Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pykawka

Czy zdarza się że miłosc wraca?

Polecane posty

Czy mozliwe jest jeśli facet kiedyś "kochał" kobietę i nie widzi jej przez 15 lat..i nagle gdzieś tam wpadają na siebie ... czy moze poczuc to co kiedyś mimo tego że mają już ułożone swoje życie????

Gość niezłomny wojownik
tak

Gość marylciak
czasami los daje druga szanse .Znam przypadek ze spotkali sie zagranica po kilku latach .

ale jaką druga szansę..przecież napisałam że oboje są w szczęśliwych związkach :) pytam na wszelki wypadek..

Gość marylciak
ci byli sobie pisani ,byli wolnymi osobami .

Gość Ator pykawka
P Y K A W K A nie do przecenienia

Gość Dobry wieczór państwu
Dobry wieczór Chce się odwołać do tekstu: .. szukaliby kontaktu a nie szukają jeśli są zaambitni, to mogą nie szukać ciekawi mnie na podstawie jakich argumentów i "czego" autor oblicza wiek rozłąki? swoją drogą bardzo ciekawe, bardzo ciekawe Jestem zaciekawiony

wiek rozląki? już wyjasniam.. ostatni raz widzieli sie 15 lat temu (ona wyszła za mąz i pozostała w mieście) on wyjechał i ułozył sobie zycie gdzie indziej.. rozmijali się przez te lata nie szukajac kontaktu bo i po co? spotkanie przypadkowe.. nawet ze soba nie rozmawiali.. bo moze i o czym???

Gość Autorze!
Autorze! ktoś z czytelników ubiegłej nocy miał sen, mniemam, że formułując post o powyższej treści, autor wie dlaczego dla niego samego jest to frapujący temat, w śnie owym jednym z głównch aktorów był nim sam autor...reszta wróciła...lecz to był sen czysty. Osoba która śniła ten sen nie chciała otwierać długo oczu

Gość fiufiu...
NocnyMotyl....

osoba chciałaby się obudzic i nie myslec.. dlatego chciałabym wykluczyc ze jest to obustronne :) w końcu to faceci maja inaczej..

Gość Autorze!
Proszę opisać obustronność tego przypadku, ze swojego punktu widzenia

Gość Autorze!
Jeżeli jest szczęśliwa, to poco rozpatrywać zaistniały fakt, ważyć szczęscie ...dobre...z...dobrym...autorze!...jedna osoba z czytelników zna odpowiedzieć na to pytanie....proszę go...hm...potraktować jako podejrzanego... . Autor zna tą osobę prawda? obie osoby

niemozliwe żeby ktokolwiek tutaj w tym przypadku znał.. bardziej prawdopodobne że sam autor jest doznaniem tego przezycia :)

Gość Czerwony Król As
1 mi sie wydaje że to niemozliwe.. szukaliby kontaktu a nie szukają - nie wiem co jest bardziej nurtujące i nasuwa wiele wątpliwości: dlaczego on nie szuka... dlaczego.......ona nie szuka...i najlepsze: dlaczego ona się nad tym zastanawia, intryguje ją jak można zapomnieć o takim uczuciu z jego strony Powiedzmy że 2 ostatni raz widzieli sie 15 lat temu (ona wyszła za mąz i pozostała w mieście) on wyjechał i ułozył sobie zycie gdzie indziej.. rozmijali się przez te lata nie szukajac kontaktu bo i po co? spotkanie przypadkowe.. nawet ze soba nie rozmawiali.. bo moze i o czym??? same sprzeczności, prosze spojrzeć drogi Autorze/Autorko: to: ostatni raz widzieli sie 15 i kolejne: spotkanie przypadkowe.. nawet ze soba nie rozmawiali.. bo moze i o czym??? widzicie sprzeczność? Otóż....odpowiedź myślę zaistnieje Ten sem to przełom

Gość Ten sen to przełom
Proszę mi wybaczyć, wszyscy...

Gość Akronimu
moim zdaniem jak najbardziej moze wrocic

Gość Anna! ja mu dam...
pykawka osoba chciałaby się obudzic i nie myslec.. dlatego chciałabym wykluczyc ze jest to obustronne w końcu to faceci maja inaczej.. jest to obustronne, czyli to znak z ...nieba i potzeba psycho-fizyczna mózgu (tylko autorka musi to przemyśleć osobiście) pykawka niemozliwe żeby ktokolwiek tutaj w tym przypadku znał.. bardziej prawdopodobne że sam autor jest doznaniem tego przezycia autor jest jedną z osób, a druga...pomówmy o Tym...hm...

Gość To prawda, ostrożnie
To się zdarzyło , czym ten sen jest dla Ciebie ,bo mój...całe życie o którym nie Wiesz, to i tak pragnienie Twojej obecności, czułości, zapobiegliwości, stylu, kultury, Twojego uśmiechu, sposobu chodzenia, Twoich przyzwyczajeń, zapachu, dla mnie jesteś kobietą mojego wyobrażenia

Gość Czerwony Król As
Nie poświęcisz się dla nas, Ty nie możesz, ale ładnie z Twojej strony, że masz ten dar... Więc nie byłem taki zły...pewnie, wiem

Gość Moja najdroższa
- Czujesz podświadomie, że ta historia powinna mieć inne zakończenie, brakujący element, wyrwany strzęp, szlachetność + szlachetność, prawie jak na "ich" obrazie...

Gość Szczęślwa inaczej
Byłem szczęsliwy, widziałem Ciebie, rozmawialiśmy, byłaś w pracy...zawsze obowiązkowa...

Gość Ale było coś jeszcze
Ale było coś jeszcze