Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brovar

Wysocy mają gorzej

Polecane posty

Gość IMO12354
Fiku Miku na Koniku! Widzisz Mały Bracie? Nawet znamienita Fikuśna Cię pamięta. :P

Gość marry kaffe
Wysocy faceci są fantastyczni i bardzo sexowni. Ja sama jestem nie wysoka i przy dużym mężczyźnie czuję się bezpiecznie - bez względu na jego wygląd. To cudowne uczucie!

Gość majajajajaja86
brovar jeśli masz faktycznie 167 i powodzenie to z pewnością jesteś wyjątkiem. ja nie jestem wysoka - mam 169cm i większość moich koleżanek to kobiety powyżej 170 i żadna nie chciałaby być z facetem niższym od siebie... możesz mieć powodzenie u takich 150cm, jasne, ale nie u takich wysokich, i stwierdzenie, że "kobiety zdradzają wysokich z niskimi" to kompletna bzdura, dla mnie niscy ogólnie rzecz biorąc nie są atrakcyjni, niestety, zwłaszcza, ze często chcą nadrabiać beznadziejnymi mułami po sterydach, to już w ogóle obleśne :P ale wiadomo - wszędzie są wyjątki.

Gość kanapa moich snów
Janie Pawle Trzeci, jak narzekasz, ze jestes za wysoki i chcesz niska dziewczyne a wysokie skreślasz, to nie dziw się, że te które ci sie podobają także skreślają ciebie za wzrost :) I ponawiam moją opinię - lepiej być wysokim niż niskim. Chyba tylko naprawde niskie kobiety nie chcą wysokiego faceta (co i tak mnie dziwi, bo po co komu taka niemęska ciota?)