Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

podobają mi się starsi faceci

Polecane posty

Gość fiku nie szuka faceta
tylko tatuska 🖐️ niedojrzala sprakula do pewnych rzeczy i jeczy o tym w dzien w dzien

Nie będę wypowiadać sie za inne dziewczyny, powiem tylko dlaczego ja :) Jestem typowy koziorożec, poważna, odpowiedzialna, karierowiczka, ceniąca rodzinne wartości oraz szukająca autorytetu u mężczyzny. Ponadto mam starszego brata, który zawsze był dla mnie wzorem faceta :)

Wolnością w znaczeniu młodością, brakiem większych zobowiązań (typu brakiem dzieci). Dla mnei związek nie równa sie brak wolności :) można we dwójkę "szaleć" :)

bo to nie był koś z kim mogłabym być na zawsze, lubiłam go, było mi z nim dobrze, ale pewne cechy mnie wkurzały, a on nie chciał nad nimi pracować, stwierdizłam, że nie am sensu w tym tkwić, bo nic z tego nei będzie, a pociągał mnie strasznie.

od tego czasu już poznałam kilku innych, z czego jeden zaproponował mi przyjacielski seks, a drugi czaił sie (randki były miłe), ale jakos sie rozmyło to

przychodzi czas że stajecie się zazdrosne i chcecie faceta wziąć pod pantofel i teraz jest paradoks bo jak facet jest całkiem dominujący to się zaczyna sypać wszystko dla tego trzeba szukać kompromisowych osób mających podobne zdanie w wielu kwestiach

nigdy nie doszłam do tego etapu :) (ten tamten to był urodzony pantofel :O) ja nie szukam dominatora, tylko faceta który postawi na swoim, ale i będzie brał moje zdanie pod uwagę. :)