Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja wam tak powiem

Mam 25 lat i jeszcze nie była m u gina i wcale się tam nie wybieram

Polecane posty

Gość a ja wam tak powiem

Jak wyżej

Gość asdfasdfasf
A co, wstydzisz się błonę dziewiczą pokazać??

Gość polecisz jak
z pochwy wyleci Ci tkanka martwicza spowodowana rakiem szyjki macicy

Gość a ja wam tak powiem
Nie jestem dziewicą

Gość a ja wam tak powiem
Nie mam co robić i tak postanowiłam napisać

Gość polecisz jak
jak nie masz co robić to idź do lekarza

Gość a ja wam tak powiem
Wstydze sie tak bardzo ze chyba sie nie przelame

Gość dfrrefregrgrg
ja byłam 1 raz mając 25 lat i to wtedy gdy zaszłam w ciąże. Wstyd musiałam przelamac i poszłam od razu do faceta,. Teraz chodzę dwa razy w roku bez żadnego wstydu

Gość i co było dalej???
też wybrałam się w wieku 25 lat dopiero miałam pewne podejrzenia i chciałam zrobić cytologię poszłam prywatnie, oczywiście do kobiety, skasowała mnie 150zeta i nic się nie dowiedziałam nie licząc cytologii :O wkrótce wybieram się drugi raz z tą samą dolegliwością, też zapewne do kobiety, ale tamtą będę omijać z daleka!

Gość a ja wam tak powiem
Jak zaplanuje ciaze to pojde do kobiety , napewno nie do facet. Spalilabym sie ze wstydu przy facecie.Ja sobie nie wyobrazam jak ja bede rodzic :)

Gość a ja wam tak powiem
Marian mysle ze nic cie nie grozi

Gość daszraaade
Strach ma wielkie oczy, spokojnie, badanie trwa moment i nie chodzi się zazwyczaj często ;). ja na początku poszłam do dwóch babek, a w końcu do faceta i o niebo jest lepszy, normalny człowiek zawsze w dobrym humorze, które o wszystko można zapytać.

Gość daszraaade
Nie jedna tak myślała, a później rodziła jedno za drugim :D. To się tak zawsze wydaje...

Gość a ja wam tak powiem
Nawet jak wygole to sie bede wstydzila choc nie powiem jak sie wygoli to niezle wyglada

Gość dfrrefregrgrg
uwierzcie że naturalniejsze jest to ze facet cie tam dotyka a nie baba. Fuj nie dałabym się babce dotknąć! Ja mam fajnego młodego i przystojnego ginekologa i z niego nie zrezygnuje:P a jeśli ci kobieta nie dala wyniku cyto do reki to znaczy e musi być wszystko oki. Zadzwoniliby gdyby wyniki złe wyszły

szkoda że dziewczyny w Polsce lecą tylko nap ieniadze - tak to bym dawno miał kochankę która by mnie akceptowałą jako ubogiego ale z dorodnym przyrodzeniem życie jest niesprawiedliwe:(

Gość olaajidhoidh
ja jestem w tym samym wieku i tez nie byłam, ale nie moge się przełamać

ja też miałam 25 jak poszłam pierwszy raz, ponieważ nabawiłam się infekcji po basenie :( poszłam do faceta i po badaniu dotyczącym mojego problemu wspomniałam że zależałoby mi na takim pełnym badaniu ponieważ to moja pierwsza wizyta ale lekarz nie skomentował tego ani nie zrobił nic poza przepisaniem leku na infekcje i zaleceniem za tydzień pojawić się na kontroli :) leki co prawda trafione i za tydzień już prawie śladu nie było dostałam tylko coś uzupełniającego poprzednie środki ale pozostałych badań się nie doczekałam :( a co do wstydu to za pierwszym razem krępowałam się okropnie za drugim było już o niebo lepiej

Gość spookfff
No właśnie nieważne ile się ma lat pierwszy raz mocno krępuje, ale trzeba to przełamać, to jest lekarz, jak to się mówi, nie jedno widział! a badanie trwa na prawdę moment...

Gość dziki a ile dajesz
i za co dokładnie?

Gość spookfff
ja tez poszłam późno pierwszy raz, ale koniecznie chciałam do babki, jak dla mnie na pierwszy raz trochę mniejszy stres...nie powiedziałam jej, że to pierwszy raz, bo uznałam, że nie ma sensu skoro już dziewicą nie byłam, a czy pierwszy czy n raz, to bada się tak samo, no i było mi głupio, że tak z tym zwlekałam.