Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojoja

jak to jest z tym mlekiem krowim....

Polecane posty

Gość jojoja

corka ma rok i zaczelam dawac jej zwykle mleko. moja kolezanka uznala ze jestem nie normalna bo dzieci do 3roku zycia powinny jesc mleko modyfikowane. jak o jest z tym mlekiem? czemu az do 3roku trzeba podawac mleko modyf.

Gość moja córa jak miała
1.5 roku to dostała raz dziennie mleko krowie teraz ma 2 latka i pije tylko krowie ..

Gość D.BillI
jestes normlna, zreszta ilu z nas wychowalo sie na mleku krowim zamiast na formule?

Gość dalam jak skonczyla rok
moja mala ma 14 mc i jezeli pije/je cos na mleku to jedynie krowim, o modyfikowanym nie ma mowy od okolo pol roku:/ plula nim na potege:/ jak skonczyla rok to zaczelam jej dawac kakao na zwyklym mleku i gotowalam np budyn/kaszke manna - wcina wszystkie sery, twarogi, jogurty, kefiry itepe wiec raczej krowie mleko jej nie zabije :)

moja ma ponad 2 lata i pije raz dziennie na sniadanie mleko modyfikowane na krowim mleku je tylko budyn od czasu do czasu...

nie zaszkodzi rocznemu dziecku,ale bez przesady! umiar musi być ;) a jogurty i budynie an czym sa? na mleku krowim ;) ja dawala od roku jakos,ale synowi i tak nie smakowało,dopiero od około 1,5 roku zaczal troche pic,teraz (2latka) tylko kakao wypije

awda ejst taka ze obciazaja nerki i wogole... poczytaj w necie o tym . ja dawalam dzieciom mleko krowie juz od 8-10 miesiaca. dzis sa zdrowiutkie . wiec ja uwazam ze mozna dawac takie mleko . to moje zdanie !

Gość przetwory mleczne a czyste mle
ko krowie to dwie zupełnie różne sprawy

Gość kkkhkjhkjhkjgh
jak po skończonym roku jednym z posiłków jest mleko krowie to nic sie dziecku nie stanie

Gość w proszku
Nie gadajcie głupot, bo pediatra mojemu dziecku też zaleciła (16 m-cy) tylko krowie co uważam że jest bez sensu, bo też się naczytałam, że to mleko nie ma tyle wartości co mm, bo nie jest wzbogacone w witaminy i obciąża nerki a te co twierdzą, że my się wychowywałyśmy na krowim, nie mają racji, bo piłyśmy mleko w proszku czyli niezupełnie:) takie z kartonu. Ja kupuję mm skoro pediatra nie chce wypisać recepty a krowie daje w postaci budyniu czy manny raz dziennie.

Gość kaskadaaa
moja córa ma 16 misięcy i też niedawno przeszliśmy na krowie

Gość polinka ;-)
Guzik prawda z tym mlekiem w kartonie. My z rodzeństwem dostawaliśmy prosto od krowy, tyle że przegotowane i żadnemu nic nie jest.