Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaikakakkakakak

co na przetłuszczającą sie cere?/

Polecane posty

Gość tjuna fisz
bo on nie wybiela :) wybacz, nie jestem chemikiem, ale nawet na podstawie wlasnych obserwacji, a takze mnostwa opisow w zrodlach przeroznych, i ksiazek, i internetowych, i czasopism, stwierdzam, iz jednak rozjasnia cerę

może dać efekt rozświetlenia co jest spowodowane nawilżeniem poszarzałej skóry i złagodzeniem stanów zapalnych. Jednak żaden z jego składników nie działa rozjaśniająco.

Gość tjuna fisz
kredki ale rozjasniona buzia summa summarum jest, wiec o co sie czepiasz? :) zreszta nie o tym mowa 🖐️

Gość tjuna fisz
z czystej ciekawosci sprawdzilam - aloesyna blokuje tyronaze ktora bierze udzial w wytwarzaniu melaniny. prosze, oto fakty :)

Gość tjuna fisz
mowie, nie jestem chemikiem. skoro nie rozjasnia, to powiedz, dlaczego ja widze ze moja skora po masce aloesowej jest jasniejsza? nie wmawiaj mi ze nawilzona, bo akurat nawilzanie to mam hopla na tym punkcie i nigdy moja cera nie jest poszarzala, odwodniona i zmeczona.

Gość tjuna fisz
to nie moj topik :D

Gość tjuna fisz
nie kredki, napisz mi :D na co dzien nawilzam, stosuje rozne roznosci by moja cera byla swietlista, i rzeczywiscie w 90% dni :D udaje sie taki efekt otrzymac, dlaczego wiec, nawet jak moja skora jest w zajebistej kondycji (nie mowie gdy gorszej bo wtedy kazda maska pomoze) to po aloesie moja skora jasniejsza? wez no mi to wytlumacz?

Gość judyta skarbek
aloes nie rozjaśnia tak jak już jedna tutaj napisała. skóra twoja lepiej go przyswaja i dlatego masz taką promienistą skórę :) na jednego działa lepiej to, na dugiego tamto. ja też mam maskę aloesową i skóra jest mieka i fajna w dotyku. to dlatego że to naturalna substancja a nie sztuczna. widzisz, nie znam się i mało kosmetyków stosuje a więcej wiem niz ty :D

Gość judyta skarbek
I NIE MUSIAŁAM SĘ PYTAĆ ŻADNYCH KREDKÓW ŻEBY WIEDZIEĆ DLACZEGO JEST JASNA. BO ALOES DOBRZE JĄ ODŻYWIA I ODBUDOWUJE PŁASZCZ LIPIDOWY :D

Gość tjuna fisz
no to wezcie mi wytlumaczcie dlaczego moja skora po takiej masce jest rozjasniona? nawet jak robie taka maske w chwili gdy moja twarz jest w bardzo dobrej kondycji, nie zszarzala odwodniona czy cos, a mimo to jest buzia rozjasniona. skoro nie rozjasnia to dlaczego rozjasnia?

Gość tjuna fisz
"judyta skarbek aloes nie rozjaśnia tak jak już jedna tutaj napisała. skóra twoja lepiej go przyswaja i dlatego masz taką promienistą skórę na jednego działa lepiej to, na dugiego tamto. ja też mam maskę aloesową i skóra jest mieka i fajna w dotyku. to dlatego że to naturalna substancja a nie sztuczna. widzisz, nie znam się i mało kosmetyków stosuje a więcej wiem niz ty 22:27 [zgłoś do usunięcia] judyta skarbek I NIE MUSIAŁAM SĘ PYTAĆ ŻADNYCH KREDKÓW ŻEBY WIEDZIEĆ DLACZEGO JEST JASNA. BO ALOES DOBRZE JĄ ODŻYWIA I ODBUDOWUJE PŁASZCZ LIPIDOWY" jak u mnie nie ma czego odbudowywac bo o to dbam bardzo na co dzien😴o to mi wlasnie chodzi.

Gość Madza Maleńka
bo tak jak dziewczyny pisały, aloes bardzo dobrze odżywia skórę i nabiera ona promiennego wyglądu. Nie ma właściwości rozjaśniających. Po zastosowaniu tej maski twoja skóra jest rozświetlona,bo poprawia się krążenie krwi

Gość Madza Maleńka
ma co odbudowywać,bo to normalna reakcja chemiczna

Gość tjuna fisz
dobra, niewazne, widze ze nikt nie rozumie mojego pytania, wiec sie niczego nie dowiem 🖐️ wracajac do tematu - polecam boniderm i hydrolat pomaranczowy

Gość Luntek geyyyy
to raczej ty jesteś za głupia żeby zrozumieć pewne rzeczy. bo ja zrozumiałem co laski napisały a ty dalej swoje

Gość Luntek geyyyy
nie rozjaśni plam jak jakieś masz na paszczy!!!! a jak skóra jest w dobrej kondycji to tylko będzie lepiej wyglądała bo aloes to surowiec naturalny!!!! rozumiesz czy żeś dalej tępa jak but??/

Gość Luntek geyyyy
jak masz bezproblemową skórę a dobrze ona toleruje aloes to będzie zajebiście i promieniście wyglądać!!!! dalej nie wiesz o co chodzi???

Gość Mark+Iza
gdzie mozna kupić ten zmiażdzony aloes?

ja urywam kawałek "listka" i wyciskam jego zawartość na skórę. nie potrzeba miażdzyć.