Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wmawiają sobie ehhh

Kobiety po 30stce wmawiają sobie że są piękne i młode. To głos rozpaczy

Polecane posty

Gość wmawiają sobie ehhh

Dlaczego to robicie? W realnym swiecie nie widac tych super zajebistych 30-40-50 tek za korymi sie wszyscy oglądają. To krzyk rozpaczy ,że czas mija. Proboba oszukiwania samej siebie. Temu sluża babskie wieczory. Zachwalanie wlasnych ciuszków, wymienianie sie kosmetykami, dietami i plotkami. Wzajemne podbudowaywanie wlasnej wartosci. W pewnym wieku mamy juz swoje przyzwyczajenia, wyrobiony gust, swiatopogląd, osobowosc . Nie jestesmy tak ''świeże'' jak gówniary ,chyba ze ktos wiecznie pijany chodzi albo cos bierze. Mnie czeka za rok ta data.,,30ste urodziny, data symboliczna. Konczy sie młodość a zaczyna wiek średni ,dojrzałość emocjonalna ,społeczna etc. Nawet teraz nie odwazylabym sie pojsc do klubu dla młodzieży. Mąz by mnie wyśmial. Nie zalozę juz raczej miniówki . Nie chce wygladac zalosnie. Cialo mam ok ,ale twarz juz ma swoje lata. Nie wciskam sobie kitu ,ze wygladam jak studentka.

Gość skefjjefnr
Twoj a sprawa, problem na ile wygladasz i co robisz:o Zazdroscisz tym kolezanka, ktore maja inne zycie poza 4 scianami z mezem i bachorami:o?

Gość autorko zal ci dupe sciska
to ze ty wygladasz staro to twój problem, ale jest wiele 30 które na prawde dobrze wygladaja, nie na swój wiek. przykład - dziewczyna z mojej pracy, kazdy doslownie kazdy myslał u nas ze ma 23-24 lata góra. jaki był szok kiedy okazało sie ze ma....31 lat! a gdybys ja zaobaczyła - łądna blondynka, szczupła , fajnie ubrana - uwaga nosi tez mini i wcale nie wyglada głupio. sa natomiast 20 parolatki który wygladaja starzej niz ich wiek wskazuje. ty po prostu masz pecha - widac masz złe geny ze w wieku 30 juz tak zle wygladasz....

Gość lidzi456
Ja mam 25 lat byłam w barze z koleżanką rówieśniczką i podrywali nas gówniarze, czyli 18-19lat, zagrałyśmy z nimi w bilarda-postawili, spytali o wiek ale ja odp.a ile mi lat dajecie to dali mi 18, a mojej kol.24, nie powiedziałyśmy prawdy,a kolejne piwka miałyśmy za darmo, potem zwinęłyśmy się, bo chcieli mój numer tel. I co uważacie że za te 5 lat tak strasznie się postarzeję, bo ja tak nie uważam. Trzeba dbać o siebie ot co.

Gość 35latka żona i matka
nie gadaj bzdur ze po 30 sa same wstretne kobiety. Chociaż nie jestem piekna to niejedna 20tka do mnie się nie umywa. Jestem szczuplutka mam ładną figurę twarz bez zmarszczek chociaż trochę widać zmęczenie bo pracuję dłuższy czs bez urlopu po 12 godz. dziennie. Za to jak widzę te młódki zwłaszcza w "rurkach" i legginsach z tymi krótkimi serdelkami to zastanawiam się czy mają w domu lustra oczywiście nie wszystkie bo niektóre ładnie wyglądają.No i te gębusie albo wypudrowne albo spalone na solarium jak kurczak z rożna. a Ty nie uogólniaj

Gość walczyć o miłość
czyli trzydziestolatkę trza ubić? Do której klasy podstawówki chodzisz?

Gość fikuśny
niestety wiekszosc 30 ma takie poglady jak autorka i po 30 zaczynaja kapcianiec, obrastac smalcem i ubierac się jak stare baby za komuny:O

Gość ludzie dajcie spokoj
30lat konczy sie mlodosc ,a zaczyna dojrzalosc piszesz No ja mysle ,ze ludzie,ktorzy w ten sposob mysla,nie dojrzewaja nigdy albo pod koniec zycia,wiec nie przejmuj sie ...jeszcze drugie tyle ci zostalo na zmiane sposobu myslenia...

Gość pseudonima
mi ostatnio dano 20 lat... :) bardzo to miłe było choc troche niedowiezalam ... ogolnie kogo sie nie zapytam albo nie spadnie rozmowa na temat wiku zawsze daja mi o pare lat mnie... to miłe :) ale niestety nieublagalne :P bede miała 40 beda mi dawac 35 badz moze nawet 30 :P wtedy bede sie cieszyc poki co wiem ze i tak i tak teraz to juz z górki :p i kazdego ale absolutnie kazdego to czeka :)

Gość pseudonima
a najlepsze jest to ze nikogo to nie ominie i wczesniej czy pozniej 30 dobije :) a wiecie co jest najlepsze...ci młodzi co sie z 30 nabijaja teraz pózniej jak sami beda mieli 30 beda sie smiali baranim głosem sami z siebie :) :P

Gość laska1981
ja jestem po 30 i jestem piekna. Podbijaja do mnie nawet duzo mlodsi faceci. Zaraz normalnie wkleje zdjecie jak nie wierzycie.

nie, nie będą się śmiali...oni siebie będa uważali za pieknych i młodych...toz to juz inne pokolenie będzie ;)

Gość kfkkgg
ja mam 28, wiec 30 tuz tuz, na razie nie widze jakichs zmian na twarzy, pewnie za 2 lata tez nie bedzie tragedii

Gość kfkkgg
na dyskoteki czasami chodze i mini zakladam, bo jestem szczupla, chyba 16 z wielka dupa gorzej wyglada wmini, niz starsza szczupla dziewczyna

Gość ZWYKŁA NACIĄGACZKA
Proponuję ci, byś od dnia tych "magicznych 30 urodzin" przestała farbować włosy, malować się i na głowę "wdziała" chusteczkę. Koniec twojej młodości, wchodzisz w wiek "poważny"- średni...:) Twój głos jest głosem rozpaczy. Roztyłaś się? Staro wyglądasz? To o siebie zadbaj, bo dziś trzydziestolatki to najbardziej atrakcyjne babki... Żałosna jest twoja zazdrość o babskie wieczory. To, akurat, nie jest zarezerwowane tylko dla młodych... Rzeczywiście, widać, że ciężko wchodzisz w ten "wiek średni". Nawet gderasz i zrzędzisz jak stara baba...:(

To prawda, że twarz zaczna się "rozłazić". Tak przynajmniej jest w moim przypadku:( Z ciała jestem zadowolona, ale twarz... Nik już nie pyta o dokument tożsamości gdy kupuję alkohol, jeszcze 2lata temu był to standard. A co d babskich wieczorów, to uwielbiam i nie widzę w tym nic żałosnego.

Gość klementyna krakowiak
każdy ma tyle lat na ile się czuje . ja po mimo ,ze przekroczyłam tę magiczną liczbę to nie czuję się na swoje "lata". nie wciskam sobie kitu ,że jestem super 20-stką. miniówy może nie założę ale latem spodenki jak najbardziej. do klubu pójdę dla rozrywki i nikt mnie nie wyśmiewa bo nie idę tam żeby coś wyhaczyć tylko odreagować. a ty wydaje mi się jesteś bardzo smutną,nudną osobą i jesteś taką Panią Bukiet z tego serialu angielskiego co kiedyś leciał na 2

przypomniał mi się tytuł "co ludzie powiedzą"

Gość pseudonima
a mi sie wydaje ze wy wszyscy za szybko szufladkujecie i oceniacie człowieka :) nie chce mi sie pisac rzeczy oczywistych dla mnie bo mnie to meczy i nudzi tłumaczenie...ale widfac ze dla was tak proste rzeczy sa ciezkie do skumania i szukacie jakis "rewelacji" ...

polecam ci już w tym wieku autorko ciechocinek a tam na dencingi dla kuracjuszy emerytów. niektóre lokale organizują "białe" środy" to dla ludzi w średnim wieku. ubieraj się w plisowane spódnice do kostek,zakładaj golfy bo skóra wiotka i zachowuj się jak stara dupa a mąż na bank znudzi się taką nudziarą co to nie ma polotu bo czuje się staro

Gość pseudonima
ja osobiscie czuje sie ponizona czytajac ten topik i czuje sie zle zrazumiana i niedoceniona ... jesli to było waszym zamiarem...to sie udało wam

Gość pseudonima
"zachowuj się jak stara d**a a mąż na bank znudzi się taką nudziarą co to nie ma polotu bo czuje się staro" na bank to sie kazdy facet kiedys znudzi :) i nie wazne czy masz 15 ,20 ,30 czy 40 lat ... :)

Gość pseudonima
ja pierdole... załosne sa niektórych wypowiedzi ...

Gość ony
ja tam widzialem calkiem sporo tych super-zajebistych 30+ w realnym swiecie :classic_cool:

Gość mocnyyyyyyyyyyy
matka dwojki synów http://facet.wp.pl/gid,10182438,img,10182453,kat,26405,galeriazdjecie.html oblesnie staro wygląda, do pieca ;)

Gość do autorki tego topiku
zgadzam się z Tobą .w tym wieku należy już się położyć do trumny i czekać na śmierć .