Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaniq

Boże.. jak on mógł tak powiedziec.

Polecane posty

Gość adaniq

Dzisiaj prosiłam was o pomoc http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5004346 Wzięłam sobie do serca rady.. była poważna rozmowa. W trakcie ja powiedziałam, że nie chce więcej dzieci z uwagi na to, jaki on jest i moje obowiązki i że zdania nie zmienię. Dodam, że miałam trudny i skomplikowany poród i strasznie wpłynęło to na moje plany o dalszym potomstwie. Na to on: wybacz ale ja i tak będę mieć drugie dziecko i niekoniecznie z Tobą. (!) załamka.

Gość fddffghghhgj
za wczesnie wyszlas za mąż i to za jakiegos dupka.. po co sie tak spieszylas do seksu i pieluch???? trzeba bylo isc na studia

Gość amingora
jest zwykłym samolubem:O

Gość amelia87
Znaliśmy się 4 lata. On jest ode mnie 7 lat starszy.. nie wiem czy to ma jakiś wpływ na to, ale myślałam że jest bardziej dojrzały.

Gość amelia87
i też sie tak do mnie odzywał. Zostawiłam go i tobie radze to samo.

Też zawsze sądziłam, że wiek idzie w parze z dojrzałością. Niestety, czasami tak nie jest. Z serca radzę- zostaw go. Im wcześniej tym lepiej

Gość justyna xxxd
odczekaj troche,skoncz studia i badz niezalezna ,wtedy zostaw go. skoro on tak mowi na pewno kiedys wywinie ci numer

Gość lalakaka
jak to czytam to nie żaluję że jestem samotną matką...

Gość mikasiula:)
Gdyby mi facet coś takiego powiedział, od razu bym go spakowała albo ja bym odeszła. W zdrowym związku nie ma miejsca na takie słowa i nie ma żadnego usprawiedliwienia na tekst w stylu "jak nie z tobą to z inną".

Gość zupa szczawiowa
zostaw gnoja na miesiąc samego z dzieckiem to mu się drugiego dziecka zaraz odniechce:D

Gość aśka-sraśka
Nie rozumiem pewnych rzeczy. Gościu Cie nie szanuje, nie ma czasu, wykańczasz się przez niego i ty jeszcze z nim jesteś!!!?? A jak ci zaserwował powyższy tekst, mogłaś powiedzieć " wiesz co, skoro z tobą nie mam dobrego seksu to pójde do innego"

Gość jestem wykończona psychicznie!
mnie nic nie zdziwi... Faceci są jacyś bez mózgu... Ja jak zaszłam w ciążę to usłyszałam, że wolałby bym zdechła...

Gość wiek nie ma nic do rzeczy...
mlode naiwne mysla, ze wiek swiadczy o dojrzalosci. tez tak keidys myslalam. poznalam 6 lat starszgeo faceta, ktory okazal sie niedojrzalnym skurwielem egoistą. Teraz mam chlopaka mlodszego 5 lat i jest mega dojrzaly!!! wiek nie ma NIC do dojrzalosci!

Gość zioomalkaa
Strasznie to smutne. Ciężko doradzać w takiej sytuacji. A czy masz może możliwość wyprowadzić się do rodziców? Bo na pewno będzie Ci bardzo ciężko być nadal z kimś kto myśli o Tobie w ten sposób. A córeczka będzie widziała i czuła wszystkie Twoje łzy i nerwy:(

Gość weetruhyikop
matko masz dopiero 20 lat i już o kolejnych dzieciach myślicie? :O aczkolwiek to co powiedział było podłe...

Gość weetruhyikop
'' zostaw gnoja na miesiąc samego z dzieckiem to mu się drugiego dziecka zaraz odniechce '' co racja to racja :D taki cwany gówniarz bo to ty wszystko robisz, a jak nawet cie nie ma - to jego rodzice wszystko za niego odwalają