Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on nie chce się ze mną kochać!

od pół roku facet nie chce się ze mną kochać!

Polecane posty

ok....moje przemyslania po przeczytaniu calego watku Facet od dawna ma inna, mozliwe tez ze ma z nia dziecko, nie wie tylko jak ma powiedziec swoje pierszej ze od jakiegos czasu gra drugie skrzypce i ze chce odejsc.....nie chce zranic kobiety z ktora spedzil kawal czasu....albo mu zal podzielic sie kasa...jol! dobranoc

30skończone od 10lat mężatka...

gdyby miał inna detektywi by odkryli inne opcję też nie pasują..gdyby chciał zostawiław mnie każde z nas ma własną firmę więc różnicy nie zrobiło...

nie wiem muszę to przemyśleć

zmanowalas 6 miesiecy swojego zycia. zastanow sie ile jeszcze miesicy jestes wstanie mu podarowac i nie zalowac jako straconych...a potem zrob cos ze swoim zyciem bo sie obudzisz z reka w nocniku

Gość facet_wwa
ja też się nie kocham z żoną całymi miesiącami, nie mam kochanki, nie jestem pedałem, seksu potrzebuję jak każdy facet ale nie potrafię powiedzieć jednoznacznie dlaczego tak jest.... coś się wypaliło.... ona też mnie nie namawia.... przykre ale tak jest... może nie ma chemii??

szok co się dzieje z ludźmi... Niby się znacie, pasujecię a tu takie coś...

Gość ale po co
Złapał HIVa i nie chcę cię zarazić :P tego detektywi nie wytropią, bo to można zrobić anonimowo :P może ty się zbadaj?

zagadka niemal taka jak te z archiwum x :-) facet ma kobietę, którą "daje" mu na wszystkie sposoby, kiedy tylko ma na to ochotę a mimo to od jakiegoś czasu z tego nie korzysta podobno nie zdradza bo nie ma innej, gejem też nie jest - wszystko sprawdzone przez detektywów kurcze niezła zagwozdka - ja obstawiam jakąś chorobę fizyczną bodź może nawet umysłową albo coś o podłożu psychicznym, może jakiś zakład z kimś ma albo sam postanowił sprawdzić ile bez seksu wytrzyma jeżeli to zakład lub chęć sprawdzenia siebie to mógłby Ci o tym powiedzieć żebyś wiedziała ile masz jeszcze czekać a może ma jakieś stresy w pracy i w związku z tym "mały" mu nie dyga??? Dziwna sprawa - tak na szybko jak masz mega ciśnienie to albo możesz sama sobie zrobić dobrze albo znaleźć sobie kogoś na seks bez zobowiązań. Nie są to sposoby doskonałe ale czasem nie ma innego wyjścia. Swoją drogą to jak Ci sam nie powie o co chodzi to możesz się tego nigdy nie dowiedzieć a tu to raczej odpowiedzi nie znajdziesz. Więcej się głupich tekstów naczytasz niż mądrych rad. Pozdraiwiam

nattman dziękuję za Twoja wypowiedź... Liczyłam, że będzie więcej takich... Nie wiem co dalej wolę sama się zaspokajać niż go zdradzić kocham go...

Gość Bronek Malanowski
Potwierdzam. Sprawdziliśmy faceta.

panie bronku bardzo śmieszne... Tu ważą się losy mojego małżeństwa a tu takie żarty...

Gość Żonaty i rżnący
A jak często wcześniej to robiliście? to gasło powoli czy tak z dnia na dzień? No i co robiliście? Rozkładałaś nogi i zamykałaś oczy? Bo jesli tak to może mu sie znudziło lekko. A on sam sie zaspokaja? Bo nie wieże żeby pol roku bezpieczników nie otworzył.

Gość Żonaty i rżnący
wierzę - przepraszam za orta

Gość uu mnie tak bylo
u mnie tak bylo aż facet mi powiedział że jestem za gruba i go nie pociągam masakra!! faceci to chamy!

Gość Żonaty i rżnący
A jaka jest Twoja waga?

ja mam 57kg przy wzroście 175cm... Mam ciemną jasnacje i jestem brunetką... Faceci są aż brak słów... Wszyscy jego koledzy zawsze mu mnie zazdrościli, kilku próbowało mu mnie odbić, robiłam w łóżku co chciał byłam gotowa na wszystko by mu dogodżić a on nie chce już seksu i koniec

Gość kalim
Powiem że faktycznie zagadka Czy twój facet dużo pracuje? Jak długo nie ma go w domu? W jakiej branży? Czy pracuje więcej niż do tej pory? Jaki ma nastrój? Jak ciebie traktuje? Mijacie się często? Zaczepia ciebie? np pogłaszcze, klepnie, ugryzie Mogę jeszcze setkę pytań dodać :P

wszystko oprócz tego, że się ze sobą nie kochany jak zawsze... Nadal wychodzimy na kolację i w inne ulubione miejsca... Nadal śpimy w jednym łóżku i bierzemy wspólne kompiele ale o seksie nie ma mowy i już...

Gość kalim
jakoś nie odpowiedziałaś na pytania :P Dzwoni kobieta do serwisu .... Komputer mi nie działa.... tzn? nie działa i już Diagnoza.... Ma ktoś pomysł co się stało?

już nie wiem sama... Chodzę przed nim w bieliźnie czasem nago... Wykonywalam taniec erotyczny i on nic

Kalim, mam diagnozę, nie włozyła wtyczki do kontaktu :) Idealnie pasuje do topicu, on tez nie wlozyl...

Gość kalim
Oczywiście że o wtyczkę chodzi :P Uwielbiam postawiony problem. Mój mąż nie działa pomóżcie bo nie wiem jak mam zrobić żeby zadziałał. Facet może przechodzić przez trudny okres. Kłopoty w firmie... często o tym nie mówi się żonie. :P Diagnoza... faceta zżera stres i ostatnią rzeczą na jaką ma ochotę to seks. Facet może mieć również tyle roboty że po nocach siedzi i nie może się wyrobić, lub kłopoty z realizacją kontraktu. Ludzie naprawdę różnie reagują na obciążenie fizyczne czy psychicznie. Jeden chce się wyładować inny nie ma ochoty na nic. Może depresja. Bieganie przed nim na golca nie koniecznie zadziała skoro jego myśli krążą wokół innego tematu. Możesz tylko drażnić. Pogadaj z nim. Nie o seksie tylko o nim. Pomóż mu, podpowiedz co ty byś zrobiła. Dopytaj co go gryzie a problem sam się rozwiąże. I proszę że by to nie wyglądało tak. Siadasz przed nim i... Pogadajmy o tobie. Dlaczego nie chcesz mnie rżnąć. :P

rozmawiałam nie raz o nim... Mam wgląd w jego firme on w moja, wiem, że nic się nie dzieje...

postanowiłam, w czwartek dam mu ostatnią szansę na szczerą rozmowę, będę wyrozumiała i delikatna jak zawsze ale stanowcza, no i zdecydowanie powiem co o tym myślę... Myślicie, że warto przygotować jakąś kolację czy coś w tym rodzaju by było miło?

Gość facet nie chce
ja pewnie wiem, ale kobieto za dużo żądasz

Gość Majorat Pervers
Twój wafel nie działa bo go nie kręcisz albo ma inną, zadbaj o siebie zaszokuj go czymś i nie leż w łóżku jak kłoda!