Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czerwony przylepiec do myszki

Jakie warunki musi spełnić facet żeby zbudowac udany związek?

Polecane posty

Gość dla mnie...
wtedy raczej nie ma udanego związku .....no chyba że trafi na drugą świnię:) to kto wie...trzymają na s przy sobie podobieństwa :)

Gość moj idealny chlopak jest
my lubimy lekki intelektualny chaos i na pewno nie wytrzymalibysmy z pedantycznymi partnerami;) wszystko kwestia dobrania:)

"Całe życie to gra między ludźmi, bez znaczenia jest rodzaj relacji." Grac to mozna w bierki, a nie w relacji z drugim czlowiekiem;) skad masz takie przedmiotowe podjescie? "Jakie bycie sobą jest lepsze - pozostawanie tym kim się jest i złożenie swoich marzeń, ambicji, oczekiwań na cmentarzu niespełnionych chwil..." A co ma jedno do drugiego? Jestem soba i realizuje sie, dla Ciebie to niemozliwe? W przypadku związku damsko-męskiego oznacza to także więcej szczęścia dla kobiety. Nic bardziej blednego... oszukujesz ja i siebie

Gość dla mnie...
Janowi życzymy szczęścia w relacji damsko-męskiej oby nie przekombinował:)

Gość Jan Zbigniew Nowak
"w udanym związku można pozostawać SOBĄ" I dodam, że bycie takim facetem jak opisałem nie oznacza bycia ruchaczem, który posuwa wszystko co tylko przed nim nogi rozłoży. Oznacza bycie kimś w kim kobieta może czuć oparcie i kogo może cenić i wspierać za to, ze nie powiewa jak chorągiewka kiedy ona dmuchnie. A jest wielu facetów, którzy żwawo powiewają przy takich podmuchach, i ani ona ani on nie są szczęśliwi, łączy ich tylko pewna, mniej lub bardziej stabilna zażyłość. Dla niektórych taka zażyłość jest uosobieniem partnerstwa, ale nie ma w niej miejsca na wzloty i upadki.

Gość dla mnie...
hmmm... to już brzmi bardziej rozsądnie:)

"Oznacza bycie kimś w kim kobieta może czuć oparcie i kogo może cenić i wspierać za to, ze nie powiewa jak chorągiewka kiedy ona dmuchnie. " Cenie mojego chlopaka za to, ze w zadnym aspekcie swojego zycia nie jest choragiewka na wietrze, przedewszystkim jak dmuchna mu osoby z zewnatrz:) my na siebie nie dmuchamy, szanujemy sie za swoja indywidualnosc i nic w tej kwestii nie musi mi udawadniac;)

Gość dla mnie...
generalnie jeśli facet wie czego chce prawdopodobieństwo udanego związku jest większe

Gość Jan Zbigniew Nowak
"Całe życie to gra między ludźmi, bez znaczenia jest rodzaj relacji." Grac to mozna w bierki, a nie w relacji z drugim czlowiekiem skad masz takie przedmiotowe podjescie?" Z własnego doświadczenia. Nie jest przedmiotowe tylko praktyczne. Jak zareagujesz kiedy poznasz faceta, a on po trzeciej randce będąc sobą zacznie Ci opowiadać że chce poznać dobrą kobietę na całe życie, że mu się podobasz, jego marzenie to trójka dzieci i zawsze chętnie Ci pomoże. Jak każdy facet będzie chciał sobie normalnie porozmawiać, zwierzyć się ze swoich problemów, pomóc rozwiązać Twoje? On będzie sobą, na prawdę, bo to jest marzenie wielu mężczyzn, ale czy wasza znajomość przybierze kierunek aby takie coś powstało? Jeśli jesteś przynajmniej średnio atrakcyjną kobietą to spławisz go możliwie jak najszybciej.... taka jest rzeczywistość. Ktoś zaprzeczy? "Janowi życzymy szczęścia w relacji damsko-męskiej...." Wzajemnie

Gość mosquito coat
każda wąska cipa będzie kiedyś "wiadrem" każda piekna skóra będzie kiedyś "stara" każdy maczo będzie kiedyś watłym chujkiem z duzym brzuchem ważne co komu rozdajemy i kiedy na etapie naszego życia i jakie sa tego konsekwencje 16 dająca dupy komu się za chce nigdy faceta na stałe nie znajdzie, a nawet jka złapie na ciążę to skończy jako stara dziura rozepchana więc jej facet wróci do kolejnej 16 a ona będzie rozepchaną dziurą Myślenie nie boli, nie seks, nie ciało , nie wiem jest ważne na dłuższą metę i co by sobie kuku nie zrobić ps. ale skurwysyny stare dziady zawsze jakąs 16 znajdą nawet jak stare i grube będa kasa wystarczy...takie to męsie dziwki, żadna kobieta za darmo by z takim nie poszła nawet na papierosa

"Jak zareagujesz kiedy poznasz faceta, a on po trzeciej randce będąc sobą zacznie Ci opowiadać że chce poznać dobrą kobietę na całe życie, że mu się podobasz, jego marzenie to trójka dzieci i zawsze chętnie Ci pomoże. Jak każdy facet będzie chciał sobie normalnie porozmawiać, zwierzyć się ze swoich problemów, pomóc rozwiązać Twoje? On będzie sobą, na prawdę, bo to jest marzenie wielu mężczyzn, ale czy wasza znajomość przybierze kierunek aby takie coś powstało? Jeśli jesteś przynajmniej średnio atrakcyjną kobietą to spławisz go możliwie jak najszybciej.... taka jest rzeczywistość." Pomysle, ze jest fantasta:) kto na 3 randce mysli o takich sprawach, na poczatku fascynuje Cie druga osoba i chcesz ja poznac i upajac tymi chwilami a nie snuc dalekosiezne wizje, to przychodzi z czasem niezaleznie od plci :) a moze to 'tylko' tak idealne dobranie;)

Gość no nie wiem....
do Jan Zbigniew Nowak Ciekawe... rady jak w książce dla kobiet "Mężczyźni kochają zołzy". Chociaż mają w sobie ziarno prawdy, to kiedy odpowiedni ludzie na siebie trafią, żadne takie gierki nie są potrzebne. Trzeba pozostać sobą, ale rady typu "dzwoń nieregularnie" mogą tylko zniechęcać kobiety. To nie daje poczucia bezpieczeństwa, a wbrew pozorom atrakcyjne kobiety też go potrzebują, może nawet bardziej, bo wielu facetów próbuje je mieć tylko po to, żeby móc się pochwalić przed kolegami. Dla mnie nie ma reguły, ale są pewne cechy pozytywne u faceta, np.: - inteligentny, jest z nim o czym rozmawiać - nie pali - wspólne hobby, lub ciekawe hobby, do którego może mnie zachęcić - przynajmniej średnio atrakcyjny - umie rozmawiać, da się z nim rozmawiać i czasem znaleźć kompromis - towarzyski, ale bez przesady (nie impreza co noc, z obcymi dziewczynami, ale w weekend razem tak) - ma swoje zdanie, ale można z nim dyskutować i czasem do czegoś przekonać - ma spory temperament i fantazję w łóżku

zgadzam sie z powyzsza wypowiedza;)

Praktycznie 2 strony pisania bez sensu. Facet musi mieć pieniądze i tyle. Taka jest prawda.

"Facet musi mieć pieniądze i tyle. Taka jest prawda." :) To taka sama prawda, jak to, że facet po prostu musi mieć dużego penisa i tyle. Jednostronne traktowanie tematu atrakcyjności prowadzi do zbyt daleko idących uproszczeń. Np. takich, że na kafeterii ciekawie piszą jedynie czarne nicki :)

Oj kłótnia o jeden wyraz. Oj studentka to musiałaby na prawdę dużo od siebie dawac, zeby zarobic na moje pieniądze :) Chodzi mi o to, że jest człowiek ie ma pieniędzy, nie może zbudować związku. Tzn. to tyczy się głównie mężczyzn.

Facet nie moze zbudowac udanego zwiazku a jedynie moze mu sie przy odrobinie szczescia udac czegos nie spierdolic :)

Kobieta nie potrafi zbudować udanego związku z mężczyzną. Jedyną udaną relację, jaką dojrzała kobieta może stworzyć to szkolenie młodego kandydata na mężczyznę, który jakimś cudem zechce na niej trochę poskakać :p