Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki.................

Prawiczki mają szanse na fajne życie,tylko są leniwi. Zgadzacie sie ?

Polecane posty

Gość Malutka jest gruba mala
i ma krotkie czerwone kudly

Gość gjhnymgykmujk
''Chłopaczku - forum jest dla wszystkich.'' forum - tak, poszczególne topiki - niekoniecznie, jak masz zamiar pierdolić o niczym to załóż sobie własny temat przykurczu 🖐️

Darker "wszędzie gdzie się pojawią to temat rozwalą." Och, och, och. :( No dobrze, wróćmy do sedna sprawy, rozwiń tę myśl: "Prawiczki mają szanse na fajne życie,tylko są leniwi", uważasz, że masz szansę na hmm wianuszek adoratorek i życie niczym w idylli gdybyś się tylko 'ogarnął'? Czy może ty już zawsze będziesz przegrańcem oraz nieudacznikiem? Jakie jest twoje stanowisko w tej sprawie, Darkerze? Bo jestem ciekawa.

Gość Master2_prawdziwy
Problem są podstawowe cechy charakteru, introwertycy co by nie zrobili , tego, ze są introwertykami nie zmienia. A tymczasem pewnie spora grupa prawików to introwertycy.

Gość IMO13858
Lucyno - bystra z Ciebie dziewica (i pewnie równie seksowna). Nie uświadczyłem tutaj żadnych introwertyków. Introwertyk nie narzeka, że jest sam...bo taki stan rzeczy MU ODPOWIADA. ;)

IMO, poza dziewicą znowu z niczym mi nieznanym nie wystąpiłeś, więcej kreatywności by się przydało ;-) :P

IMO, na wszelki wypadek zostawiam komunikat, ze w moim odbiorze, jak tak pozostaniesz milczący, to pomyślę, że jesteś introwertycznym prawiczkiem i wycofałeś się na wiadomość, że ja dziewicą nie jestem, żebyś nie był zaskoczony ;-)

Gość IMO13858
Lucyno - Nazwałem Twoją uroczą osobę 'dziewicą', czyli kobietą, dziewką, samicą. Nie śmiałbym pomyśleć, iż istota niemal doskonała nie zostałaby usidlona, chociaż przez jednego z całych hord myśliwych, polujących na jej oszałamiające wdzięki. :P

Gość IMO to mistrz
ironii :D

Gość Lucyna pasowalyby do Imo jak
ulal :classic_cool: a ze strarszawa i z pipa nie dziewicza toz to pikus :D

Gość z tym ze pipa
nie dziewicza to tak do konca nie jest pewne wszak lusia to osoba starej daty na dodatek stara panna 🖐️

Gość IMO13858
Ależ Lucyno - przecież to niemożliwe, aby wielu myśliwych zdołało zdobyć tak rączą Sarenkę. Dlatego nawet jeśli poniosłaby mnie artystyczna wena, to rzeczywistość za mnie zachowa odpowiedni umiar. Tylko najlepsi są w stanie skosztować tego wykwintnego 'dania', a tych jest niewielu. :classic_cool:

Gość IMO starą też byś brał?
:D:D

Gość FranekGolas
co za żałosne cio ty na tej kafeterii tylko narzekacie i stekacie i wy jesteście facetami?! jesteście żałosni i słąbi, skoro zalicie sie na jakimś buraczanym portalu

"Ależ Lucyno - przecież to niemożliwe, aby wielu myśliwych zdołało zdobyć" "Tylko najlepsi są w stanie skosztować tego wykwintnego 'dania', a tych jest niewielu." odwracasz kota ogonem, gdyż liczysz na to, zew odpowiedzi padną tu jakieś liczby? jeżeli tak, to wciąż słabo mnie znasz :) ;-)

Gość IMO13858
Lucyno - posądzasz mnie o miałkość umysłu. Wszakże jesteś samicą, cudowną, ale nadal samicą, dlatego nawet przez myśl mi nie przeszło, że podasz jakąkolwiek liczbę zbliżoną do autentycznej. ;)

"Aha, czyli to jest tylko takie kobiece gadanie, że kobiety szukają tych 'zaradnych'. " Zaradność to ogromny atut ale nie jest kryterium koniecznym. Najważniejsze jest obycie z kobietami oraz pewność siebie. 🖐️ Prawiczki tutaj są różne ale wszystkich łączy własnie ta jedna cecha. 🖐️

Gość IMO13858
Jeszcze tylko BleBle ze swoją przeklętą stopką i będzie cacy. :D

"nawet przez myśl mi nie przeszło, że podasz jakąkolwiek liczbę zbliżoną do autentycznej. " no! :) "Wszakże jesteś samicą, cudowną, ale nadal samicą," tylko po co ta próba manipulacji? czyżbym jednak miała rację, że liczyłeś na mą samiczą przekorę? ;-)

Akurat Ble Ble ze swoją stopką: "kobiety to najwiekszy cud swiata szkoda tylko ze nie kazdemu sa one dane" jest uroczy. :)

Gość IMO13858
Lucy Windsor "tylko po co ta próba manipulacji? czyżbym jednak miała rację, że liczyłeś na mą samiczą przekorę?" Lucyno - rozumiem, że nie jesteś przyzwyczajona do naturalnego zachwytu wspaniałościami tego świata. Szczególnie na tym forum. ;)

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Akurat Ble Ble ze swoją stopką: "kobiety to najwiekszy cud swiata szkoda tylko ze nie kazdemu sa one dane" jest uroczy." To go ucałuj! Acz dla mnie i każdego szanującego się samca, jego stopka jest potwarzą. :classic_cool:

Gość koles ma taka stopke
a w zyciu nie mial laski parodia :classic_cool:

"nie jesteś przyzwyczajona do naturalnego zachwytu wspaniałościami tego świata" jestem, jestem, a tutaj miałam na myśli odwołanie się do mojej niby to kobiecej przewrotności, czy tam nieszczerości :) ;-)

"Wychodzi na to, że im ciemniejszy tym bardziej zaradny." Patrząc na twój nick to jesteś wręcz super zaradny. No drugi MacGyver po prostu...

Gość IMO13858
Lucy Windsor "jestem, jestem, a tutaj miałam na myśli odwołanie się do mojej niby to kobiecej przewrotności, czy tam nieszczerości" Dyskrecji, a raczej niewinnym dziewczęcym uroku - rzec chciałaś. :P