Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona od marzeń

czy niepełnosprawna dziewczyna może być atrakcyjna fizycznie?

Polecane posty

Gość dsfsafafaasfasd
oczywiscie ze moze , tylko musi o siebie dbac zarowno fizycznie jak i psychicznie, czyli : nie oskarac calego swiata o swoja tragedie i nie prawic ciagle pesymistycznych monologow.

Gość a chcialbys miec dziewczyne zo
no wlasnie,ja dbam o siebie,i nic z tego nie wynika.do tej pory nie poznalam nikogo kto by zechcial spedzic ze mna wiecej niz krotki czas.chyba z racji mojej choroby,nie mam co liczyc na zwiazek.

Gość zapomniany.
a chcialbys miec dziewczyne zo-ja chcialbym cie poznac..moj mail sebkas@onet.eu..o ile chcesz napisac do brzydkiego chlopaka

jakos nie slyszę odpowiedzi na moje pytanie.wniosek taki ze mężczyzni to tchóże

do;zapomniany. ile masz lat?bo ja z bardzo mlodymi z racji wieku juz nie pisuje.

Gość to moze do mnie napiszesz
? 3 krzyzyki na karku:o

Gość zapomniany.
22 ale uwierz ze przykre doswiadczenia z przeszlosci oraz te pietno brzydala uczynily mnie o wiele dojrzalszym od rowiesnikow..

Gość a możesz się ruchać
czy nie? Daj foto piczy i cycków :)

Gość moc modlitwy
moze tehcnika silvy postaraj sie uleczyć ale oczywiście w osoba niepełnosprawna moze byc kims wspaniałym wyjądkowym http://chomikuj.pl/kanaolka/Zdrowie+i+uroda/Silva+Jose+-+Samouzdrawianie+metod*c4*85+Silvy,137019786.pdf

ja mam wiecej niz 3 krzyzyki na karku.coz kazdy bez wzgledu na wiek plec kolor skory,czy wyglad fizyczny chce byc kochany.ty moglbys byc tylko moim przyjacielem.

do;a możesz się ruchać czy nie?Daj foto piczy i cycków wynocha na erotyczny!nie jestem dziwka!

Gość zapomniany.
rozumie chyba prawda o mojej twarzy wystraszyla cie spoko..nie narzucam sie..widzisz..brzydki jest tak samo odrzucony jak niepelnosprawny

zapamietaj sobie!ZADNA NIEPELNOSPRAWNA KOBIETA NIE JEST LATWA SZMATA!odam jeszcze ze kazdy zasluguje na szacunek!jak chcesz byc szanowany to szanuj tez takich jak ja!

nie nie odrzuca mnie ludzka brzydota.poprostu wiekowo nie pasujemy do siebie...nie mam nic do CIebie bo nawet cie nie znam...

moze,pod warunkiem ze nie ma deformacji,i nie jest chora od urodzenia jak ja...wczesniejsze posty to ja pisalam ale zgubilo mi sie haslo i nie moglam sie zalogowac....

Gość ytytytyt
bo baby już takie są. tak to faceci to świnie, albo i tchórze, że nie chcą niepełnosprawnej/zdeformowanej, a same też tylko patrzą, żeby był wysoki i przystojny, a jak nie to niech spada

Gość załamany staruch
13:34 [zgłoś do usunięcia] ytytytyt bo baby już takie są. tak to faceci to świnie, albo i tchórze, że nie chcą niepełnosprawnej/zdeformowanej, a same też tylko patrzą, żeby był wysoki i przystojny, a jak nie to niech spada sama prawda

Gość ytytytyt
Vill - ale sprawdzające się w życiu

temat jest troche inny.wracajmy do niego.ja chociazbym nie wiem jak sie ubrala,i uczesala,to ze wzgledu na moja deformacje,nikt na mnie nie patrzy jak na kobiete.kazdy szufladkuje,bo,,o czym z kaleka mozna rozmawiac,,?chociaz staram sie byc dla tej drugiej osoby nie wiem jak mila,to i tak to nic nie daje.zamienia 2 zdania,i koniec tematu.a nudna osoba nie jestem,bo mam szerokie zainteresowania,ale albo wedle schematu kobieta ma nie byc madra wystarczy ze wyglada,albo ja poprostu nie trafiam w realu na osoby z ktorymi moge zaczepic jakis temat...

Gość ytytytyt
Vill - temat jest dokładnie taki. dla przystojniaków nie jesteście atrakcyjne i może nie traktuj ą was w ogóle jak kobiety, bo mają takie tłumy chętnych, że im na pogawędkę nawet czasu szkoda. z kolei wam szkoda czasu na krasnali. i tak to się toczy...więc bez marudzenia proszę.

Gość ytytytyt
Vill - to ja napiszę, że stereotypem jest, że faceci nie lgną do zdeformowanych, że takie mają właśnie największe powodzenie...doświadczenie życiowe wskazuje jednak że to co nazywasz stereotypem jest "najprawdziwszą prawdą"

mowa jest o atrakcyjnosci fizycznej to raz a ja mowie o ogole ludzi,[ktorzy niezasluzenie traktuja mnie jak nieinteresujaca nudna kaleke nie sluchajac w ogole,co mam do powiedzenia]a nie o przystojniakach...i jak mam do zdrowych z zyczliwoscia sie odnosic?

Gość ytytytyt
Vill - ok co do pierwszego posta, ale jednak temat jest inny co do drugiego - wielu by chciało, zapewniam Cię, ale od razu byś ich w d kopnęła jako nieatrakcyjnych

a czy ty myslisz ze niepelnosprawna,to jest juz tak zdesperowana ze byle miecho,chce zlapac?my tez mamy swoj gust,tak jak te zdrowe laseczki z nogami do szyji...

Gość ytytytyt
no właśnie, więc czemu macie pretensje, że atrakcyjni kolesie mają was w dupie i interesują się tylko zdrowymi dziewczynami?

Gość ytytytyt
acha - i to tyle na temat rzekomych "mylnych stereotypów":D