Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki.................

Prawiczki mają szanse na fajne życie,tylko są leniwi. Zgadzacie sie ?

Polecane posty

Gość krolowa jest tylko jednaaaa
Darker a ty ciągle o tej 'nie-fajności', ok nie uwazasz się za fajnego(kobiety w twoim mniemaniu również tak sądzą) - ale chcesz to zmienić czy nie przeszkadza ci to? a może masz pretensje do kobiet o to że wybierają tych fajniejszych? i na czym dokładnie polega ta ''nie-fajność''? bo chyba nie tylko na tym że jesteś nudny - w sensie że stronisz od imprez, towarzystwa etc. i wolisz siedzieć w domu?

Gość masz wyjść do ludzi
drogi darkerze 🖐️

Gość wez imo umow sie z ta
tyczka a nie pierdolisz z nia na kazdym temacie :O🖐️

Gość darker kozak robil podchody
do laski a ona w tym samym czasie pukala sie z jakims brudasem wiec nie wiem kto jest wiekszym kretynem czy on czy ty :classic_cool:🖐️

Gość ytytytyt
no ale się "zbliżył" i teraz ma o czym opowiadac :classic_cool:

"darker kozak robil podchody do laski a ona w tym samym czasie pukala sie z jakims brudasem" To jedna. Było ich więcej. Brudasie.

bylo wiecej ? to wiecej lasek probowales pozalowac? eee to casanova jestes :classic_cool:

Gość justyna xxxd
wesolo tu u was :P

prawda w oczy kole to wypierdalaj do ksiazki bo nie masz tu czego szukac wysoki nieudaczniku :classic_cool:🖐️

A niech sobie wyrywa i setke dziennie , niech mu da bog w koncu zamoczyc bo najwidoczniej mu to lezy na sercu :classic_cool:🖐️

Gość jak urosl z 166 na 180
do czytania nadaja sie tylko pierwsze strony tematu ale niech autroka wytlamczy jak mozna urosnac z knypka na wysokiego skorzystam z tego

"zawsze byl niski ,nawet bardzo ,166 cm wzrostu , teraz jest bardzo wysoki" niezłe, cud po prostu :D

Gość co do darker
to facet jest nudny i tyle w temacie.na forum zgrywa błyskotliwego ale spróbujcie do niego napisać maila,nudne odpowiedzi i nic czym może zaimponować czy choćby zainteresować dziewczynę.Po prostu NUDZIARZ!!! Miał szanse na laske choćby żelka czy nastoletnią ale ozcywiśćie one zbyt daleko mieszkają a król darker nie bedzie jeżdzić bo czeka az na ulicy S w O zjawi sie młoda królewna i powie jestem Twoja.:D:D:D:D

Gość na o miasto
darker mieszka w ostrolece , olsztynie , opolu ?

Gość na o miasto
na ulicy sienkiewicza ?

Gość co do darker
nie w ostródzie:D

a co to znaczy "że facet jest nudny"? o co w tym chodzi? każdy z nas ma w sumie podobne życie. łowców krokodyli się raczej na ulicy nie spotyka. ja myślę że też jestem "nudny" ale większość ludzi żyje mniej więcej tak jak ja. oczywiście są pozerzy i megalomani którzy usiłują to zwyczajne życie przedstawiać jakby codziennie ratowali świat ale ja raczej nad nimi ubolewam. a życie ludzi jest generalnie podobne. każdy gdzieś tam pracuje, pojedzie na wakacje, pójdzie pograć w piłkę, obejrzy film czy posłucha muzyki. i tak to wygląda w większości przypadków. czego innego się spodziewacie? przeciętny kowalski nie jest jamesem bondem.

Gość co do darker
To znaczy że nei potrafi prowadzić dialogu!Albo wciąż mówi o sobie ja to ja tamto i sramto albo generalizuje że wszyscy sa be a ja cacy i tylkomna mnie sie nikt nie poznał. Wystarczy trochę empatii-zapytac co u ciebie co lubisz co cie interesuje czego słuchasz ot cokolwiek co sprawi że rozmowa sie potoczy.

nie dramatyzujesz aby przypadkiem? naprawdę "problemy" jakie mają kobiety są czasami PRZERAŻAJĄCE. od kiedy to w mailach się prowadzi "dialog"? ot pisze się to co się ma do przekazania i tyle. może to ty jesteś nudna skoro nie potrafisz w inteligentny sposób nawiązać do tego co on pisze tylko oczekujesz pytań na ktore będziesz odpowiadać?

Gość darker mieszka w ostródzie?
czy gdzie???