Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate222222

potrale randkowe - za i przeciw

Polecane posty

Gość kate222222

co myślicie o portalach randkowych? i jaki najlepszy sympatia e-darling czy jeszcze jakiś inny? mam 22 lata czy to nie wstyd w takim wieku szukać faceta przez internet? przeprowadziłam się, nie mam tutaj nowych znajomych, całymi dniami siedzę w domu, zastanawiam się czy taki portal to dobry pomysł

chcesz znaleźć kobietę....poczuj powietrze, którym oddycha na początku, poczuj to co sprawia, że jej serce bije w akompaniamencie melodii głosu, i kołatania jej zbrojnych powiek

Gość qufercynka
wg mnie nie dobry, bawiłam się w to jakiś czas temu i nie mam miłych wspomnień, ci niby normalni których poznałam to w rzeczywistości sami nie wiedzieli czego chcą, a oczywiście w necie mieli sprecyzowane oczekiwania i wiedzieli czego szukają itd, dużo dziwaków, napaleńców, żonatych szukających panienek na sex...długo by opowiadać, mi nic nie wyszło, zrezygnowałam i nie polecam:P

Gość qufercynka
nie napisałam, że trafiłam na zboczeńców:o

Gość basiabbbbzy
skoro nie masz znajomych i nudzi ci sie w domu, to spróbuj randek internetowych, czemu nie? Musisz tylko być ostrożna ale przecież wszędzie trzeba być ostroznym;). Dobrej zabawy;)

Ja pochwalam. Szukałam księcia, znalazłam ropuchę.I w tej chwili ta " ropucha" jest dla mnie najwspanialszym księciem na świecie. Znaliśmy się z dawnych czasów,ale... po prostu znaliśmy się i tyle. Gdyby nie ten portal pewnie nigdy nie spotkalibyśmy się na randce. Teraz ja już nie chcę dalej szukać,bo myślę, że w końcu znalazłam. Fakt...kiedyś przegapiłam...ale to były inne realia. A teraz...mam nadzieję,że nigdy więcej nie wrócę na ten portal. Po prostu na chwilę obecną spełnił swoją rolę. Powodzenia!!!

mam penisa, 2 jądra, zarost na twarzy i portfel w kieszeni...ale...ale...ale nie czuję się mężczyzną

Gość jestem na badoo
Dlugo zastanawialam sie czy sie umowic z takim jednym z neta,ale on nieodpuszczal,myslalam ze jest bardzo zainteresowany skoro tak chce sie zemna spotkac.Oczywiscie sprawdzalam czy chodzi mu tylko o seks,przyjezdzal domnie 170km w jedna strone,4 razy,za 5 sie z nim przespalam,i mamy dalej kontakt ,ale wiemy ze nic z tego nie bedzie,on mowi ze chodzi o te kilometry ale ja wiem ze chodzilo mu tylko o seks,a najlepsze to ,ze myslalam ze taki super,i taki normalny,a koles sie okazal fetyszysta i mi buty zajebal. Drugi facet byl moim idealem,mial 70km domnie i tez mowil ze to mu bedzie za duzo,ale przeciez wiedzieli od poczatku gdzie mieszkam. Teraz mam kontakt znowu z innym ,jeszcze sie niewidzielismy,duzo mnie o wszystko wypytuje,no ale zobaczymy co bedzie..........