Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spotykalam sie z kims takim

Spotykałam się z niepełnosprawnym facetem. Nazwał mnie k.....rą ! :/

Polecane posty

Gość debil_to_debil
" Ale muszę przyznac, że taki niepelnosprawny facet co sobei radzi i się nie zalamuje i jest silny psychicznie" znowu generalizujesz:D

Gość ja uwazam ze nie nalezy genera
,,Wielu takich kaleków zasłużyło sobie na to kalectwo,,typowo Polackie okreslenie...poza tym kto zasluzyl ten zasluzyl...nie zawsze niepelnosprawnosc,jest z winy niepelnosprawnego...

Gość prawiczek 879
widać taki sam frustrat jak większość prawiczków z kafeterii 🖐️

sam jestem niep.......y fizycznie ale kobiety nigdy bym nie wyzwal a jemu to sam bym morde obi bo to jego zachowanie bije w nas wszystkich kulawych

Gość napisz mu że jest
żywym gównem i prymitywem więc całe życie będzie sam durny smieć :P

Gość do Morland...
zgadzam sie z tym co napisalas,niepelmosprawni na haslo ,,nie,,reaguja z szewska pasja i rynsztokiem,nie chca zeby sie nad nimi litowac,jednozesnie nie tolerujac naszego prawa wyboru partnera... Ja mialam podobna sytuacje ,zawozilam mojego syna na zajecia z logopeda do pewnego osrodka w ktorym recepcjonista byl chlopak na wozku,nie wiem co mu bylo,bo generalnie nie mial przedramion,tylko dlonie na krotkich kikutach,tak samo z nogami,korpus mocno znieksztalcony...chlopak byl bardzo mily,podczas czekania na synka duzo rozmawialismy,o bzdurach,o jego pasjach,kochal fotografie,prowadzil wyklady w collegu itp,byl ciekawym czlowiekiem,aczkolwiek tylko w kategorii przypadkowego rozmowcy,tak samo jak w przypadku autorki,gdy mu grzecznie odmowilam zaproszenia na randke zaczal mnie obrzucac wyzwiskami,zniknely nagle jego dobre maniery,byl gluchy na tlumaczenia....dostalam taka nauczke ze teraz nawet grzeznosci i rozmowy o pogodzie nie kontynuowalabym z niepelnosprawnym,bo konsekwencje bycia milym,i tolerancyjnym wyszly mi bokiem

Gość lel lelelelllll
Niestety takich przypadków jest wiecej :( Nie wiem dlaczego ci ludzie zmienią sie w diabła gdy powiesz NIE... Ja kiedyś poznałam chłopaka, mialam wtedy 17 on 21 lat przez internet, nie powiedzial mi ze jest niepełnosprawny. Przyszedł na spotkanie o kulach, mogł przejsc samodzielnie kilka metrów bez nich, nie mam pojecia co mu było. Liczylam na fajne spotkanie, ze pogadamy tak jak przez internet ale byl zuplenie inny. Zacząl od pytania : Co??! Pewnie nie spodziewalas sie kaleki ? - i cale 2 godziny gadalismy o niepelnosprawnosci, o tym jak ludzie go zle traktują, caly czas o sobie mowil. Na GG wieczorem znow byl normalny, pytałam czy chce znow sie spotkac. Odpowiedzialam ze mozemy sie umowic np do kina. Kilka minut ciszy i pretensje do mnie ze robie to z litości, ze mam go w dupie, ze zna takie jak ja dają nadzieje a potem rzucają + wiele niemilych wyrazen a potem mnie zablokowal i wiecej sie nie odezwal... :O

Gość spotykalam sie z kims takim
Koleś miał za malą ręntę i ptaka :D

Gość hgfjgukiloh
a ja sie nim nie zachwycam jest strasznie sztuczny, w amerykanskim ''cool'' stylu,wszystko widac wyrezyserowane, niczym prezenterzy z wiadomosci porannych na ABC :O niedobrze mi sie zawsze robilo gdy musialam ogladac telewizje u nich bllee te biale ząbki, ten botox

Gość Krrrrr
Podejrzewam, ze to nie kwestia niepelnosprawnosci, tylko kompleksow. Kiedys chodzil za mna facet, ktory byl zupelnie nieciekawym kolesiem - otyly, typ informatyka z kwejka, zaniedbany. Ze z natury jestem przyjazna, to zachowalam z nim zdrowe relacje, szczegolnie, ze bylismy w jednej grupie na studiach. Ale, ze z czasem zaczal rzucal aluzje seksualne to przestalam byc mila i powiedzialam, ze sobie nie zycze. Wtedy zostalam wulgarnie zjechana od gory do dolu, do tego zaczal sie zachowywac jak psychopata i grozic...

"typ informatyka z kwejka," hahahahahahahahahahahahah dzięki za poprawienie humoru