Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolor indygo

Dzieci i alkoholizm

Polecane posty

A ile trwało to wyjście, kretynie? Może tydzień? I może zauważysz, że każdy przypadek jest inny i niektórych w ogóle nie można uratować. Chcesz ryzykować zdrowie dwójki dzieci idioto? Zabiera się dzieci, a potem próbuje leczyć, a nie odwrotnie. Jakieś 10% dostaje je z powrotem. O czym to świadczy pało ograniczona?

"I może zauważysz, że każdy przypadek jest inny i niektórych w ogóle nie można uratować." Nie ma, że 'nie można' zawsze trzeba pomóc takiej osobie, ty byś tę kobietę skopał i jeszcze opluł, żal mi cię.

Gość Gość
babeczko faktycznie zważaj na słowa, bo ten Twój czarny psa mogę potraktowć jako przyrząd do endoskopii i zarazem do gastrologii

To sobie pomagajcie ale bez dzieci przy niej. W tym stanie nie ma prawa ich wychowywać, czy do was to dociera w ogóle, że tu zachodzi łamanie prawa do cholery? Każdy policjant, kurator czy sędzia, a także każdy normalny człowiek powie to samo. Co wy za bzdury tworzycie w ogóle?

Sacryfical: Uwierz mi, nie warto lekceważyć takich umiejętności ani fikać ludziom którzy uprzedzają, że mają pasek. Po kablu możesz sobie pisać co tylko chcesz, ale grożąc mi w realu zostałbyś kaleką.

Gość Gość
Z chęcią wypróbowałbym Twój pas. Konfrontacja mieszanych sztuk walki jest w zasadzie czymś na miejscu. A powiedz chłopczyno w czym Ty masz ten czarny pas ?

Gość Gość
Z racji mojego zawodu uprzedź o zamiarach, ażebyś poźniej nie musiał się spowiadać. W tym momencie uderzyłeś w coś co mnie bardzo zainteresowało i mimo, że zmieniam tory rozmowy. Całkiem grzecznie się zapytuje, o profesję tego czarnego pasa ?

Gość Gość
Hahahahaha Podaj kolego szkołę Kio. :D Rangę tej szkoły juz sam ocenię :)

Gość Gość
Nie denerwuj się. Na ringu szybko zaliczyłbyś KO z taką psychiką ::). Nikt ze znaczącym czarnym pasem nie ma tak niestabilnej psychy. Po dwóch latach aikido, co najwyżej możesz muchy wywracać, no i te trochę kravki :D. Wiesz człowiecze ile trzeba czasu, by osiągnąć coś znaczącego w Kio :)

Gość alebaba
Babeczki..., przeczytałem pytanie o kwalifikacje Twoich interlokutorów, jako jeden z nich przedstawiam swoje- 30 lat picia, w międzyczasie skończone studia humanistyczne,kierunku nie podaję celowo. 15 lat trzeźwienia, w tym czasie 3 wpadki tzn. 1 miesiąc, 38 dni i 4 dni, nieprzerwanie trzeźwiejący od 9 lat. Doktorat z nauk humanistycznych, 2 dorosłych synów, obaj po studiach technicznych, bez skrzywień osobowości, jeśli to Cię interesuje. Czekam na Twoje kwalifikacje do wydawania porażających opinii,bo współpraca z kuratorem sądowym mnie nie przekonuje-a kurator społeczny, czy jaki?