Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efcia22

zapraszam do nowego przedszkola w sosnowcu

Polecane posty

Gość efcia22

Zapraszam do nowego przedszkola www.sosnowiec.mistrzowiezabawy.pl

Gość ily love
a jest mozliwosc przyprowadzania dziecka tylko np 2 razy w tygodniu na 4 godziny?

Gość ily love
jesli to podszyw to słaby jesli autorka-to wspolczuje głupoty:O

Gość ily love
ja za godzinkę to biore min. 300pln, bo się cenię

Gość a czemu nie ma?
Ja pierwszy rok zapisałam dziecko do przedszkola właśnie na 4 godziny 2 razy w tygodniu żeby się zaaklimatyzowało. W każdym prywatnym przedszkolu u nas w mieście jest możliwość zapisywania dziecka na taki okres jak rodzicom odpowiada.

Gość a czemu nie ma?
No mogliście się postarać i zrobić coś. Jakiś kolorowy szyld nad wejściem. Coś zeby bylo kolorowo bo wygląda nieciekawie. A gdzie fotki wnętrza?

Gość a czemu nie ma?
A już doczytałam ze w trakcie adaptacji. Zapisze sobie strone i zobaczę jak będzie po adaptacji. Na razie bajkowego zameczku nic nie przebije.

Gość camerun
czy w budynku znajduje się również chłodnia, sala sekcyjna i kaplica?

Gość ily love
15 zł za godzine? to zart?

Gość shanizzee
zwykle doba przechowywania zwłok w chłodni kosztuje 50-60pln. no więc czemu tak drogo za godzinę???

Gość Kraków i tutaj
godzina w takim niby przedszkolu kosztuje 12 zł. Jest tam też małpi gaj z którego dzieci mogą korzystać do woli. Jak się wykorzysta 20 godzin miesięcznie to płaci się po 10 zł za godzinę. Coś chyba nie przemyśleliście tego cennika. Przecież Sosnowiec jest małym miastem w porównaniu do Krakowa. Skąd takie ceny?

Gość ily love
2 razy po 4 godziny to 8 tygodniowo=120 zł 4 tygodnie to 480 zł!!! litosci!!

Gość nie llllubię
Bardzo nie lubię słowa "dzieciak", zwłaszcza, gdy jest używane przez "profesjonalistów" - pedagogów, psychologów, albo na stronie internetowej przedszkola...

Gość juz wiem dlaczego
cena jest tragicznie wysoka :/ w Katowicach większość prywatnych przedszkoli zeszła z cen i obecnie z uwagi na bardzo dużą konkurencję ceny kształtują się od 320 zl do max 450 w zwykłym prywatnym przedszkolu, a montesorri kosztuje 680zl więc sosnowieckie przedszkole ma extra stawkę :D ciekawe czy będą mieli klientów

Gość efcia kaczorek22
napisalam ile kosztuje godzina i cena sie nie zmieni z powodu tego ze w innym miescie jest 12zl za godzine. nasze przedszkole ejst nowe, dobrze wyposazone stad cena

Gość mama z wawy
Ja za przedszkole niepaństwowe płacę 900. Przecietnie za prywatne w wa-wie płaci siię około 1500 miesieznie. A 15pln za godzinę to bym płaciła jeżeli dziecko zostawałoby po godzinach, więc 15pln za odzinę w sosnowcu to przesada.

Gość ily love
masakra,miasta oscienne maja o wiele lepsza oferte...:( wole wozic dziecko niz placic taka kase w mysl zasady "bo nasze przedszkole jest nowe"....przy takiej postawie i cenniku szanowna pani dyrektor, przyszlosci zbyt kolorowej wam nie wroze:O

Gość z innej beczki///
powierzchnia przedszkola to zaledwie 320m2:D haha,mieszkam w domu o powierzchni 220m2 i smiech mnie ogarnia jak ktos chce na 300 m2 upchnac 4 grupy przedszkolne i do tego wygospodarowac pomieszczenia typu szatnia,kuchnia itp:D

Gość butterfly32
" 19:51 [zgłoś do usunięcia] efcia kaczorek22 napisalam ile kosztuje godzina i cena sie nie zmieni z powodu tego ze w innym miescie jest 12zl za godzine. nasze przedszkole ejst nowe, dobrze wyposazone stad cena " Arogancja i buta tej pani dyrektor za dyche powala na kolana:O:O:O:O:O Dno.

Gość to w krakowie
też nowe. Wszystko czyste i zadbane wiec to żaden powód. Z ceny schodzić nie musisz ale obawiam się ze klientów wielu nie będzie. Teraz prywatnych przedszkoli powstało bardzo wiele i albo kuszą ceną albo ofertą, a oferta u was żadna więc nie wiem skąd takie ceny. W tych droższych placówkach sa jakieś zajęcia dodatkowe w cenie. Jest u nas przedszkole za 900 zł miesięcznie ale w cenie 2 razy w tyg basen, tańce, codziennie angielski i jeszcze jakieś zajęcia teatralne, rytmika. U was nie ma za wiele. Z tego co widziałam w linkach z innych przedszkoli pod tym samym szyldem to taka przechowalnia dzieci, urządzona na szybko. Wiec skąd taka cena? Oczywiście życzę powodzenia, ale czasem warto wszystko dokładnie przemyśleć i popatrzeć co oferują inni. Zrobić rozeznanie na rynku i dopiero startować z biznesem. Tak jest bezpieczniej i sensowniej.

Gość oolinkaa
Witam. ja mojego 2 i pol rocznego synka zapisalam w marcu tego roku, do przedszkola "Mistrzowie Zabawy" na Środuli. Synek bardzo szybko sie zaklimatyzowal, zaczal byc samodzielny i co najwazniejsze zaczal mowic! Pani Dyrektor jest logopeda i ramach zajec ciwczyla indywidualnie mowe z moim synkiem co dalo na prawde ogromne efekty. Kadra przedszkola bardzo mila oraz wykwalifikowana. Dzieciaki nie chca wracac do domu. Jesli chodzi o czesne jest w przystepnej cenie jak na prywatne przedszkole bo 398zl. Dzieciaki ucza sie rowniez jezyka angielskiego:) Polecam to przedszkole bo na prawde warto!!!!

Witam, wlasnie zostalam poinformowana, że na tym forum padło wiele " ciepłych " slów na temat mojej placówki. Myślę, że prostowanie tego wszystkiego co zostało tutaj napisane nie ma sensu. Każdy anonimowo potrafi pisac wiele - zapraszam natomiast wszystkich udzielających się do spotkania osobistego - myslę, że wtedy będziemy mogli uczciwie porozmawiać. Nadmieniam jednak , że adres strony w tym miejscu nie zostal umieszczony przeze mnie a mogę się tylko domyslać przez kogo - cóż z zazdrości wielu jest w stanie zrobić wiele. Jedyne co mogę napisac to to, że przedszkole nie należy już do sieci przedszkoli Mistrzowie Zabawy i stanowi odrębna placówkę, proszę zatem nie porownywać przedszkola w Sosnowcu z placówkami o tej samej nazwie. Pozdrawiam Ewa Kaczor

Gość PatrycjaSosnowiec
Ja swojego synka dałam do tego przedszkola http://akademiapanakleksa-przedszkole.pl/ to jest na Braci Mieroszewskich 7 w Sosnowcu, dziecko codziennie coś się uczy widać że nie siedzi bezczynnie i nie bawi zabawkami, polecam.

Gość gość
Moje dzieciaczki (3 i 5 lat) chodzą do przedszkola Skrzaty z Przyszłością, przy ulicy Dziewiczej. Tu jest strona http://skrzaty.psp5.pl/ Nie mamy żadnych zatrzeżeń, a ciągle słyszę od znajomych, jak to u nich bywa czasem kiepsko pod róznymi względami. Są fajne zabawy, zajęcia, dzieci bardzo chętnie chodzą do naszego przedszkola i są związane z paniami.