Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaxim

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość czarnamaxim

Witajcie dziewczyny, proszę o rade, od jakiś dwóch tyg mam dziwne zawroty głowy, omdlenia. Chodzę wcześnie spać(jak nigdy). Ostatnio bardzo bolał mnie brzuch wydęło mnie jakbym była w 3 msc wiązy... Musze przyznać że współżyłam z chłopakiem w dni płodne bo chcemy już mięć maluszka. Mam 25 lat... Miesiączkę teraz mam na 7.11 ale dziś dziwnie boli mnie brzuch, jakbym miała zaraz dostać... Nie wiem czy to objawy ciąży czy nie, pomóżcie:-)

Gość mama na 2 etatach
Skoro okres masz mieć dopiero 7 listopada, w takim razie niedawno miałaś dni płodne, więc skąd niby tak szybko "takie" objawy ciąży???

Gość K-lemensi-a
Mozesz byc w ciazy....ale jesli spodziewasz sie,ze na kafe, ktos to stwierdzi lub potwierdzi, to chyba powinnas zastanowic sie ponownie nad zadanym pytaniem :-) P.S. GRATULACJE

Gość czarnamaxim
Ale my już od 3 msc współżyjemy w dni płodne, wiec też mogłam mieć okres, będąc już w ciąży...

Ja kiedy byłam w ciąży nie miałam żadnych zwrotów głowy ani omdleń.Miałam jedynie mdłości ,drażniły mnie zapachy przeważnie perfum ,proszków ,płynów itd,ale też niektóre spożywcze rzeczy.Ogólnie jestem w 4miesiącu ciąży i do dnia dzisiejszego mam mdłości.Każde z nas ma inne objawy ;)więc spokojnie czekaj na dni kiedy ma byc okres i rób test:)

Gość mama na 2 etatach
To się rzadko zdarza. Ja proponuję poczekać do dnia planowanej miesiączki i dopiero wtedy wykonać test. Nie nakręcaj się.

Gość K-lemensi-a
czarnamaxim - zajrzyj do apteki zamiast na kafe...gwarantuje Ci,ze tym sposobem bedziesz znala odpowiedz!