Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olinka123

Od kilku dni boli mnie jajnik!!!

Polecane posty

Gość olinka123

Witam... staramy się o dziecko, a to jest mój trzeci cykl z lekiem Duphaston (mam za mały progesteron). Ostatnią miesiączkę miałam tydzień temu (raczej normalnie wyglądała) i w tym samym czasie zaczoł boleć mnie prawy jajnik.... miesiączka mieła, a ból został. Czasem czuję takie ciepełko bijące od jajnika (tak myślę, że to jajnik)... czasem ból pulsuje. Czuję to miejsce cały czas - czasem lekko czuję czasem mocniej. W nocy musze przybierać pozycje "nie rażące" tej okolicy. Podczas seksu nie czuję nic-nie boli. Myslałam, że przejdzie z miesiączką ale nie... a na wizyte musze czekać do czwartku (bo zamknięte)... Proszę o podpowiedzi osoby które miały podobnie.

Gość olinka123
Boli mnie i w dzień i w nocy... nasila się jak chce mi się siusiu lub gdy położę się na prawym boku. W sumie chyba najmniej czuję to gdy chodzę. A Duphaston dostałam po 3 rozregulowanych cyklach (najdłuższe opóźnienie to miesiąc, wcześniej nie miałam z tym problemów), tak więc gin uznała, że da mi ten lek na wyregulowanie drugiej fazy cyklu. Dodam jeszcze tylko, że nidgy nie brałam tabletek anty i nie miałam też żadnych torbieli, nadżerek itp.