Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaa;///

Czy samotna mama ma szanse ułożyć sobie życie.

Polecane posty

Gość Onaaa;///

Hej. Mam 20lat i jestem w 9mis.ciąży moj ,,kochany '' po 2latach związku zostawił mnie po prostu okazał się nie dojrzałym dupkiem!Nie rozumiem czemu mi to zrobił podreślam to nie była wpadka staraliśmy się o dziecko 5misięcy.Myślałam że jest mężczyzna z którym spędzę resztę życia a tu zrobił mi taki świństwo nagle przestał się interesowć.Jak myślicie znajdzie się ktoś kto pokocha mnie i moje dziecko czy już zawsze będę sama??:(Nie wiem czy będę wogóle potrafiła komuś zaufać,ale chce mieć kogoś kto będzie nas kochał.Najsmutniejsze jest to że za3tyg mam termin a on nawet nie zapyta jak się czuje a tak chciał synka ma nas gdzieś to bardzo boli;(Nie wiem jak zniose widok w szpitalu szczęśliwych tatusiów na widok swojego nowonarodzonego dziecka.Wiem pewnie teraz będą komentarze typu-z kim Ty szłaś do łóżka!!itp ale na prawde on się nagle zmienił wcześniej był całkiem innym człowiekiem.

Gość justyna 26 ...........
coz,nie masz latwo...ale zrobisz mu sprawe o alimenty ,bedziesz miala kogos kto zawsze cie bedzie kochal,swoje dziecko.zawsze mozesz poznac kogos kto bedzie chcial byc z toba,glowa do gory

Gość a w POlsce też przejżdżają
buhahaha staraliście?!? nie no, prowokacja

Gość Ja taki jak Ty
Jasne że ma. Ja teraz chciałbym być z taką samotną Mamą ale ona ze mną nie chce być. Bylismy 4 miesiące ze sobą ale z pewnego powodu niezaleznego od Nas rozstalismy się. A teraz bardzo chciałbym być z Nią więc Ty tez masz szansę

Może gość patrzył na wygląd przede wszystkim a w 9 miesiącu ciąży ciało kobiety jest dla niego nie do przyjęcia. Może bardzo przytyłaś i zaczął się Ciebie wstydzić. Może, może, może tylko on wie tak naprawdę. Widocznie nie tylko kobieta zmienną jest.

Gość Onaaaa:////
Żadna prowokacja.Tak chcieliśmy mieć dziecko mimo mojego młodego wieku szkoda że wcześniej nie wyszło jaki z niego dupek.A co do wyglądu to nie przytyłam dużo myślę że nie w tym problem.Jestem załamana;(((Nigdy nie sadziłam że zostanę samotną matką i to jeszcze w tym wieku.

Gość justyna,,,ja
rodzina ci pomoze? ciesz sie tym dzidziusiem mimo wszystko..ono bedzie cie kochac na prawde

Gość hierarchia
Widać jakie masz w życiu priorytety- chłop, chłop i jeszcze raz chłop. teraz nr 1 w Twoim życiuu jest dziecko, a nie żaden chłop. Poza tym, wolnym babkom bez obciążeń trudno znależć sensownego faceta, więc Tobie będzie jeszcze trudniej. Mało który facet jest w stanie zaakceptować cudze dziecko i traktować jak własne. Często (zbyt) kończy się na przemocy psych. lub fizycznej. A baba która się godzi na taki los dla swojego dziecka w imię sexu i kasy faceta, nie zasługuję na miano matki.

Gość hierarchia
Papiery rozwodowe już złożone?

Gość a co z ojcem?
Ile ma lat i czy bedzie Cie teraz wspieral?

Dlaczego jesteście tak przywiązani do terminologii, przecież to tylko słowa, samotna matka i to jeszcze w tym wieku. Jest wielu facetów którym nie przeszkadza że kobieta ma dziecko i chcieli by być z nimi, ale kobiety często to odrzucają pewnie wychodząc z założenia że facet na pewno nie pokocha mojego dziecka i w ogóle to pewnie chce być dla mnie z litości.

Gość ludzie dajcie spokoj
urzekla mnie twoja historia...powielasz tematy,ktore juz tu sa..wymysl cos bardziej oryginalnego..

Gość Onaaaa:////
On ma 26lat myślałam że jest dojrzały widzę jak bardzo się myliłam.Nie sądzę żeby mi pomagał pozostaje mi jedynie iść do sądu założyć sprawę o alimenty.Nie chodzi mi o to żeby odrazu sobie kogoś znaleźć bo jak narazie mam uraz do facetów,ale nie chce już zawsze być sama:((I nie oceniajcie mnie mam nauczkę do końca życia za moja naiwność do idiotów.Dobrze że mam mame ona mnie wspiera gdyby nie ona pewnie już by mnie nie było na tym świecie,bo z początku miałam myśli samobójcze.Jednak po mału dochodzę do siebie bo mały daje mi siłę.Nienawidzę go za to i winie się za to jak mogłam kochać tego człowieka!!!Dlaczego tak póżno pokazał swoja drugą twarz?!

są tacy mężczyźni, a szpitalu jak będzie Ci smutno z powodu ojców, którzy przychodzą do dzieciaczków to popatrz na to maleństwo!a poznasz, tylko nic na siłę!

jest takie powiedzenie ze jesli mezczyzna sie zakochuje w kobiecie - ale naprawde dojrzale zakochuje - to bierze ja ze wszystkim rowniez z dziecmi - przykladem jest moja przyjaciolka ktora sie rozwiodla zostala z mala corka a jej obecny, drugi maz - zdecydowal sie porzucic dla niej swoja wieloletnia narzeczona ... ale przyjaciolka zawsze mialam wokol mnostwo mezczyzn - przezd malezntwem i po nim - nic sie nie zmienilo natomiast sa kobiety na ktore mezczyzni nawet jelsi sa same - nie bardzo zwracaja uwage - wtedy gdy dotkawoo sa obciazone dziecmi - to juz w ogole wydaja im sie nieatrakcyjne reasumujac: wszystko zalezy od tego do kt grupy sie zaliczasz

"[zgłoś do usunięcia] BSA Masz za nie długo poród, później zajmowanie się dzieckiem, później ciężka praca. Jak ty chcesz znaleźć czas dla faceta?" a ktoby szukal faceta - oni sie samoi znajduja;-))))

Gość Onaaa;///
Do Offerma człowieku jesli nie masz nic pożądnego do powiedzienia to weź sie nie udzielaj.Jak już pisałam nie chce teraz faceta,ale w przyszłości.I chciałam znać wasze opinie na temat samotnych matek a nie czytać jakieś głupie komentarze złośliwych ludzi. Niestety czasu nie cofnę:(

Gość Szymuś
Nie, bo są głupie i nie potrafią sobie wybrać dobrze partnera na całe życie. Skoro przy takich wyborach mają wtopę, to gdzie z takimi żyć ?

Ja też sama wychowuję dziecko Zaszłam w ciążę w wieku 24 lat i facet też okazał sie nieodpowiedzialnym dupkiem. Przykre to było gdy widziałam ojców na porodówce. Ale przyżekłam sobie ze nie pozwolę by mnie więcej krzywdził. Odeszłam na dobre. Sprawa o alimenty. Tylko licz sie z tym ze wtedy będzie domagał sie kontaktów z dzieckiem. A jeżeli facet jest dupkiem to dogadanie się w tej kwestii jest bardzo ciężkie. Tak już jest jak sie trafi na psychola. Ale ja nie daję się. Teraz jestem silniejsza bo mam dziecko i dl aniego zrobię wszystko. Powiem Ci tak, ze nie jest łatwo później ułożyć sobie życie z kimś innym. Na początku niby jest wszystko super ale po jakimś czasie nie każdy facet daje sobie rade w sytuacji kiedy musi wychowywac cudze dziecko. Mężczyźni pod tym względem są tchórzami. Jest mnóstwo konfliktów. Trzeba tez uważać bo młoda samotkla matka jest łatwym łupem dla seksiarzy. Trzeba naprawde długo sie zastanawiać nad tym czy ten następny jest odpowiednim kandydatem i ze nie zrobi krzywdy dziecku. Pamiętaj że każda Twoja decyzja w życiu będzie rzutować na dziecko. Mam nadzieję ze masz pomoc i wsparcie rodziców bo samotnym matkom w Polsce jest bardzo ciężko zarówno złapać pracę (bo dziecko przeszkadza pracodawcom) a jak już złapiesz to trzeba to wszystko pogodzić. Daj Boże że będzie miał kto zostać z maluchem. Bo w przeciwnym razie żłobek, choroby i wieczne zwalnianie sie z pracy. We dwoje jest ciężko a co dopiero samej. I nie licz na zasiłek od Państwa bo to jałmużna. Trzymaj się i nie poddawaj. Zobaczysz ze dziecko doda Ci siły i choć zwątpisz nie jeden raz to będziesz miała dla kogo żyć.

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR- Kundle mają z tym problemy Być obywatelem swojego państwa, nawet jeśli jes " kundle mi sie kojarza z aryjczykami;-)))

Gość ja pani wasza
Czy samotna mama ma szanse ułożyć sobie życie. nie raczej nie takie juz zawsze pozostaja samotne bo nie zasluguja na porzadnego faceta

taki maly off-topic;-)) "Dodam że gdy facet widzi samą kobietę na ulicy, to może do niej narwać, ale jak widzi kobietę z dzieckiem, to od razu myśli że ma męża/partenra i ją z góry odpuszcza" masz na mysli aryjczykow ktorzy maja problem z siostarmi ktore lubia sie wszechmozebnie puszczac?;-))) "A swoją drogą to pewnie musicie czuć się jak szmaty, gdy się okazało że byliście tylko workami na spermę...Ale tak to jest jak z seksem nie czeka się do ślubu." a masz problem ze swoja aryjska sperma?;-)))) z kolei ja sie czeka do slubu na ojcowiznie to potem sie konczy tak jak - ty - sredniej jakosci aryjczyk bez prawa jazy ktory popirdziela przez las lub bagna jak policjanta zobaczy;-)))))) ;-0))))))))))))))

Gość ja pani wasza
tak bo kazdy facet chce miec za partnerke przeruchana we wszystkie dziury babe w dodatku z bekartem i kazdy chce placic za nie swoje dziecko ta jasne

Szmatą to jest facet który oszukuje i jest nieodpowiedzialny za to co robi. Bo to nie ma znaczenia że nie ma się ślubu i zostanie wykorzystaną. W małżeństwie tez tak się dzieje. Wszystko zależy na kogo trafisz. A to jak wygrana na loterii. Przecież jak mąż się znęca nad żoną to się odchodzi od niego. I uważaj co mówisz o kobietach. Bo to my kobiety Was rodzimy. Owszem nie miałam problemu ze znalezieniem sobie kogoś ale jestem ostrożna i czekam. Nie podejmuję pochopnych decyzji.

Gość Onaaa;///
Do ja pani wasza-a dlaczego nie załugują co???czy to moja wina że facet się okazał dupkiem??to on powinien do końca życia być sam.

Gość ja pani wasza
tak twoja wina ze bylas na tyle naiwna ze go dobrze nie poznalas a juz mu nadstawialas ot co

Gość Onaaa;///
ROR debilu pewnie sam nie jednej dzieciaka zrobiles i ja w dupe kopnąłeś i dlatego masz takie zdanie o samotnych!

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR-Legierski jest tego przykładem" twoja teoria wydaje mi sie nieco skundlona;-))))))

" Onaaa;/// ROR debilu pewnie sam nie jednej dzieciaka zrobiles i ja w d**e kopnąłeś i dlatego masz takie zdanie o samotnych!" po pierwsze to z taka doza agresji - to nikogo nie znajdziewsz a jeszcze dziecko cie wlasne szybko oposci;-))) po drugie to przeczytaj co napisalam- nie mam wacle zlego zdania ;) a po trzecie jestem kobieta - ale mozesz sobie dalej swoj afrustracje na mnie wyladowywac po mnie to ze tak powiem....cinka struzka w dol leci;-))))

Gość Onaaa;///
ja- pani waszaJa przynajmniej nie jestem z tych co się puszczaja na imprezach i nawet nie wiedzą kto jest ojecem.Fakt mój bład mam nauczkę ale czasem nawet związki po 6latach rozpadają się z powodu ciąży bo tatusiowi nagle się odwidzi.