Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nemo Nikt

Czy Coma to najgorszy zespół w historii polskiej muzyki?

Polecane posty

Gość Nemo Nikt

Jak można słuchać czegoś takiego?

Gość list w butelce
jeden z najlepszych, polskich rockowych zespołów wg mnie

Gość pe ef
Najgorszy? nie da sie wybrac najgorszego, bo beznadziejnej muzyki jest pelno.. ale uwazam come za zespol o niczym dla wielce alternatywnych artystek w wieku nastoletnim 🖐️ herbata wzniosla u sasiada krzyk :o

Gość Nemo Nikt
Najgorszy. Jak można takich głupich tekstów słuchać. To jest czysta grafomania, coś takiego powinno być karane.

Gość pe ef
Przykladow takiej grafomanii jest mnostwo, co z Happysadem na przyklad :o

Gość Nemo Nikt
Z polskich lubię Myslovitz i Perfect. Polska muzyka to w 99% dno. Albo beznadziejne teksty albo beznadziejna muzyka albo beznadziejny poziom nagrania (produkcji). Gdy w radiu zaczyna się jakaś piosenka, z miejsca wiem czy to polska czy zagraniczna - nim jeszcze zaczną śpiewać. Jeśli piosenka brzmi jakby była nagrywana w piwnicy u sąsiada za pomocą dyktafonu w komórce - wiadomo, że to coś polskiego.

Gość ewelinaaaaaaaa
Najgorszy? Ja mysle jak ktos wyzej ze jest tyle beznadziejnej muzyki u nas w kraju ze ciezko cos takiego jak Coma nazwac najgorszym zespolem. Ich troje, boys, candy gril, honey czy jak jej tam, gosia andzejewicz, video, hip hopowe zespoly )te nowe ktorych nawet nazw nie pamietam), pewnie zapomnialam o wielu innych

Gość Nemo Nikt
To co wymieniłaś ciężko nazwać muzyką :P

Gość list w butelce
kwestia gustu

Gość ewelinaaaaaaaa
Ale mmay tez kilka perelek w kraju i mysle ze gdby spiewali po angielsku mieli by szanse na kariere swiatowa:)

Gość Coma Coma
o gustach się nie dyskutuje, ale... UWIELBIAM!!! Coma to coś więcej niż tylko muzyka! By słuchać Comy trzeba najpierw zrozumieć o czym śpiewa Rogucki... do Comy trzeba! dojrzeć!

Gość Nemo Nikt
Trzeba dojrzeć do tekstów, że "anioły w niebie żrą kiełbasę, mają w dupie żywych"? Powodzenia.

Gość pe ef
Ok, jak dojrzeje to zrozumiem, ze herbata wznosi krzyk 🖐️

Gość Nemo Nikt
ewelinaaaaaaaa - co to za perełki? Pytam bez złośliwości, z ciekawości.

Gość ewelinaaaaaaaa
kiepska widze wyobraznia i chyba pala z polskiego ze nie potrafisz zinterpretowac tak prostego tekstu jak ten ktory podales anioły w niebie żrą kiełbasę, mają w dupie żywych"? Mi sie wydaje ze to dosc oczywsite;)

Gość ewelinaaaaaaaa
Perelki w moim odczuciu: Hey ONA - dawniej kiedy chylinska byla mloda DZEM( oczywscie z ridlem) Pudelsi pewnie jeszcze wiecej o ktorych teraz zapomnialam:)

Gość fotel
mi się wyjątkowo nie podoba.

Gość list w butelce
coma ma przesłanie w drugim dnie

Autor tematu najwyraźniej nie ma pojęcia o polskiej scenie rockowej. Pewnie znasz trzy zespoły na krzyż i udajesz wielce obeznanego z tematem :D Śmieszny jesteś :D Nie masz prawa wypowiadać się o polskiej muzyce, zamknij swój plugawy ryj :)

Strachy na Lachy Republika Kult Maciej Maleńczuk Czesław Niemen Budka Suflera Lady Punk Pudelsi To jest lektura, może się opamiętasz słuchając ich :) Oczywiście mówię tu o przesłuchaniu więcej niż 2 piosenek :) I miej przy sobie jakieś forum z tłumaczami sensu piosenek, skoro nie jesteś w stanie doszukać się sensu w zdaniu "anioły w niebie żrą kiełbasę, mają w dupie żywych" Żegnam.

Ja osobiście uważam, że Coma jest jednym z najlepszych polskich zespołów ;). Za pierwsze 2 płyty ich szanuje i podziwiam. To dzięki nim zyskali moja sympatię :classic_cool:. Hipertrofia jest też dość ciekawym albumem. Początkowo wywoływała u mnie mieszane uczucia, ale z czasem przekonałam się do tej płyty ;). Natomiast jeśli chodzi o ostatni, Czerwony album - to tu doszłam do wniosku, że to już nie jest ta sama, stara Coma, która chcialabym usłyszeć ;) i chyba czas zatęsknić za dawnym Rogucem 🖐️

Gość pitu pituuuuuuu
ja lubiłam pierwszą płytę comy. potem niestety poszłam na koncert, a oni wydali nową i przestałam ich lubić. te teksty, ten wokalista, masakra i tyle...zraziłam się do nich

Gość Demobilek6
Polska ma wiele zespołów na wysokim poziomie: zaczynając od ŚWIATOWEJ ELITY: Leszek Możdżer, Behemoth, Vader, Smolik, Riverside; po bardzo wysoki poziom: Myslovitz, Pink Freud, Fisz, Miloopa, Tymański, Eldo, Marcin Czubala, Jacek Sienkiewicz, Magda, Lenny Valentino, Ania Dąbrowska, Wojtek Mazolewski, Maciek Maleńczuk + Waglewski... Oraz zespoły, których nazwy słyszysz pewnie po raz pierwszy: Dezerter, Siekiera (Nowa Aleksandria), Guernica Y Luno, El Banda, Schizma, 1125, Los Pierdols, Regres, No Se, Złodzieje Rowerów..... radzę posłuchać tych "zespołów", a jakieś "RADIOWE HITY NA CZASIE" mogą się chować. Poważnie.

Gość Nie mogą? A co, ty im
Dawno, dawno temu...Coma była zajebistą kapelą, a co się stało z nią teraz? To już tylko Roguca trzeba by zapytać:o Dzielę na póóóóóóóóóółłłłłłł, żenada!:o

Gość no słoneczko
Ja osobiście nie lubię Comy, irytują mnie ich teksty. I proszę nie wmawiac mi, że słucham gówna w stylu candy Girl, bo nie lubię Comy