Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nekanaaa20

nęka mnie niepełnosprawny chłopak - co mam zrobić?

Polecane posty

Gość TrineAngel
To że facet jest niepełnosprawny nie daje mu prawa do nękania dziewczyny. Na policję gnoja zgłoś.

Gość jef9hwe8hf9w8efw
"nawet osobom pokrzywdzonym przez los nie wolno zmuszać innych do tego by na siłę spędzali z nim czas" sory, nie twierdzę że można, że zachowanie tego chłopaka jest normalne, ale jak w jego otoczeniu są takie pustaki, które potrafią się z niego tylko nabijać bo niewyraźnie mówi i wygląda jak zniekształcony w programie graficznym, to nie ma się co dziwić że mu odwaliło autorka tematu to zwykła szmata i pustak

Gość majka@kajka
Kur*a ludzie pojeba*o was całkiem co to za ataki na autorkę, każdy ma prawo sam decydowac z kim chce spędzać czas i nikt nie lubi narzucania się jak tego nie rozumiecie to już wasz problem tu nie chodzi o to że chłopak jest niepełnosprawny i dlatego autorka nie chce mieć z nim do czynienia tylko o to że koleś przegina i przez swoją niepełnosprawność chce zyskać współczucie i przez to zainteresowanie a to nie tak działa autorka pisała wyraźnie że rozmawiała z nim bo było jej go żal ale bez przesady wszystko ma swoje granice

Gość xderr
Ja na Twoim miejscu bym go zlewała, ale w taki kulturalny sposób, bez wyzwisk, czyli np. pisze Ci coś to mu odpisz: sorki ,nie mam teraz czasu i koniec gadki. Wystaje pod drzwiami: mów że się spieszysz albo że później pogadamy. Ciągle go zbywaj brakiem czasu, zobaczysz że po kilku takich razach znudzi mu sie i znajdzie sobie inny obiekt nękania. To jedyny sposob na takich, jak mu bedziesz ulegac, gadac z nim to sie nigdy nie odczepi

Gość jef9hwe8hf9w8efw
pewnie gdyby znalazł się w normalnym otoczeniu, gdyby ludzie go normalnie traktowali to i on by się zachowywał normalnie, ale że trafił na debili to mu odbiło

Gość jef9hwe8hf9w8efw
majka@kajka Tu właśnie o to chodzi że autorka nie chce z nim utrzymywać znajomości bo jest niepełnosprawny, przeczytaj wypowiedzi autorki, jaki poziom ona reprezentuje. Ona jest dnem. Całe ich grono to dno i metr mułu. Nie chcą z chłopakiem utrzymywać znajomości bo jest niepełnosprawny. A że nikt go nie chce znać to mu odbiło i na siłę szuka akceptacji poprzez współczucie. Nie twierdzę że zachowuje się normalnie, że nie przegina, że wolno mu nękać kogoś. Twierdzę że winne temu jest jego otoczenie. Banda idiotów i idiotek takich jak autorka, którym przeszkadza między innymi jego niewyraźna mowa i to że jest paszczurem.

Gość majka@kajka
podejrzewam że sytuacja była by zupełnie inna i całkiem normalna gdyby nie nachalne a nawet powiedziała bym obsesyjne zachowanie chłopaka, szkoda mi go ale żadnego nieszczęście nie można wykorzystywać jako karty przetargowej :( w moim chłopaku od kilku lat zakochana jest pewna dziewczyna swego czasu próbowała nas rozdzielić ale jej się nie udało, traktowałam ją całkowicie obojętnie do momentu jak się dowiedziałam że próbowała wykorzystać śmierć bliskiej osoby jako pretekst żeby zdobić faceta wiedząc że chłopak nie chciał mieć z nią nic wspólnego :( moim zdaniem to było bardzo nie w porządku... ale niektórzy ludzie nie cofają się przed niczym

Gość majka@kajka
tak samo jest z kalectwem i jak ktoś chce to wykorzystać aby coś na siłę zyskać :(

Gość majka@kajka
jef9hwe8hf9w8efw myślę, ze otoczenie może miało jakiś wypływ na niego ale niekoniecznie niektórzy ludzie już tacy są a ja nie cierpię użalania się nad sobą i wymuszania w ten sposób czegokolwiek... sama miałam kiedyś niepełnosprawnego znajomego i wiem dokładnie że gdyby zaczął zachowywać się tak jak chłopak opisany przez autorkę to tez bym się wystraszyła i zmieniła swój stosunek do naszej znajomości taka jest prawda a co więcej żeby koleś był najbardziej normalnym facetem a zachowywał by się w tak dziwny sposób to również zostałby natychmiast odsunięty

Gość jef9hwe8hf9w8efw
majka@kajka Masz rację. Tylko że twoja wypowiedź odnosi się do części mojej. Powtórzę po raz kolejny, z wypowiedzi autorki jasno widać, że w tym przypadku nie byłoby tego o czym piszesz gdyby otoczeni normalnie traktowało chłopaka. Gdyby był normalnie traktowany, to nie szukałby znajomych na siłę, ale nie jest traktowany normalnie przez to że jest niepełnosprawny właśnie to ucieka się do najgorszego co może być czyli próby wykorzystywania swojej niepełnosprawności do zmuszenia kogoś by był jego znajomym.

Gość Paniczka.wka......
och autorko jakaś ty wspaniałomyślna no po prostu matka czestochoska z kalkuty! olej dziada baw sie z pieknymi mlodymi zdrowymi a takie odlamy spoleczne olewaj w koncu ty jestes piekna wspaniala i zawsze taka bedziesz =)

Gość jef9hwe8hf9w8efw
Posty autorki tematu, jej wypowiedzi na jego temat, jasno świadczą że to pusta osoba której przeszkadza jego niepełnosprawność.

Gość lauradkcdkdeufvodsc
facet ewidentnie nie rozumie aluzji ze jestes caly czas zajeta kazdy inny by sie domyslil ze nie chcesz kontynuowac znajomosci wybral cie na ofiare i w dodatku pokazywanie swojego okaleczania to taka gra psychologiczna z toba zebys nie mogla odmowic widzi ze jestes miekka i cie to rusza im szybciej to utniesz tym lepiej dla ciebie i dla niego a nawet jak sobie cos zrobi to jest to jego wybor nie przezyjesz zycia za niego po prostu to zlekcewaz nigdy nie bedziesz ponosic za to odpowiedzialnosci karnej chyba ze ty go potniesz nozem jestes ewidentnie przesladowana, sprobuj byc konsekwentna i odmawiaj kontaktow rozmow na uczelni, gadu gadu, fb, itp. tylko czesc czesc i idz w swoja strone, on ma ewidentnie problemy natury psychicznej nie cackaj sie bo taki tym wyczuje ze jestes slaba i skrzetnie to wykorzysta w przyszlosci a bedzie prawdopodobnie coraz gorzej dopoki nie znajdzie sobie innej ofiary i nie kryj sie z tym ze masz go dosc ze ci sie narzuca jest upierdliwy i nie trawisz jego obecnosci wsrod przyjaciol glowa do gory i powodzenia

Gość podpisuje sie pod wszystkim co
napisala-.jef9hwe8hf9w8efw majka@kajka Tu właśnie o to chodzi że autorka nie chce z nim utrzymywać znajomości bo jest niepełnosprawny,przeczytaj wypowiedzi autorki,jaki poziom ona reprezentuje.Ona jest dnem.Całe ich grono to dno i metr mułu.Nie chcą z chłopakiem utrzymywać znajomości bo jest niepełnosprawny.A że nikt go nie chce znać to mu odbiło i na siłę szuka akceptacji poprzez współczucie.Nie twierdzę że zachowuje się normalnie,że nie przegina,że wolno mu nękać kogoś.Twierdzę że winne temu jest jego otoczenie.Banda idiotów i idiotek takich jak autorka,którym przeszkadza między innymi jego niewyraźna mowa i to że jest paszczurem.

i jeszcze dodam dla mnie takie osoby jak autorka to smieci.zycze CI zebys zaszla i urodzila niepelnosprawnego dzieciaka!

bez jaj, ja pierdole. wiesz co to rak sklepienia nosowego albo naczyniak glupia kurwo? wiesz ze to jest choroba nabyta i moze przytrafic sie kazdemu? wiesz ze ciebie moze rowniez spotkac? widzialas ta Francuzke co prosila Sarkoziego o eutanazje? ona miala wlasnie ta okropna chorobe i uwazaj glupia kurwo bo moze i ciebie to spotkac za wyszydzanie czyjegos wygladu. ryj i paszczurem to mozesz byc ty. jak ty tak w ogole mozesz mowic o chorym czlowieku? albo spotkaj sie ze mna i mnie wkurw :) skanceruje ci pysk ze bedziesz zazdroscic urody swojemu "przyjacielowi" :) w ogole co za ludzie ze wysmiewaja chorego czlowieka, zycze takim zeby spotkalo ich to samo i zeby zdychali w mekach. przez takie kurwy jak ty szmato, z takich chorych osob potem rodza sie czubki jak ten z teksanskiej masakry... ktory mial znieksztalcona twarz, ludzie z niego szydzili wiec ich mordowal bo przy okazji mial co jesc z przybrana rodzinka(to byl film na faktach autentycznych!) bo byl wowczas glod w teksasie okropny... ciebie taki czubek powinien dorwac i na zywca ci oskalpowac morde glupi szlaufie

podpisuje sie pod wszystkim co zgadzam sie!! jako pielegniarka czuje wstret i obrzydzenie, wrecz nienawisc do ludzi szydzacy z czyjis chorob czy nieszczesc. to nie jego wina ze urodzil sie chory a skoro ludzie nie umieja akceptowac innosci to sa pojebani,zdrowo pojebani.. jaka jest u was tolerancja glupie kurwy?? typowe polaczki jebane. jak ktos jest chory, ma inna orientacje, inny kolor skory, inna religie czy kulture to juz jest gownem dla was i kims nie do przyjecia i nie do zaakceptowania.. jakie scierwa

LSD2020 popieram!podaje i reke wirtualnie!👋

Gość Pedro Rizzo
do jef9hwe8hf9w8efw i wszystkich którzy jego/ ją popierają to może niech wam autorka poda swój adres, pojedźcie do niej i zróbcie parę razy temu niepełnosprawnemu loda żeby poczuł akceptację i zaczął zachowywac się normalnie

faktem jest,ze on nie powinien,jej nekac,bo to chyba pod paragraf podpada,ale jako ze sama jestem osoba niepelnosprawna[mniejsza o to z jaka niepelnosprawnoscia]wiem jak czuje sie samotny ten chlopak,z powodu odrzucenia,przez zdrowe,,idealne,,spoleczenstwo.

do;Pedro Rizzo,chyba przesadziles.nie zycze Ci,zebys sie dowiedzial,jak to ,,fajnie,, zyc z jakakolwiek niepelnosprawnoscia.

Gość czy lepiej tak czy tak...
czy nie mozesz normalnie wprost mu powiedziec, ze masz swoje zycie, ze nie masz czasu. Powiedz mu spokojnie i z szacunkiem, najdelikatniej jak potrafisz, ze nie jestes w stanie spelnic jego oczekiwan.

Gość Pedro Rizzo
podpisuje sie pod wszystkim co -aa skoro sama jesteś niepełnosprawna to co innego. sam jestem za tym, żeby niepełnosprawni mogli bezkarnie zabijac pełnosprawnych, przecież takie z was pokrzywdzone robaczki, że jakieś odreagowanie wam się należy... tylko czemu są niepełnosprawni którzy są lubiani w otoczeniu i takich problemów nie mają?

Gość Pedro Rizzo
podpisuje sie pod wszystkim co - dlaczego przesadziłem? przecież to postulujecie - on jest niepełnosprawny więc może jej dupę zawracac, a ona powinna bez sprzeciwu koło niego na paluszkach, bo inaczej jest pustą szmatą

Gość kdfjfgf
dziewczyno, mialam to samo nie chcial sie odpierdolic,ciagle mnie nachodzil i jeszcze jak juz po nim pojechalam (cierpliwosci mi nie starczylo) to chcial cala wine zrzucic na mnie :D:D ostro z takimi a nie z obawy ze sobie cos zrobie.niech sie zajebie nawet, ja mam to w dupie i Ty tez powinnas miec.masz za dobre serce;/

Gość czy lepiej tak czy tak...
ten sam problem maja np.ludzie bez pracy. Tez sa odrzucani przez otoczenie - czesto nie tylko to dalsze. Kazdemu nalezy sie szacunek, pamietaj.To, ze on sie taki urodzil to nie jego wina, ale Ty widac jestes doskonala. ŻAL za posob w jaki sie o nim wypowiadasz :o

Pedro Rizzo moze Ci radosni i mili niepelnosprawni przez was sprawnych nie sa odrzucani zaraz na wstepie?nie pomyslales ze tak moze byc,Einsteinie?

Gość Pedro Rizzo
podpisuje sie pod wszystkim co - ten gosc też nie był odrzucony, przecież traktowała go normalnie zanim nie zaczął przeginac

Gość kdfjfgf
zrobi** pamietaj zeby bvyc konsekwetną w postanowieniu a nie uległą bo sie od Ciebie pasozyt nie odwali. zadnego odpisywania,odzywania sie,totalny ignor nawet na rzekomą chęć popełnienia samobojstwa !!! bedzie trudno na poczatku ale w koncu da Ci spokoj,nie ma innego wyjscia. On jest psychopatą i to niczyja wina nie jest . niech sobie zyje sam w swoim swiecie.

Pedro Rizzo i jeszcze wyjasnienie ale chyba napisze je duzymi literami?NIE NAPISALAM,ZE ROBI DOBRZE,TYM ZE TE DZIEWCZYNE NEKA!TO JEST NAGANNE I SREDNIO INTELIGENTNY SZYMPANS BY TO ZROZUMIAL!.nie pozdrawiam bo szkoda czasu na takich jak TY