Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka, blondynka czy ruda

kolor włosów !!!!!!!!!!

Polecane posty

czesc dziewczyny :) ide dzis do fryzjera i mam ochotę coś zmienic:) jestem blondynką, mam neibieskie oczy,karnacja jansa raczej (ale nie bardzo jasna) jaki kolor włosów bedzie mi pasował ?

Gość mgfgfdgdfgdfgfgdg
raczej jakieś naturalne dosyć chłodne odcienie..chyba, że masz ciepłą karnacje to i cieplejsze odcienie..może nawet rudy w zależności jak wyglądasz bo po opisie ciężko ocenić..no i zależy jak się ubierasz..jakie kolory ubrań.

czarny odpada zdecydowanie :) kurcze sama nie wiem, od zawsze jestem blondynką i trochę się boje takiej drastycznej zmiany:D ale chce, bo wydaje mi sie ze jestem nudna:D cera ma raczej chłodny odcień, ubieram się normalnie w raczej stonowane barwy

no i mam dosyć jasne brwi także włosy nie mogą być zbyt ciemne

Gość mgfgfdgdfgdfgfgdg
to walnij jakiś karmelowy, ale ciut chłodniejszy odcień brązu :) iii może żeby wybić nudę zostaw trochę tego blondy np tak jak ma górniakowa..końcówki jaśniejsze trochę..i tak masz blond więc nie musisz rozjaśniać i możesz to wykorzystać w fajny sposób :) zaszalej :)

Jak można się świadomie oszpecić i zrezygnować z blondu, przy takich warunkach jakie posiadasz, autorko ? :O Zmień cięcie, ale nie kolor, błagam.

no taki karmel może może...:) cięcie akurat bardzo mi się podoba:D ale kolor poprostu się znudził:) kurcze już przed wakacjami myślaam o zmianie i się nie odważyłam....dziś jestem zdecydowana:)

Gość mgfgfdgdfgdfgfgdg
zmieniaj!! kobieta powinna się zmieniać, anie całe życie wyglądać tak samo... jeśli masz zaufanego fryzjera to rób zmianę..to lepsze niż bycie całe życie blondynką.. mój facet lubi jak zmieniam kolor włosów.. zawsze się śmieje, że tym razem przygruchał obie np rudą..a teraz np brunetkę he he ;) do odważnych świat należy, to tylko włosy, zawsze możesz wrócić, z takiego karmelu łatwo wrócisz do blondu bo będziesz się wymywał i tak.. tylko nie rób żadnej czekolady ani ciemnego koloru, bo będzie problem w razie jak będziesz się źle czułą :)

bardzo ciemne kolory odpadają,mogłabym zejść na zawał;)

ok, dziękuję za pomoc:) zaraz wydrukuje sobie te zdjęcia i z nimi pognam do fryzjera, na pewno coś doradzi i może jakiś fajny kolorek stworzy:) choć pewnie bedzie mi odradzał zmianę koloru bo bardzo podobają się mu moje włosy ;) ale co tam, moja głowa w końcu :D

a ten odrost do połowy to chyba tylko fajnie na długich włosach wygląda...ja mam do ramion więc raczej nie będzie pasował