Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaa;///

Czy samotna mama ma szanse ułożyć sobie życie.

Polecane posty

BSA - no, o ile wcześniej żeby spłacić dług nie sprzedadzą ziemi Niemcom :) I co ty tak z tymi szmatami? :D

"[zgłoś do usunięcia] BSA Moorland-Aha, rozumiem że ROR i ty to ta sama osoba" op czyzby nasz maly aryjczyk poczul sie osaczony?;-)))))))) znowu strach - mocno skrywany - wyszedl na wierzch;-))))))) tak ja istnieje w ielu osobach - w zasadzie masz do czynienia tylko ze mna;-)))))))

ROR - Ty jesteś każdą osoba która się z nim nie zgadza (czyli jakieś 99% czarnych nicków na forum).

Gość oldman ze cygarem ze wąsem
glupie szmaty, najpierw daja dupy jakiemus frajerowi, a potem placz, lament i szukanie jeszcze wiekszego frajera ktory zajmie sie dzidziusiem. ktoras idiotka w tym temacie napisala ze faceci ktorzy nie chca sie wiazacz dzieciatymi to tchorze HAHAHA to ze ktos jest rozsadny i nie chce szmaty to nie znaczy ze jest tchorzem :D

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR- nie chce mi się wkuriwac z takimi szmatami. Jescze nadejdą dla Polski dni chwały, a wtedy już taka mądra nie bedziesz" maly aryjczyk sie zdenerwowal - wow;-)))))))))))))) widac silne emocje w tobie nudze;) juz tak mam;) btw - nie wiedzialam ze male aryjczyki nawia sie w przepowiadanie przyszlosci;-)))))))) " Nie musisz mi mówić, codziennie oglądam w lustrze swoją kwadratową, aryjską mordkę" ;-)))))) "BSA - no, o ile wcześniej żeby spłacić dług nie sprzedadzą ziemi Niemcom I co ty tak z tymi szmatami? " wiesz on - utozsamia wlasna siostrunie ze szmata -a szmte laczy z dobrym zyciem seksualnym ...- wnioski sie same nasuwaja;-))))

Gość kamelija
o, nabijacie sie z BSA? fajnie, to od kilku dni moja ulubiona rozrywka, chociaż mąż przeczytał jeden jego post i powiedział, zebym się goowna nie tykała. ;)

A można się z niego nie nabijać? Zwłaszcza jak ma zły dzień i bluzga na wszystkie istoty obdarzone przez naturę pochwą.

Gość kamelija
teściowa też gadała mojemu mężowi żeby się goowna nie tykał, ale jednak się ze mną ożenił. ;)

"Moorland To już jest niesmaczne " za to dopasowane do poziomu interlokutora;) "nabijacie sie z BSA? fajnie, to od kilku dni moja ulubiona rozrywka, chociaż mąż przeczytał jeden jego post i powiedział, zebym się goowna nie tykała" nie , nie nabijamy - ja drze z przestaachu - gdzie bym smiala;-))) " A można się z niego nie nabijać? Zwłaszcza jak ma zły dzień i bluzga na wszystkie istoty obdarzone przez naturę pochwą. " tak juz maja prawiczki - ciagle mysla o pochwach;/

Gość kamelija
to mi sie zaraz żal zrobiło tego BSA bo to samonakręcający sie mechanizm- ludzie go nazywają zerem, on nienawidzi ludzi i pluje agresją, za to ludzie go nienawidzą itd. na pewno przeżył jakieś odrzucenie jako dziecko, był niekochany itp. więc w sumie żal. gdyby ludzie kochali i byli kochani, to nie byłoby nieszczęscia i zła na świecie.

naszmaly aryjczyk - jak to aryjczyk - podkulil swoj malutki i krotki ogonek;-))

Mówimy o kimś kto był skinem w czasach młodzieńczego buntu. Nie wiem gdzie byli i co robili jego rodzice, ale ktoś tu zdrowo nawalił (z resztą BSA sam to przyznał - w końcu jego siostry też nie wychowali)

kamelija - ja tez uwazam ze on - jak wszyscy ideowcy - sa owocem odrzucenia w dziecinstwei z ktorym nie potrafia sobie w pozniejszym zyciu poradzic - to ogolnie ludzoi slabi emocjonalnie.... no coz tacy tez wystepuja

Gość kamelija
gdyby hitler miał normalnego ojca, to pewnie miliony ludzi by ne zginęły. niestety zawsze przyczyna jest w rodzicach i w rodzicach rodziców itd.

"[zgłoś do usunięcia] Moorland Mówimy o kimś kto był skinem w czasach młodzieńczego buntu. Nie wiem gdzie byli i co robili jego rodzice, ale ktoś tu zdrowo nawalił" wiesz subkultury maja to do siebie ze przygarniaja ludzi strachliwym - w koncu w grupie razniej;)) " (z resztą BSA sam to przyznał - w końcu jego siostry też nie wychowali)" czy ja wiem jego siostra wydaje sie calkkiem oki - a ze dzieczyna lubio urozamaicenie w zycoiu intymnym - poprzez zmiane partnerow - to tylko zdrowo o niej swiadczy;-)

Ano niestety, co jest smutne. Jedno co dobre to to, że BSA nie ma wystarczającej siły przebicia żeby namieszać, więc jedyne co całe życie będzie robił to harował po 15 godzin, strzelał do jeleni i czekał na wojnę...i może, szczęśliwie, kolejne pokolenie nie ucierpi.

ROR - ten nawias to już była szpila bezpośrednio do niego ;P Co do subkultur - w młodości ludzie szukają swojego ja i większość czasowo gdzieś się tam przyłącza, ale skoro młody chłopak wybiera kulturę nienawiści, zostawia szkołę i decyduje się na marnowanie swojego życia...a potem z tego nie wyrasta, to coś już jest nie tak.

"kamelija gdyby hitler miał normalnego ojca, to pewnie miliony ludzi by ne zginęły." zwlaszcza ze sam byl w czesci zydem;), natomaist hitkler bylk produktem ruchu spoelcznego nie on - to by sie znalazl inny .... podobnie jak walesa kt jest przypadkowym produktem masowego ruchu

BSA nie ma wystarczającej siły przebicia żeby namieszać, więc jedyne co całe życie będzie robił to harował po 15 godzin, strzelał do jeleni i czekał na wojnę...i może, szczęśliwie, kolejne pokolenie nie ucierpi" oj tam maly aryjczyk ktory za duzo fantazjuje;-0 " "Co do subkultur - w młodości ludzie szukają swojego ja i większość czasowo gdzieś się tam przyłącza, ale skoro młody chłopak wybiera kulturę nienawiści, zostawia szkołę i decyduje się na marnowanie swojego życia...a potem z tego nie wyrasta, to coś już jest nie tak" rozni ludzie roznie poszukuja - moim zdaniem w sukutlurach slabi - nie oznacza to dlugoterminowej slabbosci - czsaem trwa ona krotko

Pewnie poniekąd masz racje. Inna sprawa, są różne subkultury i niektóre łączą podobne upodobania co do muzyki, stylu itd w czym chyba nie ma nic złego (to właściwie są bardziej zgrupowania ludzi, dość luźne jakby nie patrzeć), a są takie jak np. skiny gdzie masz dokładne wytyczne nawet co do tego co masz myśleć - i tam zazwyczaj dołączają takie przerażone zajączki.

Gość kamelija
przyznam rację co do okolicznosci społ-politycznych wsród których hitler wybił sie na kanclerza, natomiast niewątpliwie miał on charyzmę i jak to okreslali wielokrotnie świadkowie jego publicznych wystapień wręcz magnetyzm, który porywał tłumy, zaś żródłem u niego był kompleks jednego jądra, leczył sie też na syfilis plus dziecięce lęki z domu rodzinnego (ojciec dręczyl jego ukochaną matkę), ukształtowały tą psychotyczną osobowość doskonale zakamuflowaną pod pozą przywódcy ideowego.

są mniej zabawni jak ubzdurają sobie, że jesteś "brudasem" i po ich pomarszczonej twarzy jesteś w stanie zgadnąć, że ten ciężki proces myślowy dotyczy twojej osoby :P

no wiesz hotler nie mogl byc jak natasza urbanska - musial umiec porwac tlumy;-)))) co do skinow - to mialam na mysli tych kt sie przylaczaja ze sa zabawni - poza tym to kryminalisci - skuetcznie tepieni wiec sie ograniczyli do dzialalnosci interntowej glownie...

Gość kamelija
wracając do BSA to na pewno w domu był alkohol, takie typowe piekło rodzinne, jakie czasem bywa w wiejskich domach na zapadłych wiochach, lub w pegeerowskich zbiorowiskach po potransformacji ustrojowej.