Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaa;///

Czy samotna mama ma szanse ułożyć sobie życie.

Polecane posty

BSA Wy wszystkie kobiety ruchacie a najbardziej te które kochacie Więc i One zasługują na miano dziwek według Ciebie. No cóż Twoja kobieta którą kochasz jest albo będzie dziwką

"[zgłoś do usunięcia] BSA bardzo ostrożny facet-Musisz wiedzieć o tym że są dwa rodzaje kobiet, jedne się kocha i zakłada się z nimi rodzinę, a inne, takie jak Ania to się po prostu rucha. Potem zapina się spodnie i sie wychodzi. Takich kobiet się nie kocha i nie zakłada z nimi rodzin, bo to głupota" ponioewaz BSA ma problemy z poprawnym formulowaniem wnisokow - musze mu pomoc. tak widzi swiat jedynie BSA - przypomnijmy biedny i maly aryjczyk ktoremu sperma kumuluje sie w mozgu (co wczesniej sam napisal;-)-natomiast w rzeczywistosci sa tez kobiety kt nie chca zakladac rodziny, sa tez takie kt nie chca z panami kt bardzo chca z nimi oraz lesbijki i kobiety aseksualne as easy as it is;-)))

Gość Magdalenaaaaa
Głupoty gadacie!!! Ja urodziłam mojego syna kilka lat temu. Jego ojca zostawiłam bp był nieodpowiedzialny na szczescie nie zdązyłam mu powiedziec ze jestem w ciazy zanim wyszlo jaki z niego prostak!!! urodziałam synka a w USC podalam ojciec nieznany!!! po jakims czasie poznałam mojego obecnego meza . Moj syn mowi do niego tato i bardzo go kocha zreszta z wzajemnościa. Moj maz sam zaproponowal ze chce przez sad adoptowac malego i teraz jest jego pełnoprawnym ojcem!!!

Gość listopadowa_21
Hej ludzie trochę szacunku dla siebie, choć wiem, że tutaj to może być trudne szczególnie jak z kimś rozmawia się w właśnie w ten sposób a nie na żywo, widząc drugą osobę. Ale nie o tym tutaj mowa. Samotna matka to też osoba, która ma uczucia. Człowiek jak każdy inny. Nie ma sensu mieszać takiej osoby z błotem bo przecież nikt nie cofnie czasu i nie podejmie innych decyzji. Trzeba żyć dalej ze swoimi wyborami. Samotna mama ma dziecko, które jest najważniejsze i dla którego poświęci wiele i która inaczej patrzy na świat. Zmienia się wszystko o 360 stopni. Co do facetów tych nie odpowiedzialnych bo trzeba przyznać, że nie każdy taki jest to cóż czy to wina kobiety, że zostawił matkę z dzieckiem? Czasem tak a czasem nie. Czasem to kobieta zostawia faceta itd. Każdy jest inny i każda taka sytuacja ma swoją własną historię. Nikogo nie można obrzucać błotem, czasem trzeba dać komuś szansę. Po prostu spróbować zrozumieć, tylko tyle spróbować zrozumieć i nic więcej.

Anna - tlumacza sie tylko winnji;-)) " BSA na Ciebie to bym nawet nie spojrzała" a ksad wiesz ze on by sobie tego zyczyl - nie kazdy cie pozada niczym pameli anderson;-))) nie pochlebiaj sobie;) " A tak sie składa że nawet ten kat mnie kochał bo nie mógł sobie biedak potem poradzić ze świadomością ze zostanie sam" no coz jesli cie to nakreca ze kochal cie ktos kogo nazywasz katem .... " I teraz tez mam kogoś kto mnie kocha" jak w piaskownicy - a ja mam bombonierke, czekoladki i nowa czapeczke, a i mnie bardziej kochaja;-0)))))) " A tak poza tym ojciec mojego dziecka był pierwszym w moim życiu i jak na razie ostatnim" o matko to jescze ubogie zycie seklsualne z katem wiodlas;/ fascynujace;-) "Wbrew temu co sobie wyobrażasz. A już lata mam" i to jest dla ciebie powod do radosci?

Tak to jest powód do radości że się szanuję w przeciwieństwie do Ciebie i Twoich zdobyczy dziwek

"[zgłoś do usunięcia] Kasia_1975M ROR ja znam takiego jak ty to nazwałeś,,frajera" musialas pomylic moja wypowiedz z czyjas inna - ja nie uwazam zeby wychowywanie nieswojego dziecka bylo frajerstwem ;////

BSA to tym bardziej mnie dziwą Twoją wypowiedzi na temat kobiet jeżeli nie masz doświadczenia z nimi

Człowiek honoru będzie człowiekiem honoru. A jak ty dajesz d**y lewakom, to się nie dziw że jesteś samotną matką z rozklepaną pochwą" moze zostawil ja aryjczyk?:-) a pochwa jest naturalnie stworzona do ronych ksztltow - wiec twoja teoria jest nieprawdziowa - ale co ty mozesz o pochwach wiedziec;-)))))) "Trzeba było się zainteresować pochodzeniem swojego partnera, jak byś się dowiedziała jakie ma korzenie, z jakiej jest rasy itp, to wtedy byś umiała przywidzieć jaki będzie. Ale ty nie myślałaś głową, tylko łechtaczką i masz właśnie takie skutki" najgorzej to jak by na zakompleksionego aryjka trafila;-)))

A w odpowiedzi na pytanie Autorki : Tak, samotna mama może ułożyć sobie życie. I jestem pewna ,że ułoży. Jestem na to żywym przykładem. Byłam samotną matką ok roku. Dziś od 15 lat żoną.

"[zgłoś do usunięcia] Anna28 Tak to jest powód do radości że się szanuję w przeciwieństwie do Ciebie i Twoich zdobyczy dziwek" no coz jak sie czlowiek nie ma innego zrodla satysfakcji to sie ekscytuje ograniczona liczba partnerow;-))) poza tym ja jestem kobieta;-)) i jestes wulgarna z tymi swoimi oceniami w stosunku do kobiet przypisujac im najstarszy zawod swiata - smutne ze twoje dziecko ma tak agresywna i wulgarna matke;/// " Anna28-Po pierwsze to jestem rok młodszy od ciebie i żadnej nie wyruchałem, mimo że miałem okazję i nadal mam" to jest wiadomo od pierwszego twojego wpisu - desperacje czuc na kilometr;-)))) ludzie ktorzy czynnosci fizjologiczne rozpatruja w kategoriach zszacunku do wlansego ciuala powinni sie zglosic do seksyologa np. jesli szanujesz swoje cialo to jak rozumiem nie korzystasz tez z toalety - zeby "szacunku nie stracic" ?;-)))))))) "Po drugie nie umiem kochać, bo to dobre dla kobiet, ja tam tzw uczuć wyższych nie posiadam" to nie twoja wina tylko twoich rodzicow - jestes klasycznym przykladem odrzucenia " Kieruję się jedynie honorem i naturalnymi instynktami(seksualność,rasizm itp)" gdybys sie kierowal intynktami nie bylbys prawiczkiem;-)

"[zgłoś do usunięcia] BSA Anna28- Zrozum że ROR to samica. Taki Kundel, połączenia Aryjki z czymś tam, nie jest Polką i w Polsce nie mieszka" BSA klamie - nie zna faktow i wciaz fanatazjuje na moj temat;-) wszystko co napisal powyzej to klamstwo;-)))))) i co dziwne obraza aryjki;-)))))) " Anna28-A twoim zdaniem to trzeba uprawiać seks, żeby zostać seksuologiem?" zeby wypowiadac sie na temat seksu warto cos o nim wiedziec;)

ROR - nie on jeden lubi tu puścić wodzę fantazji. Swoją drogą, faceta nie trzeba "szukać" od razu, ale za jakiś czas jak dziewczyna wszystko ogranie to dlaczego nie miałaby sobie kogoś znaleźć.

"[zgłoś do usunięcia] BSA ROR-Nic nie wiesz o naturze i naszej cywilizacji. Ty jesteś szmatą, co daje każdemu. Jest sprzeczne z naturą, żadna samica nie daje od razu i nie daje każdemu" zobaczcie a ten dalej fantazjuje;-))))))) co to za aryjczyk co sie wysmiewa z aryjek?;-))))))))) to lewak a nie aryjczyk;-)))) " A o ciebie nie trzeba walczyć, tobie zdejmuje się majki, rucha i podciąga spoidnie, następnie można na ciebie się odlać i wyjść, bo jesteś zwykła zachodnią szmatą, pozbawioną honoru" nie kochanenki - jak mam ochote to sama zdejmuje majrki wymachujac przy tym zalotnie na jednym palcu - potem seie wypinam najbardziej jak lubie i ekscutuje dlugimi i posuwistymi ruchami pracia wewnatrz;-))))) po satysfakcjonujacym stosunku - mezczyzna nie jest w stanie zapiac spodni - ale co ty mozesz o tym prawiczku wiedziec....;-)) zdawanias ei zosobami ktore oddaja mocz gdzie popadnie nie jest tez w moim stylu - ale mozesz sobie fantazjowac nawet na temat seksu zakrapianym moczem - pozwalam ci, znaj moje dobre aryjskie serduszko;-))) "Dziś coś, co kiedyś nazywało się upodleniem samego siebie, to nazywa się do dziś seksapilem. Kobiety się poniżają, jak ubierają się jak dzi**i i wygladają jak dzi**i, dziś mówi się że są seksy, mimo że tak naprawdę to pozbawiły się swojej godności" a mezczyzni ktorzy nie moga popsucic swojej spermie siedza i marudza - nie kogac tego widoku zniesc ;-))) no coz nie dla psa kielbasa ;-) no i nie dla aryjczyka, skarbie;-))))

Ładnie to tak o aryjce mówić? :D I owszem, wymyśliłeś, bo ewolucyjnie ludzie nie są gatunkiem monogamicznym i teoretycznie "samice" powinny mieć jak najwięcej potomków z jak największą liczną "samców" żeby zapewnić duże zróżnicowanie genetyczne i zapewnić przetrwanie genów :D Więc akurat pojęcia moralności biologią nie podeprzesz.

"[zgłoś do usunięcia] Moorland ROR - nie on jeden lubi tu puścić wodzę fantazji" zapewne ;-)) fantazjowanie jest rzecza ludzka;-))

"[zgłoś do usunięcia] BSA Moorland-No i proszę, kolejna lewicowa Angielska szmata wlazła na forum. Ja nie muszę żadnej teorii wymyślać, moje teorie w pełni pochodzą z nauki" jaka nauka takie teoryjki;-))

o...i nauka czytania to taka trochę podstawa, więc tymi latami nie ma się co chwalić. Przy okazji, nie podniecaj się tak, złość piękności szkodzi.

"[zgłoś do usunięcia] BSA Wy jesteście lewakami i szmatami a takich się tępi, utwór dla was:" ladnie to aryjczykow obrazac?;-))))))) za to ty jestes aryjczykiem siedzacym na ojcowiznie ze sperma uwierajaca w mozg i ktory nigdy nie bzykbal - pelny honoru, urojen oraz niezaspokojoinych fanztazji seksualnych, opowiadajacych o oddawaniu mocu oraz umieszcaniu szklanycj bitelek w kobiecyhc pochwach, do tego nie kochanych nawet przez swoich aryjskich rodzicow (moze sie wstydza?;-) i dostajacy oragzmu z powodu przeslosci swoich przodkow a nocami chlipiacy do poduszki z pwodu hucznego pozycia seksualnego wlasnej siostruni - czyzby zazdrosc? bo to juz kairodztwem pachnie;-))))

Nie, nie, ja tak nie piszę. Nie dorabiaj sobie teorii, więcej niż jedna osoba uważa Cię za oszołoma :)

"[zgłoś do usunięcia] BSA Mam za sobą 11 lat szkoły, więc o ch*j ci chodzi? Odliczamy wojskową. " ;-))))) plus urtate prawa jazdy i ucieczke po bagnach - tak sie policji boi;-))))) nasz serujny aryjczyk;-)))) " Przy okazji, nie podniecaj się tak, złość piękności szkodzi" dokladnie - zwlaszcza aryjskim rysom - ktore jak wszyscy wiemy ogolnie sa malo urodziwe ;-) toz to rasa z defektem;-)))))))))))))))))))