Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GrudzieńJużTużTuż

Wybrałam ten ten i zaden inny !!! ładny ?

Polecane posty

Gość to rozowe szkaradztwo
to ma byc slubny tort? Paskudny. I tort w ksztalcie ksiegi tez mi nie pasuje na wesele.

Gość GrudzieńJużTużTuż
a co Ci sie nie podoba w Tym rozowym ? znalazlam swietna cukiernie z naprawde niskimi cenami i księga mi niesamowicie sie spodobała na różowy sie nie odważe ale księga?

Gość nie widzę tu żadnej księgi
:/

Gość GrudzieńJużTużTuż
jest tam kilka fotek ostatnia to ta ksiega

Gość GrudzieńJużTużTuż
mi tak bardzo podobaja sie te róże złote ona była robiona podobno dla kardynała

Gość EmiliaChwileczkaZapomnienia
ładny podobaja mi sie te Torty na stelażach ale księga to bardziej na komunie na rocznice gdyby ten różowy był biały to calkiem fajny i cena tez niczego sobie zadzwoniłam do tej cukierni i korzystnie rokuja ale moj ślub dopiero za Rok :)

Gość fszdfvszgfdfdgs
tort to tylko tort co się tak przejmujesz żeby smaczny był... martw się byś ładnie wyglądała i sie nie spal na solarium jak moja kuzynka

Gość zabawny tort i sympatyczny
ale pasuje bardziej na zaręczyny albo urodziny trampkarza "z jajem", niż jako weselny ;) jest po prostu trochę dziecinny, infantylny, jak na kinderbal ;) Aha, fajerwerki są uważane za buractwo - akcja "gasimy światło, wjeżdża torcik ze światełkami" to klimaty remizowo-burackie, tak jak klaskanie pilotom po posadzenu samolotu na ziemi (notabene, piloci nie znioszą tego obciachowego wyrazu "uznania" ;) ). A ta kolorowa masa cukiernicza jest wybitnie niesmaczna, ona tylko efektownie wygląda ;) wolę tort mnej frumuśmy w wyglądzie, za to zjadliwy. A zamiast księgi - istotnie komunijno-urodzinowej, nie weselnej - najlepiej wybrać prostu tort prostokątny. Moża wtedy pokusić się o lekkie masy, dużą ilość owoców i brak stelażu, bo konstrukcja się nie zapadnie: http://www.tortownia.pl/galeria/201003/m/77908878.jpg http://slub-wesele.com/upload/portal/galerie/zdjecia/1294953953_4_oryginal.jpg http://farm1.static.flickr.com/21/31486900_2a7d0bf192.jpg http://slub-wesele.com/upload/portal/galerie/zdjecia/minikw/1294954261_1.jpg

Gość Dziewczyna Ja
Piłka Nożna to nasza największa pasja, tak się też poznaliśmy - mąż grał a ja zawsze przychodziłam na mecze :) Ogólnie nie wybierałam tortu, był to prezent od chrzestnej męża :) a czy dobry to nie wiem - nie lubię słodkiego ale podobno gościom smakował. Ten trzeci co pokazałas - super.

Ten różowy jest okropny - niedobrze się robi na sam widok. Księga jakoś bardziej na komunię mi pasuje. Fajnie wyglądają te na stelażach (2 i 3).

Gość Ganta
Ten różowy :O Księga jeszcze gorsza :O

Gość dobra nie rob juz sobie reklam
my torty sa chujowe jak ty sama

zabawny tort i sympatyczny te torty co ty wkleilas to pierwszy wyglada jak trumna i jest ochydny, drugi jak torebka chanel, a trzeci jak piramida, Dziewczyna Ja ten tort pilkarski byl naprawde uroczy, no bo w koncu to was polaczylo, wasze zainteresowanie, pomysl naprawde spoko, jak dla mnie to tort-ksiazka na wesele to jakis mega obciach, niech sbie jeszcze na srodku wkleja chostie i komunia murowana

Gość Dziewczyna Ja
dzieki ;)