Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona od marzeń

czy niepełnosprawna dziewczyna może być atrakcyjna fizycznie?

Polecane posty

no dobrze,Ty masz takie zdanie,na tamten temat,i masz prawo.ale wytlumacz mi teraz,jak jestes taki madry,dlaczego odpycham kobiety?staram sie byc w rozmowie mila,a mimo wszystko malo ktora chce ze mna rozmawiac.

Gość forumowe poloniste
pisze sie SZYI i AHA - to uwago do obu piszacych tu osob 🖐️

Gość Grammar Nazi
We salute you!!!

Gość do Villemka
Villemko! Ty jestes przesympatyczną osobą:) Kiedys stawiałąs mi karty, chcę ci powiedziec,że sprawdziło sie wszystko, dziekuje z całego serca za dobro jakie mi okazałas

Gość do Villemka
kiedys bardzo czesto prosiłam cie o postawienie kart, nawet sama juz miałas dosc- przepraszam. Ale dziekuje za wszystko :) Wróżby sie sprawdziły :) jestes kochana!

wiesz,wiele osob bardzo czesto prosilo mnie o karty...czasem moze nawet zbyt czesto czego raczej nie powinno sie robic,i pewnie tez Ci to tlumaczylam hehe...ale jakby co,to zapraszam do siebie,tzn na maila oczywiscie...

Gość do Villemka
byłam tez na tym forum, wróżyłas mi tam :) Życzę Ci wszystkiego dobrego, bo jestes wspaniałym człowiekiem:)

Gość dvgrgfrgf
nie tylo niepelnosprawni nie otrafi ulozyc sobie zycia z kims. Ja ejstem pelnosprawna a jestem sama od kilku lat

Gość ytytytyt
jak się czeka na księcia z bajki, to się można nie doczekac

ja nie czekam na ksiecia..czekam na czlowieka ktory bedzie mnie dobrze traktowal...chyba to nie sa jakies niewiadomo jakie wymagania?

Gość ytytytyt
Vill - przecież to nie wszystkie twoje wymagania, nie udawaj głupiej

moze ty jestes glupi ale ja nie.ja patrze realnie i wiem ze mnie nikt nie zechce.jakbym sie puszczala na lewo i prawo to by tu byl tabun chetnych a ze taka nie jestem to jest jak jest,i daj juz sobie spokoj z dosrywaniem mi.

Gość ytytytyt
Vill - nie nikt cię nie zechce tylko żaden czoko-latino jak już

Gość ytytytyt
dobra hipokrytko pa, tylko już nie stękaj, że "od zawsze" jesteś sama

Gość ytytytyt
a bo mnie wkurzają takie babsztyle jak ta Vill. i frustrują to tyż fakt

Ty już jesteś wystarczająco sfrustrowany :P sam czekasz na księżniczkę, chociaż jesteś pełnosprawny uważasz się za kalekę. Dlaczego innym ubliżasz ? Czy ta kobieta nie ma prawa do szczęścia? Każdy je ma i zrozum wreszcie. Rozmawialiśmy wczoraj na ten temat.

Gość ytytytyt
ja na księżniczkę? eeee pełnosprawny jestem tylko w teorii w praktyce nie mogę przecież życ jak pełnosprawne osoby, o tym dobrze wiesz

note avec profonde dziekuje...jak ja nie lubie takich sytuacji kiedy ktos na mnie w taki sposob napada...czuje sie wtedy jak ostatni smiec...jeszcze raz dziekuje...

Gość ytytytyt
a ona prawo do szczęścia ma , co nie zmienia fakty je jest pusta jak bęben

Gość ytytytyt
znam, znam, sama się ładnie opisałaś

w praktyce możesz żyć jak normalny człowiek i skończ w końcu z tym głupim gadaniem bo aż niedobrze się robi jak się to czyta. Wbij sobie to w końcu do tego ptasiego móżdżka. Jesteś normalnym zdrowym chłopem, który zachowuje się jak upośledzony umysłowo. Masz szanse na normalną zdrową dziewczynę, tak samo jak Villemka na normalnego zdrowego faceta. A Ty się Villemka nic nie przejmuj chałabałą 🌼 on tak tylko pierdoli od rzeczy, sam nie wie że powinien dziękować Bogu za to co ma, tylko zrzędzi jaki to on skrzywdzony przez los bo niski... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5009114 poczytaj sobie co za bzdury wypisuje....