Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaa;///

Czy samotna mama ma szanse ułożyć sobie życie.

Polecane posty

"BSA Swoją drogą, to fajnie żeście sobie życie pokomplikowały przez dawanie d**y." BSA - przypominma coi ze twoja matka ze swoja aryjska to samo robi - daje;-))))))

Gość ja pani wasza
BSA dokladnie ona to ze tatusiowi sie znudzilas to tez twoja wina

BSA jest jeszcze coś takiego jak gwałt Ale tego pewnie nie bierzesz pod uwagę. A facet który przelatuje każdą jest tak samo skór.... bo sie nie szanuje. Dlatego ja teraz na to zwracam uwagę ile partnerek miał facet przede mną. Bo prawda jest taka ze jesteście babiarzami i nieodpowiedzialnymi sukinsynami którzy uciekają gdy spłodzą dziecko. Ale to los zawsze się zemści prędzej czy później.

"[zgłoś do usunięcia] Onaaa;/// ja- pani waszaJa przynajmniej nie jestem z tych co się puszczaja na imprezach i nawet nie wiedzą kto jest ojecem" tez se znalazlas punkt zaczepienia do poprawienia wlasnej samooceny;-)))))) seks to seks - miejsce nie ma znaczenia, a panna z dzieckiem to panan z dzieckiem - bez wzgledu na rodzaj poczecia;)) "Fakt mój bład mam nauczkę ale czasem nawet związki po 6latach rozpadają się z powodu ciąży bo tatusiowi nagle się odwidzi." jak rowniez sa i takie gdzie ludzie zyja w milosci - rozmnajazajac sie i wspolnie pielegnujac oginsko domowe przez dlugie lata;-)) wiec czego dowodzi twoja argumentacja?

Bo to niewinne dziecko kiedyś znajdzie tatusia i napluje mu w twarz i na pewno ręki nie poda na starość. Będzie zdychał w samotności i poczuciu winy

Gość fotograf P.
jak potrafisz polizać jajka z penisem w ustach, połykasz grzecznie nasienie i lubisz lizać odbyt, to mogę wybaczyć bękarta.

Gość Onaaa;///
Widać że to był błąd że wogole tu napisałam ludzie potrafia być okrutni!

" Anna28 BSA jest jeszcze coś takiego jak gwałt Ale tego pewnie nie bierzesz pod uwagę" gwalt zglasza sie na policje - to po pierwsze, jak sie tego nie robie to nie mam mowy o gwalcie " A facet który przelatuje każdą jest tak samo skór.... bo sie nie szanuje" zarowno mezczyzna jak i kobieta moze miec dowolna liczbe partnerow seksualnych - nie ma to zdanego zwiazku z szacunkiem, moim zdaniemk - a co najzyzej z jakoscia zycia seksualnego - wazne zeby byc zadowolonym i wzjemnie sobie dogodzic;-) " Dlatego ja teraz na to zwracam uwagę ile partnerek miał facet przede mną" masz prawo;-) " Bo prawda jest taka ze jesteście babiarzami i nieodpowiedzialnymi sukinsynami którzy uciekają gdy spłodzą dziecko. Ale to los zawsze się zemści prędzej czy później" zmoich obeserwacji wynika ze mezczyzni "uciekaja" tylko w takich sytuacjachg gdy splodza dziecko z kobieta ktorej nie kochaja w pozostalych bardzo sie ciesza i bywaja uroczymi ojcami;-))))

Gość ja pani wasza
ona nie przejmuj sie fotograf sie toba zajmnie i bedziesz robic to co lubisz:)

Onaaa nie przejmuj sie Złe miejsce wybrałaś bo tu większość to sa puste pały myślące penisem a nie głową Nie bierz pod uwagę

"[zgłoś do usunięcia] Anna28 Bo to niewinne dziecko kiedyś znajdzie tatusia i napluje mu w twarz i na pewno ręki nie poda na starość. Będzie zdychał w samotności i poczuciu winy" moze tak amoze nie - nie wykluczaj tez opcji ze bedzie mial inna rodzine i inne dzieci, aczkolweik zgodze sie ze porzucanie wlasnych dzieci jest okrucienstwem " Onaaa;/// Widać że to był błąd że wogole tu napisałam ludzie potrafia być okrutni!" zatem wyciagniej lekcje z "bledu" i nie pisz wiecej;-) zalozylas ze dostaniesz wspolczucie ale sie pomyslilas - czy to nie drugi raz juz sie pomylilas? moze wiec cos lezy po twojej stronie,hm? warto sie nad tym w ciszt zastanowic...

Gość do Anna28
piękny argument, z braku argumentów :D

ROR mylisz się to ja go zostawiłam bo chciał naprawiać błędy ale było za późno. I kopnęłam w tyłek. Więc nie oceniaj jak nie znasz sytuacji

Ja nie wiem kto wychowuje te puste dzieciaki dziś Chyba macie tak samo pustych rodziców albo też jesteście z wpadki. Kto wie

Gość Onaaa;///
Anna28 dziękuje i właśnie tak zrobię bo nie ma sensu z nimi dyskutować.

"[zgłoś do usunięcia] Anna28 ROR mylisz się to ja go zostawiłam bo chciał naprawiać błędy ale było za późno. I kopnęłam w tyłek. Więc nie oceniaj jak nie znasz sytuacji" co z aroznica - niby decyzja twoja - ale to ty siedzisz i marudzuisz teraz "jacy to zli sa faceci" zmaiast jasno sobie powiedziec: ze zle wybralas i nie ejstes zadowolona z tego jak kierujesz wlanym zyciem

"BSA Anna28-Być może że uderza mi sperma, pewnie dlatego że nie miałem szcześcia cię poznać. Ojciec twojego dziecka już mu sperma nie bije, bo wlał ją do ciebie..." zdrowe seksualnie kobiety nie maja problemy z tym ze mezczyna ma wytrysk w ich pochwie - jesli do tego pijesz - tak samo jak one same wydzielaja podczas stosunku plyny ktorymi maczaja penisa ... wiedze ze bardzo kwestia spermy cie podnieca - probaweles sam sobie zatem possac?;-) z dowch mezczyzn ktorych opislaes w spoim poscie - zaburzenia seksualne przedtswaiaten drugi tylko, natomaist ten pierwszy ma deficyt na zupelnie innym polu... moim zdaniem problem tego drugiegio jest znacznie powazniejszzy

ogolnie panien z dzieckiem boja sie mezczyzni ktorzy nie sa siebie pewnie - wtedy do glosu dochodza ich podswiadome instynky typu "moze inny samiec ma lepsze geny od moich" ;-))) cywilizowani i pewni siebie nie maja takich problemow;-)))

Wybrałam bardzo dobrze że odeszłam od kata I teraz jestem szczęsliwą i układam sobie życie na nowo. Bo jest ktoś kto mnie kocha i szanuje. Docenia jaką jestem matką i kobietą. I uwierz ze wiele z tych samotnych matek to później wspaniałe żony i matki. Weź pod uwagę to ze zwykle te dobre dziewuchy są wykorzystywane a nie ladacznice. I nie oceniaj tylko dlatego ze kobieta sama wychowuje dziecko bo to o niczym nie świadczy. Liczy sie to jaki jest człowiek a nie jego doświadczenia życiowe. Moze zrozumiesz jak kiedyś zostaniesz oszukany przez kobietę. I też ktoś o Tobie może powiedzieć ze po co ją zaciągałeś do łóżka tak szybko. Bo przeważnie życie daje po dupie i najważniejsze to nie dać sie oszukać po raz drugi. Ona trzymaj się i dbaj o dziecko bo Ono jest najważniejsze w Twoim życiu. Będzie Twoim jedynym oparciem i będzie kochało bezinteresownie.

BSA ma silne więzi z ojczymem jeżeli nie ma kontaktu z ojcem A poza tym ten jest ojcem kto wychowuje a nie ten kto spłodzi. W wieku dorastania to są problemy także z własnymi dziećmi. Nie ma znaczenia. A poza tym często to cudze dziecko okazuje się lepszym człowiekiem w przyszłości i prędzej poda rękę niż własne. Nie ma reguły

"[zgłoś do usunięcia] Anna28 Wybrałam bardzo dobrze że odeszłam od kata I teraz jestem szczęsliwą i układam sobie życie na nowo. Bo jest ktoś kto mnie kocha i szanuje" no wiesz decydowanie sie na potomstwo z "katem" to moikm zdaniem kipeski wybor...., ale dobrzez ze jestes zadowolona ze swopich decyzji "I uwierz ze wiele z tych samotnych matek to później wspaniałe żony i matki. Weź pod uwagę to ze zwykle te dobre dziewuchy są wykorzystywane a nie ladacznice" byecie wpanialymi zonami - to zadna zaleta;/ ale dobrymi zonami bywaja tez te bez dziecka w tle, jesli zostalas zgwalcona to powinnas bbyla to zglosic n apolicje - jesli nie to nikt cie nie wykorzystal tylko uprawialas esks, zaszlas w ciaze - a potem sie okazalo ze sprawy nie przyjmuja kierunku po twojej mysli "I nie oceniaj tylko dlatego ze kobieta sama wychowuje dziecko bo to o niczym nie świadczy. Liczy sie to jaki jest człowiek a nie jego doświadczenia życiowe" nie zgdazm sie. doswiadcznia zyciowe, a raczej bledy, pokazuja z jakim czlowiekiem ma sie do czynienia - to ze kobieta wychowuje sama dziecko to wiele moiw o niej i o jej wyborach (sa tez takie kt z zalozenia chca same wychowywac dziecko) " Moze zrozumiesz jak kiedyś zostaniesz oszukany przez kobietę. I też ktoś o Tobie może powiedzieć ze po co ją zaciągałeś do łóżka tak szybko" w zwiazkach u doroslych ludzi - nikt nikogo nie "zaciga" do lozka - raczej ludzie w podkokach sami biegna;-)) " Bo przeważnie życie daje po dupie i najważniejsze to nie dać sie oszukać po raz drugi" to zalezy komu;-) "Ona trzymaj się i dbaj o dziecko bo Ono jest najważniejsze w Twoim życiu. Będzie Twoim jedynym oparciem i będzie kochało bezinteresownie" ' nie zawsze - nie kazde dziecko kocha swoja matke - choc matki z reguly nie chca o tym slyszec bo ciezko im sie przynac do porazek wlasnych...

ah to jest bolączka Wasza kobiet i nasza uczciwych facetów którym wstyd jest za takie traktowanie kobiety, która chyba więcej już dać normalnemu facetowi nie może jak rodzinę czego facet nigdy nie przeskoczy i nie da rady zrobić więcej dla tego mam wielki szacunek do kobiet co mimo wszystko nie usuwają ciąży a pogardę dla facetów za brak odpowiedzialności za to co robią z dwojgiem ludzi czyli kobietą i dzieckiem

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR- Znasz frajera co by wychowywał i charował na cudze dziecko? Dziecko które i tak go nie będzie uważać za ojca i jak wyjdzie w wiek nastoletni, to pewnie mu wypomni że nie jest jego ojcem i w d**ę może go pocałować" tak znam - przypedek mojego b. dobrego kolegi z pracy - syn jego zony ma obecnie 14 lat - i nie bylo takich problemow z nim nigdy, z reszta moj kolega nie probowal mu ojcowac - chlopak od zawsze mowi do niego po imieniu + zna bilogicznego ojca - kt ...hm - chyba nie jest az tak fajny - z moim kolega - ktoty nie jest jego ojczymem a mezem, jego matki zawsze miala bardziej kumpelskie relacje i tyle BSA ma silne więzi z ojczymem jeżeli nie ma kontaktu z ojcem A poza tym ten jest ojcem kto wychowuje a nie ten kto spłodzi" moj kolega nigsy nie mial ambicji bycia ojcem - ten temat go nie interesowal, w tym nie probowal ojcowac synowi swojej zony

No to ja jestem straszną szczęściarą bo mnie dziecko kocha ponad życie. Ciekawe czy kobiety które zostają same z dziećmi bo mąż zostawia je dla innej tez są ladacznicami. No pewnie tak bo po co wybierały takiego męża. Przecież każdy powinien umieć przewidywać swoją przyszłość. Na litość Boską!! Nie wierze że macie tak płytkie poglądy. Ale to pewnie młody wiek. Z czasem zmądrzejecie Jak spłodzicie własne dzieci Tylko nie wiem czy chciałyby mieć takich ojców

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR- To że ty się puszczasz na prawo i lewo(pewnie po matce)" a ty znowu o moim zyciu seksualnym;-))))) masz z tym jakis problem - poz atym ze powtarzasz nieprawdzowe fakty - podnieca cie to ? masturbujesz sie przy tm - to uwzaj zebys na ekran nie trysnal;-))))) "to nie znaczy ża każda kobieta w podkskoach, tak jak ty, idzie z facetem do łóżka" sa nawet okreslenia na takie kobiety - ozieblosc, zdrowi ludzie lubia uprwiac niczym nieksrepowany seks - ale co ty mozesz o tym wiedziec , wychowany na ojcowiznie sredniej jakosci zaguniony aryjczyk;)))))

BSA na Ciebie to bym nawet nie spojrzała A tak sie składa że nawet ten kat mnie kochał bo nie mógł sobie biedak potem poradzić ze świadomością ze zostanie sam. I teraz tez mam kogoś kto mnie kocha. A tak poza tym ojciec mojego dziecka był pierwszym w moim życiu i jak na razie ostatnim. Wbrew temu co sobie wyobrażasz. A już lata mam

Ciekawe czy kobiety które zostają same z dziećmi bo mąż zostawia je dla innej tez są ladacznicami" te dwie sprawy nie maja zwiazku - a odp brzmi: czsaem sa, a czsaem nie. Smieszy mnie ten typowo polski mit _ pt "niebycia ladacznica" - jakby sie nad tym glebiej zastanowic top jest to bez sesnsu - bo i te i te robia dokladnie to samo ;-)))) " No pewnie tak bo po co wybierały takiego męża. Przecież każdy powinien umieć przewidywać swoją przyszłość. Na litość Boską!!" masz racje sa ludzie ktorzy potrafia dobrzez zarzadzac swpoim majatkiem, zyciem, planami a takze naiwni;/ " Nie wierze że macie tak płytkie poglądy. Ale to pewnie młody wiek. Z czasem zmądrzejecie Jak spłodzicie własne dzieci Tylko nie wiem czy chciałyby mieć takich ojców" nie, to nie z wiekeim jest zwiazane Ty - postoniwlas miec dzoiecko z katem - sama tak napislas, a teraz masz pretensje do wszystkich wokol kt dokonali lepszych wyborow

ROR ja znam takiego jak ty to nazwałeś,,frajera" , który od 16 lat utrzymuje ,,nie swoje dziecko". Tylko nie jest frajerem.Jest normalnym facetem, dla którego nie jest ważne to ,kto jest biologicznym ojcem.Dla niego ważne jest to że on czuje się ojcem i czuje się w obowiązku utrzymywać rodzinę. I jestem pewna,że jest tu wielu innych wspaniałych facetów , co czują się ojcami dzieci swojej żony....