Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smunty ojciec

moje dzieci maja gorzej niz ja w dziecinstwie

Polecane posty

Gość smunty ojciec

Witajcie - czy tez zdazylo sie u was , ze wasze dzieci maja gorzej niz wy w dziecinstwie? Mam dwojke dzieci (coreczka 4 latka, synek 1,5) - ogolnie jak porownuje swoje dziecinstwo i dziecinstwo moich dzieci, to ja mialem lepiej. Moj i rodzice mieli wiecej pieniedzy, czesciej gdzies wyjezdzalismy (nad morze na wakacje, do kina, do Poznania cos zwiedzic), cos kupowalismy - a ja niestety nie zarabiam duzo z zona i nie mozemy sobie pozwolic, zeby zyc na takim poziomie (lub wyzszym) na jakim zylem bedac dzieckiem... tez tak macie? straszmie mnie to doluje i frustruje. Pozdrawiam. W.P.

Gość ja naturlich
waldemar pawlak ?

Gość warszawski policjantt...
dlatego nie zamierzam zakładac rodziny

Gość to powszechne...
.

Gość smunty ojciec
dzieki za slowa pocieszenia

Gość to nie jest ważne
uwierz mi ze dzieci pamietaja tylko milosc ktora ich otacza.Moze teraz marudza,ale za 20 lat beda pamietac kochanych rodzicow przy grze w chińczyka a nie pierwsze playstejszyn

Gość ech................
A ja ci powiem na swoim przykładzie. Nas w domu było 2 i siostra. Dzieci należy traktować równo!!!!!!!! Brat był zawsze oczkiem w głowie. Jak był mały miał jakieś uczulenie czy coś takiego. Wozili go po lekarzach. I zawsze był naj. W skrócie zapłacili za niego 160 tyś długu które zaciągnął w małych po parę tyś max kredytach i wszystko na hazard. Nawet operacje mu zrobili. Płacili za niego internat w technikum + kasa żeby przetrwał. Sextelefony :) Itd duzo wymieniać. Siostra poznała fajnego faceta z którym miała 1 raz. Wylosowała zieloną kartę. Pobrała sie mając 17 lat. I pojechała w pizdu. Cos im tam pomagała ale zawsze było źle. Źle bo braciszkowi nie pomaga itd. Ja do szkoły dojeżdżałem tracąc 3 4h dziennie zamiast iść do internatu np. Pomagałem rodzicom, wszystko w domu itd. Brat w tym czasie był w internacie. Zresztą ciąganie mnie na siłe od małego. Wożenie ojca na wódeczkę itd. Nie przyjmowałem kasy od rodziców bo miałem ich w dupie. Ale zawsze im we wszystkim pomagałem i było źle. Źle było nawet jak sobie pokój wyremontowałem. Bo mieszkałem w syfie. A bratu ONI SAMI REMONTOWALI BO JA WYREMONTOWAŁEM. Ja kupiłem kompa to bratu kupili itd. Ja miałem dobrą pracę to czemu bratu nie pomożesz. W końcu się wkurwiłem i wyjechałem. Zresztą mając 21?? lat byłem w domu tylko w weekendy. Jestem cholernie zły za to że bratu płacili studia na które NIE CHODZIł!!! Brał kasę dla siebie. Nigdy nie zrobiłem medycyny:( anie porządnych studiów i o to mam do nich żal....... Nie o zabawki wyjazdy. O RÓWNE TRAKTOWANIE. A tak jak ktoś wyżej pisał wolał bym z rodzicami gadać i normalnie żyć. Nie ważne czy gra w chińczyka czy xbox. Nikt mnie nigdy nawet nie spytał co chce w życiu robić..... Kiedy ojcu wygarnąłem o co mi chodzi - o traktowanie. Kazał mi wypierdalać z domu i tak zrobiłem. Żałuje że mnie nie oddali do domu dziecka bo moglbym studiowac co bym chcial... jeszcze bym mieszkanie dostał ale temat o czym innym. Traktuj dzieci równo i rozmawiaj z nimi. Tylko tyle potrzeba.

Gość sdfdfasd
ja nie mam dzieci, ale moja siostra ma i one mają o wiele lepiej niz my mialysmy... bo sa bardzo rozpieszczone, dostają wszystko co chcą i jeszcze zero kar cielesnych, nie sa bite ani nic, nawet jak broją. my z siostra niestety bylysmy bite przez naszych rodzicow,d

Gość ghrrrhhrr
ech................, ile masz lat? Może jeszcze wszystko przed Tobą i możesz jeszcze skończyć wymarzone studia? Co stoi na przeszkodzie?

Gość smutny ojciec
zesrałem się właśnie bardzo rzadką kupą, zaraz zjemy ją z dziećmi na śniadanie

Gość ootyryry
ja akurat doskonale pamietam wszystkie wyjazdy z dziecinstwa, szczegolnie nad morze, wiec nie pitolcie ze dla dziecka to nie ma znaczenia, bo ma.