Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kikaa89

Jak go odszukac?:(

Polecane posty

Jak odszukac chlopaka ktorego poznałam w pracy(pracuję w sklepie sportowym) .....chciał sie ze mna umówic Ja niestety odmówiłam bylam tak zszokowana ta cała sytuacją ....teraz tego żałuje .....znam tylko jego imię i wiem z jakiego miasta pochodzi ......pomocy!

Hmmmm... mozliwe ,ze to dobry pomysł ......tylko ,ze on mieszka 40 kilometrów od mojego miasta ....nigdy wczesniej go nie widziałam .... był przejazdem i moge go już nigdy nie zobaczyć ://////

lubisz placki ziemniaczane- przegladałam juz wszystkie strony :/niestety Go nie znalazłam :/

Gość Pompka
Trudna sprawa tylko twoje szczescie ci morze pomuc jak on sie zjawi w tym sklepie jeszcze raz to juz go nie pusc PLAZEM bez nerwow a morze ten Lack ci dopisze -musisz w cos wierzyc !! Glowa do gury on sie zjawi jak prubowal cos z tobom zagadywac i ty sie jakalas to uwiez mi on tam zajzy jeszcze raz - gwarantuje - !! Jestem facetem i znam naszom metalnosc !!

Nom mam taką nadzieje .....tego dnia trzy razy był u mnie w sklepie .....:/jak mogłam odmówić :////ale byłam zaskoczona nigdy wczesniej nic takiego mi sie nie przydarzyło :/ w pracy.

Gość pinng-ponng
pomódl się w tej inencji, to działa ale uważaj: jak Bóg chce kogoś ukarać, to spełnia jego pragnienia ;)

Był taki przystojny:)...kurcze nie wiem co mam robić .....jestem pelna nadziei ,ze wróci :)teraz na pewno nie odmówię....pierwszy raz byłam w takiej sytuacji dlatego też nie wiedziałam jak sie zachować .....w zasadzie nie powiedzialam "nie" tylko "nie wiem moze innym razem" dzis jestem zajeta ://////

Gość pseudonima
no cóz jak nie masz zadnych namiarów tylko imie i to ze cie odwiedził w spklepie to raczej marne szanse na znalezienie jego ... chyba nic innego ci nie zostaje jak zajac sie łasnym zycie a on jak ma cie odwiedzic w tym sklepie to cie drugi raz odwiedzi ...

Gość fdsdfghjjkk
skoro cchial sie z toba umowic, z obcą dziewczyną, to pewnie i z inną sie bez problemu umowi i pojdzie do lozka... odpusc go soebie

Gość pseudonima
"skoro cchial sie z toba umowic, z obcą dziewczyną, to pewnie i z inną sie bez problemu umowi i pojdzie do lozka... odpusc go soebie" zgadza sie ale to nie jest potwerdzone ...po za tym kazdego faceta trzeba by było spałwic bo kiedys z kims tak chiał sie przespac badz juz to zrobił ... a w innym wypadku zostaja zwichniete prawiczki z kafe badz taki offerma :O woloe juz takiego co mnie na kawe zaprosi :)

Gość pseudonima
a nie od dziwek i szmat powyzywa