Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackberry009

Drogie mamy, czy w sklepach są jakieś kaszki bez cukru?

Polecane posty

Gość blackberry009

Do tej pory dostałam w prezencie kaszki Holle, ale one są dosyć drogie i widziałam je tylko w internecie. Czy któraś z firm dostępnych np w marketach, Rossmanie produkuje kaszki bez cukru lub z minimalną ilością??? Które polecacie?

Gość blackberry009
Chodzi o te kaszki Sinlac?

Gość kaszki z nestle też mają
cukier! Nie ma w polsce kaszki bez cukru, ja kupowałam też holle ale troszkę tego schodzi więc teraz kupuje zwykłą mannę i gotuje bez cukru i dodaje owoce albo kaszkę kukurydzianą, czesto kupuje inne kasze i mielę w młynku do kawy, wychodzą pyszne i naturlane, dużo lepsze niż te świństwa naładowane chemią i cukrem.

Gość fghjkjshhgh
Ja kupuję kaszkę z Nestle- 5 zbóż z lipą. Wg producenta "Kaszki Zdrowy brzuszek nie zawierają dodatku cukru naturalną słodycz zawdzięczają unikalnej technologii HEZ hydrolizie enzymatycznej zbóż"

ja kupuję tylko kleik kukurydziany lub ryżowy, one są bez cukru, do tego czasem daję owoce lub jakies inne dodatki, jednak najbardziej moja mała lubi same. rzeczywiście te kaszki gotowe są obrzydliwie słodkie..

Gość D.BillI
nie wierz Nestle:)

Gość kaszki z nestle też mają
To jakim cudem mają ponad 25 gram cukru?! Pomyśl sobie, że 1/4 na 100g to cukier dopiero wtedy uświadomisz sobie ile to jest.

Gość somewhere else
Holle! czemu tak mało osób wie o tych kaszkach?? Jest cos poza Nestle, mamy mówie wam i to cos znacznie lepszego! bez cukru, bez chemii, bez polepszaczy!

Gość gość
Chcialo ci sie odswiezac temat sprzed paru lat by to napisac??? Ile ci za to zaplacili? Moze chetnie sobie dorobie:P skoro wiekszosc w siecie to takie tumany ze sie nie zczaja :P