Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nekanaaa20

nęka mnie niepełnosprawny chłopak - co mam zrobić?

Polecane posty

Gość nekanaaa20

od jakichś dwóch miesięcy nęka mnie chłopak z uczelni, zdobył mój adres, telefon (zmienić nie mogę bo mam na abonament) wynajął nawet pokój tuż obok mojego mieszkania... wcześniej wydawało mi się, że on tylko chce czasem porozmawiać więc gadałam z nim na uczelni, trochę przez facebooka i było ok... ale od jakiegoś czasu on nie daje mi spokoju... najpierw pisze do mnie na facebooku,potem na gg,następnie dostaję sms czemu nie ma mnie na fb/gg a jak nie odpiszę lub nie odbiorę telefonu to potrafi wystawać przed moim blokiem (na szczęście nie zna nr mieszkania) i czekać aż wyjdę gdzieś np lub skądś wrócę... poprosiłam mojego chłopaka aby chodził ze mną gdzie da rade, ale jednak zdarza się czasem,że muszę wyjść sama i wtedy pojawia się on - niepełnosprawny... jak mam się go "pozbyć"? nie mogę być niedelikatna w słowach, bo on ma skłonności samobójcze, raz już się okaleczył bo jakaś dziewczyna z czata go wystawiła. dodam, że gość nie jest we mnie zakochany (mówił naszej wspólnej znajomej, że jestem nie w jego typie pod względem wyglądu) ale on non stop mógłby przebywać w moim towarzystwie, jednak ja w jego nie mogę, raz jak spotkałam go w kfc to nie byłam w stanie dokończyć jedzenia bo targało mnie na wymioty z powodu jego wyglądu, a co dopiero jeśli miałabym spędzać z nim całe dni bo on potzrebuje towarzystwa

Gość a co mu jest takiego ze Ci sie
cofalo w kfc?:o

Gość fgfgfgfgghjjkjk
a jak on wyglada ze cie to obrzydza???

Gość kaff olaffff
Powinnaś mu to powiedziec wprost,że nie masz ochoty na jego towarzystwo.poza tym powiedz,że Twój chłopak jest zazdrosny,,,,,albo chłopaka na niego naslij....

Gość nekanaaa20
wygląda jakby go ktoś zniekształcił w jakimś programie graficznym, niewyraźnie mówi i po prostu mam go dość, zamęcza mnie swoimi problemami, wymaga abym mówiła mu, że wcale nie jest brzydki (dziewczyny z czata zrywają znajomości po pierwszym spotkaniu)

Gość nekanaaa20
chłopaka na niego nie naślę, gdyż on także studiuje tu gdzie ja i ten paskudny typ. zazdrość byłaby absurdem, bo jak możnaby być zazdrosnym o takiego paszczura? a jak mu powiem wprost to coś sobie zrobi bo robi to za każdym razem, gdy któryś ze znajomych go olewa i oczywiście dzwoni z tym do mnie, wysyła zdjęcia swoich ran bo się tnie i ja muszę się go prosić żdeby tego nie robił, mówić że on nie jest niczemu winien, a tak naprawdę on ma okropny charakter, wszyscy się z niego śmieją

Gość to się nadaje na policję
to jest nękanie

Od jakiegoś czasu w tym kraju obowiązuje ustawa o tak zwanym stalkin_gu policja zgłosić - nalegać na przyjęcie zgłoszenia - bo mają dane gościa na talerzu - statystyki im sie podniosą powinno poskutkować czysto i w świetle prawa

Gość po co z nim gadalas na gg i
fce skoro masz chlopaka?

ja bym typa zupełnie olala, czesc czesc i koniec, bo sie spieszysz , bo cos tam itd, nie odpisuj na gg, na facebooku , wogole zlej go, nie mozna trzymac na sile osób przy sobie i szantazowac ich, nie mozesz czuc sie winna nawet jezeli sie przez ciebie potnie, nie pierwszy i nie ostatni pewnie raz. uciekaj od niego , predzej czy pozniej znajdzie sobie nowa "ofiare"

Gość jassne jazne
masakra :O na policje z tym !! a jego rodzice wiedza co on wyprawia? z jednej str najchetniej powiedzialabym takiemu wpierdalaj ale potem moze mialabym go na sumieniu i jesczze musialabym sie obwiniac ze to moja wina :O a zdrugiej no wlasnie az strach i szkoda powinno byc go troche.. ale to ze ma cos z psyche nie znaczy ze mu wszystko wolno :O

Gość balbinaaaa, czo robisz?
też zdobądż jego adres rodzoców i poinformuj ich o jego wyczynach niech będą świadomi ,że czeka ich następna próba samobójcza.

Gość Paniczka.wka......
powiedz mu ża każda potwora znajdzie swego amatora

Dziewczyno, olej te jego skłonności. Powinnaś o siebie dbać, jeśli on Cię napastuje, sprawia, że się denerwujesz to powiedz mu wprost, żeby wypierdalał. Nie powinno Cię obchodzić co się z nim stanie :O

Gość Szymuś
Wyślij go na operacje plastyczną, tego kostucha.

Ja nie raz miałam takie osoby, które się cięły. Tacy specjalnie wysyłają swoje zdjęcia ran i biadolą, jacy to oni nie są skrzywdzeni :O Oni oczekują tego, żeby im współczuć :O Prawda jest taka, że jak mu każesz spadać, to się wkurzy, nie załamie! A ciąć się będzie zawsze, taki typ, olej,olej,olej.

Gość shdafohydsiaofads
"zazdrość byłaby absurdem, bo jak możnaby być zazdrosnym o takiego paszczura?" "wszyscy się z niego śmieją" "wygląda jakby go ktoś zniekształcił w jakimś programie graficznym, niewyraźnie mówi" A ty szmato wyraźnie mówisz"? :O

Gość Paniczka.wka......
albo mu powiedz że jak nie przestanie to Ty sie zabijesz i napiszesz list do policji że to jego wina :P

Gość nekanaaa20
ja się boję, że on coś sobie zrobi jak każę mu się odczepić, a jeśli np by się zabił to jego rodzina mogłaby mnie oskarżyć, że to przeze mnie, potem problemy z policją... nie chce go mieć na sumieniu, ale jednocześnie chcę żeby się odczepił, ja mam swoje życie. na fb mu odpisuję akurat jeśli wejdę, ale zwykle urywam rozmowę i wymyślam sobie fikcyjne zajęcie, ale ta mękoła potrafi zadzwonić chwilę później, czy skończyłam tak samo kiedyś mnie prosił, żebym wyciągnęła chłopaka na dyskotekę do której on szedł z jakąś dziewczyną z czata i niby miało być "niespodziewane" spotkanie żeby wyszło, że jaki on jest super, że ma znajomych - mój chłopak go wyśmiał i powiedział, że ten wieczór chce spędzic ze mną sam na sam to się pociął

Gość nekanaaa20
akurat ja mówię wyraźnie, mam poprawną dykcję i ładny głos. z nim się po prostu nie da rozmawiać, nudzi tak strasznie i jeszcze niewiele jestem w stanie zrozumieć z tego. poza tym go nie lubię bo jest nachalny. a wygląd potrafi zniechęcić mnie do zjedzenia przy nim nawet mojego ulubionego dania

Gość nekanaaa20
moim ulubionym daniem jest kupa mojego super przystojnego chłopaka z poprawną dykcją

Gość sd8ihae8fhwe9f
jesteś zwykłą pustą cipą autorko, a chłopakowi nie ma się dziwić że mu odjebało, jak w około ma taki pojebów jak ty to nie on jest waszym problemem tylko wy jego problemem

Gość sd8ihae8fhwe9f
a zamiast siedzieć na kafe to lepiej obejrzyj swoją dupę dokładnie w lustrze, czy cellulitu nie masz bo może też komuś obrzydzasz swoim widokiem pusta szmato

Gość trzeba chlopakowi wposlczuc
a nie wysmiewac sie z niego i opisywac to jeszcze na forum :oNie jestes dobrym czlowiekiem:o

Gość nekanaaa20
nekanaaa20 moim ulubionym daniem jest kupa mojego super przystojnego chłopaka z poprawną dykcją ta wypowiedź jest podszywem nie, on jest moim problemem bo mi się NARZUCA

Gość nekanaaa20
sd8ihae8fhwe9f - pewnie sam jesteś niepełnosprawny, żal mi cię

Gość Paniczka.wka......
a wez wypiertalaja bedziesz miala wypadek ryj ci sie zniekształci i też sie bedą od ciebie odsuwac szmato gruba

Gość majka@kajka
nawet osobom pokrzywdzonym przez los nie wolno zmuszać innych do tego by na siłę spędzali z nim czas, ja radze tak jak wiele innych osób udać się z tym na policje albo totalnie olewać. może dowiedz się czy nie da się zablokować połączeń na Twój numer i wszelkich wiadomości od tej osoby na gg i na fejsie można więc to na początek. Pod blokiem jak go spotkasz i będzie pytał Cię co się dzieje to mów nic nie mam czasu śpieszę się i tyle nie wdawaj się w dyskusje i nie przejmuj się nim nie możesz przez tego psychopatę ciągle żyć pod presją

Gość nekanaaa20.
z tą kupą to prawda, mam rozdwojenie jaźni spowodowane kiłą, i pisząc że to podszyw z tą kupą to podszyłam się pod samą siebie, często się podszywam pod samą siebie, a z tą kupą to prawda, lubię też pić siuśki mojego chłopaka