Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiepanna30

czy on kogoś ma??

Polecane posty

Gość takasobiepanna30

2 miesiace temu poznałam faceta na necie. Zaczelismy sie spotykac, było miło, smsy, telefony itd. do czasu aż postanowiłam do niego zadzwonić w pewną niedziele. Niestety nie odebral telefonu, a dzwoniłam kilka razy. Wieczorem napisął,ze go nei było, bo był w górach i ,ze idzie spać. W poniedziałek mnie atakowal telefonami, wiec postanowiłam nie odebrać i zadzwonić wieczorem jak bedzie w domu i znowu nie odebrał. Postawiłam na nim krzyżyk i postanowiłam sobie odpuścić. Jednak w końcu się dodzwonił i wytlumaczył, No te tłumaczenia gdubymi nićmi szyte, ale pomysłałam,ze w sumie to nie mam powodu,żeby mu nie wierzyć. Niestety teraz jest długi łikent i prawie w ogole zero kontaku- w tygodniu i dzwoni i pisze,a tu tylko ze 3 smsy dziennie. Mam przeczucie ,ze kogoś ma tylko co zrobić,zeby to sprawdzić. Dodam,że mieszka w innym mieście, a w moim pracuje i przyjeżdza tu w delegacje. Czy mam obsesje, czy fatet rzeczywiscie kreci??

ktos slusznie powiedzial ze jak chce sie dowiedziec gdy poznajesz faceta - umow sie z nim w sobote rano;-) moim zdaniem on kreci - ytypowe dlagosci kt maja rodzine - te ich "zwiazki" z takimi jak ty - psuja ise tez zwyklew okolicach swiat i przezd wakacjami;-)))

Gość Joooo.....
Facet kręci, to czuć na kilometr. W tygodniu jesteś Ty, w weekendy ona czyli ta druga... Nie wierz w żadne głupie tłumaczenia. Faceci nie są skomplikowani. Wszyscy mają taki sam styl oszukiwania.

Gość takasobiepanna30
łikend spolszony weekend :-) Właśnie powiedziałam sobie,ze chce być uczciwa i nie chce nikogo oceniać, ale śmeirdzi mi to na kilometr. Zwykle dzwoni gdzieś poza domem. A no i nie napisąłam,że zwykle jak pytam co jadł na obiad, to mówił,ze gotuje jego siostra, a z domu nie lubi dzwonić, bo rzekomo mieszka z ojcem i nie lubi jak on słyszy... Boże jak to pisze ,to sama sobie się dziwie,że mogłam mu wierzyć!

Gość takasobiepanna30
spolszczony :-)

umow sie z inim na randke i powiedz ze po niego wpadniesz - nich ci poda adres - po reakcji wszystko bedziesz wiedziala;-)))))))

Gość Joooo.....
Sprawdź to w jakiś sposób i poniż go. Niech ma nauczkę.

Gość takasobiepanna30
no tak, ale on mieszka na południu, ja na północy, jest tu w tygodniu w pracy, w różne dni, wiec po pierwsze nie jesteśmy na tyle długo razem ( o ile w ogóle można powiedziec,że jestesmy razem) ,żebym chciała do niego przyjechac, a po drugie jest to niemożliwe ze wzgledu na odległość. Ale chyba nie ma co sie oszukiwać... Tak jak pisze, w tygodniu pisze non stop, a dziś rzekomo miał dużo pracy i odpisał po paru godzinach... taaaaaa jasne dużo pracy miał! Musze go sobie odpuścić, bo jak się zakocham, to bedzie kapa!

Gość pewnie ksiądz
zajęty w niedziele, i wieczorami, hahaha

takasobiepanna30 "łikend spolszony weekend" Hmm no tak, nie domyśliłabym się o co Ci chodziło... A co do samego pytania: "Czy mam obsesje, czy fatet rzeczywiscie kreci??" Pewnie robi Cię w bambuko, naiwna jesteś, ale i tak dobrze, że się skapnęłaś choćby i po tych 2 miesiącach.

Gość tacy tutaj znawcy
Słuchaj ty stara zołzo! A nie wpadłaś na pomysł w tych swoich wywodach i podejrzeniach, że może ma ojca alkoholika albo matkę furiatkę i ogólnie w domu u niego nie dzieje się najlepiej, dlatego woli rozmawiac poza? Zaraz przypuszczenia o zdradzie a facet naprawde może miec nie za dobrze w domu. Ale co taka lalunia może zrozumiec nie każdy przecież wie co to patologia w domu

Gość Joooo.....
Ja też mieszkam na południu. Sprawdzić go:)?

Gość lookrecjaaaaaaaaaaaaaa
ma w domu babke na bank ....powiedz zeby cie zaprosil do domu na weekend, ze chcesz poznac siostre o korej tak duzo mowi, ojca

a z jakiej jest miejscowosci ?

Gość basiabbbbzy
to jak z toba gada niech zamkinie drzwi przed ojcem...za za bzdura.

Gość takasobiepanna30
Ojciec alkoholik? No nei ma takiej opcji... Jedno mi nie daje spokoju, wczoraj do niego zadzwniłam i odebrał, ale nie było go w domu, wiec sama nie wiem co mam zrobić. I jak to zakończyć, bo przecież jak mu powiem,ze podejrzewam,ze ma rodzine, to mi spokoju nie da...

ale gdyby on raz nie odebral - powiedz ze zadzwonisz do niego wieczorem - albo w innej niedogodnej porzez (ale nie mow dokkadnie o ktorej) tylko jak cos skonczysz jak bardzo bedzie "przekladal" godzine to sie kapniesz;-)))))) niech sie kolo napoci troche;))

a ma zdjecie na naszej klasie ? moze ma tez dodaną zone ? sprawdz nk - prawde ci powie

Gość whattheF^^CK
Własnie nie ma na żadnym takim portalu. Nie jest głupi, a jak ma żone i szuka kochanki, to tym bardziej by nie robil takich przypałów! A apropos to własnie po tej niedzieli, kiedy nie odebrał powiedziałam,że to ja zadzwonie wieczorem, to mówił,ze jedzie na tenisa , a potem mi wysłał smsa od której moge dzwonić. Poczułam się głupio i nie zadzwoniłam. Myśle,zeby zadzwonić teraz ,ale szlag mnei trafi jak nie odbierze. Niestety mam przeczucie,że kogoś ma i chyba tym razem się nie mylę!

przeczucia rzadko nas myla;/ podzown podzown do niego - niech sie facecik napoci;-)))))

to zostaje jedno ostatnie wyjscie - wynajac detektywa wiem ze to smiesznie brzmi ale zadzwon w tej miejscowosci do agencji detektywistycznej pewnie duzo nie wezma ktos to dla ciebie anonimowo sprawdzi i bedziesz wiedziala na 100% a tak to bedzie histryjki wymyslac oczy mydlic a ty nie bedziesz do konca pewna i tak to sie bedzie ciagnelo

Gość Joooo.....
Nie mylisz się. Zadzwoń teraz do niego i powiedz nam czy odebrał. Jeśli nie to sprawa wyjaśniona.

a moze on w ogole jest z innej miejscowisci widzialas jakies dokumenty gdzie jest zameldowany ?

Gość Joooo.....
A najlepiej dzwoń dzwoń dzwoń dzwoń nieustannie. Niech telepie gaciami. Z jakiego on jest miasta?

Gość takasobiepanna30
Niestety ma wyłączony telefon. Od razu mnie rozłącza i mam komunikat,że brak odpowiedzi :-( Chyba nie ma co się czarować...

Gość takasobiepanna30
a drugiego nie odbiera... No cóż moge wymyślać,że ojciec alkoholik, siostra chora i inne bzdury, ale widze,że moje przeczucie mnie nie myli... Nie chciałam wyjść na zazdrosną , kontrolującą idiotke, to wyszłam po prostu na naiwną idiotke! Tak czy inaczej to nie ma sensu...

Gość Joooo.....
No to sprawa wyjaśniona...

Gość takasobiepanna30
a jeszcze żeby było smieszniej, to mi powiedział w piatek przed wyjażdem,że tym razem zostawia tu serce i mam się nim opiekowac... spoko, w środe będzie mnie męczył non stop. A tak z ciekawości spytam, czy napisac mu smsa, że to nie ma sensu??