Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nekanaaa20

nęka mnie niepełnosprawny chłopak - co mam zrobić?

Polecane posty

Gość treliana
Autorko, naprawdę Ci współczuję. Nie zazdroszczę nękania. Cóż mogę poradzić? Żebyś przestała zwracać uwagę na jego smsy, zaczepki i inne formy nękania, starała się żyć tak, jakby go nie było, to może znajdzie sobie inny obiekt.

Gość tueowa
bez sensu gadacie, to jakby nie miał rozszczepionej wargi i normalny wygląd, to autorka by się z nim przyjaźniła na zasadzie normalych relacji mimo tego że byłaby przez niego nękana? jego zachowanie w stosunku do niej nie wynika z fizycznej ułomności, ale z tego, że facet ma coś z garem i tyle

Gość TrineAngel
Tak bo ona jest "normalna" a on niepełnosprawny to może niech mu jeszcze loda zrobi żeby facet czuł się dobrze?

Gość TrineAngel
Ja mam znajomego który jest zdrowym facetem a mnie obrzydza...unikam kontaktu z nim. To rozumiem że jakby był niepełnosprawny to mam się poświęcać? W imię czego?

Gość czasem telewidz
Nieszczęście nie może być kartą przetargową! Gnój zatruwa życie dziewczynie i trzeba zgłosić to na policję. Jak psychol się tnie, jego sprawa. Jeśli uważacie tą dziewczynę za "pustą szmatę" to powinniście ze współczucia wybrać prezydentem Jarosława Kaczyńskiemu. Tego chorego człowieka też spotkało nieszczęście, jasne? Tylko do czego wtedy dojdziemy?