Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ma racje??

moj chlopak jest bogaty a na kolacje zabiera mnie do

Polecane posty

Gość eeeeeeeenergia--26 lata
Na wstepie powiem swój przykład: Mój facet kocha czasem smieciowe jedzenie na miescie, dla niego kilka "ciiisbuksów" to pychota, ja natomiast do ust tego nie wezme. On o tym doskonale wie i zawsze pyta: to co najpierw twoje zamawiamy i potem moje czy oddzielnie zamamwiamy i przy stoliku sie umawiamy. Nie ma w tym problemu, bo po piersze w moim zwiazku pieniadze to nie temat tabu i wszystko jest ustalone na co i ile wydajemy, chociaz jeszcze razem nie mieszkamy. Mam wrazenie ze Twoja znajomosc jest powierzchowna, nie mozna tego okreslic zwiazkiem... Chyba ze wnioskuje zbyt pochopnie w oparciu o małe info. Czy macie jakies inne wydatki na rozrywki na miescie poza jedzeniem? Np kino, teatr, zoo. Moze impreza, jakis wypad na weekend? Wczasy?Paliwo?! Kto to opłaca, zrzuta?!

Gość kto ma racje??
imprezy, kino- to raz on raz ja placimy wyjazdy na wycieczki po polowie. chodzi o to ze on chodzi po restauracjach non stop a mnie zabiera do maka jakbym sie tylko tam nadawala.

Gość dceffecfe
Przeciez to jedzenie jest niezdrowe :o Mieszkacie w duzym miescie? Czy w malym, gdzie sa np 3 restauracje i mc donald? Bo moze on chodzi do restauracji z inna pania?

Gość tamten
swiat sie chyba konczy , taki wniosek mozna wysunac czytajac o dylematach piszacych tu biednych malych ludzikach

Gość kto ma racje??
mieszkamy w duzym miescie a i chcialabym, zeby to bylo prowo!

Gość gimgówno się wyraźnie nudzi
Może do restauracji chodzi z drugą dziewczyną. I żeby go np. obsługa nie wsypała, z Tobą tylko do Maca. Niestety nie żartuję, tacy debile istnieją.

Gość kurossssawa
ano nudzi sie gimgowno, dzis dzien wolny od nauki ...😴