twój problem i twoje domysły :classic_cool:

Gość Halllinka
no nie...Glenia....:( czyli on jest ok? tak można? rozmawia z kim chce, o czym chce...niby tak, wiem ma prawo, ale jednak...coś mi mówi... i nie wiem czy to juz obsesja, czy po prostu mam świetną intuicję

Gość Glenia
ty sobie lepiej ta intuicje schowaj w kieszen :classic_cool: jesli nie masz zaufania ytto po co ciagniesz to?:O przecież to jakis masochizm :D:D:D Nie wiem czy jest ok czy nie ale jesli mam z czymś problem to sama sobie musze z tym radzić a nie zwalać winę na wszystkich dookoła :P albo zapytasz wprost i wyjasnisz albo cie te domysły doprowadzą do nikąd :P

Gość Halllinka
chodzi o to, ze tak, ze pisze na gg a mnie martwi z kim i dlaczego i po co, czy ja juz mu nie wystarczam? czy tez mam kogoś szukać? myslę że znaleźliśmy sie na zakręcie i stąd te wątpliwości a internet za te wszystkie mozliwości komunikacji to kocham i nienawidzę

Gość Halllinka
znikam do pracy, wieczorem zapytam o to wprost, mało tego, zapytam co z nami dalej, jakie ma wobec mnie plany, myślę że czas na deklarację w którą stronę idziemy

Kochana autorko ...moim zdaniem nie masz powodów do zmartwień...ja będąc w związku też pisałam na gg, moi byli również...to nie musi zaraz świadczyć , że Cię zdradza , szuka kochanki albo Bóg wie co jeszcze...każdy z nas ma prawo robić co chce(oczywiście są pewne granice)...nawet jeśli popisze z jakąś koleżanką co z tego?! w końcu jest z Tobą , Ciebie kocha ...doszukujesz się czegoś , czego w rzeczywistości nie ma...wydaje mi się , że po poprzednim związku stałaś się przewrażliwona ;) poza tym jak sobie to wyobrażasz?! Twój facet ma przed wejściem na gg,zadzwonic do Ciebie i oświadczyć: "Hej Kochanie , własnie wchodzę na gg,będę pisał z Kaziem/Basią/Kasią...mogę?!"...nie myśl tyle , bo nie warto...wierz mi...skup się na sobie ...to naprawde nic złego , że on czasami sobie z kimś popisze...zresztą może nawet to nie kolezanki a koledzy...tak czy inaczej moim zdaniem nie warto sobie tym głowy zaprzątać.