Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona od marzeń

czy niepełnosprawna dziewczyna może być atrakcyjna fizycznie?

Polecane posty

Gość ytytytyt
nadal nie rozumiem co to znaczy masz szansę na normalną dziewczynę. normalna przecież może miec wysokiego. nawet najgorsze desperatki kręcą nosami na niziołków, bo one muszą miec wysokiego pysia ze swoim wzrostem to mogę robic za podstawę pod piwo najwyżej. Vill pewnie sobie znajdzie mena i to zdrowego, bo faceci nie są tak wybredni jak wy, więc ktoś ciekawy jej się trafi. o ile się znowu nie okaże, że skreśli go, bo facet będzie miał za krótki mały palec u lewej stopy

Gość ytytytyt
ja pusty? dlaczego? nie ja oceniam ludzi po tym ile mają cm...

zapytam w ten sposób: jeżeli znajdzie się NORMALNA kobieta, która do tej pory spotykała się z jak twierdzisz wysokimi nagle zakocha się w Tobie to co wtedy? uznasz ją za nienormalną? Człowieku.... jak mi Ciebie szkoda :(

note avec profonde masz calkowita racje...z nim cos nie tak jest...zal mi takich,co napadaja na ludzi bez powodu...

Gość ytytytyt
błąd logiczny - niemożliwym jest, aby kobieta zakochała się w niziołku. ale próbuj dalej:)

Z okna widze jedna dziewczyne-ma takiego garba ze szok.Jest malutka i przekrzywiona na jeden bok.Ale za to jakiego ma zajebistego męza!Tak wiec uwazam ze nawet niepelnosprawna kobieta moze byc dla mezczyzny piekna ;)

Gość ytytytyt
vill - a mi żal takich jak ty, co to się żalą w necie na swoją niepełnosprawnosc, a same krzywo patrzą na kolesi nie mieszczących się w tabelkach z kolorowych pism. a nie, właściwie to mi was nie żal

Gość ytytytyt
pupolina - no właśnie, cały czas o tym mówię

jak to nie oceniasz??????????????????? wiesz co myślałam jeszcze wczoraj o tym co pisałeś i przypomniałam sobie o czymś... dobrze że teraz też mi się przypomniało.... Dimitrij Miedwiediew 162-166cm Nicolas Sarkozy 165-169cm Silvio Berlusconi 164-171cm Lech Kaczyński 167-168cm Wladimir Putin 167 -170 cm Włodzimierz Lenin 164 cm Józef Stalin 162-164 cm Lech Wałęsa 169 -170cm Przemysław Gosiewski 164-167 cm Marek Borowski 168 cm Napoleon Bonaparte 157-170 cm Toulouse-Lautrec 150 cm Kant 152 cm Balzak 157 cm Wolter- 160 cm COŚ JESZCZE MASZ CIEKAWEGO DO POWIEDZENIA??????? NADAL UWAŻASZ ŻE NISKI CZŁOWIEK NIE MOŻE BYĆ SZCZĘŚLIWY, ŻE MOŻE COŚ W ŻYCIU OSIĄGNĄĆ????????????

Gość ytytytyt
note avec profonde - a no właśnie nie oceniam. na podstawie wzrostu? nawet sobie tego wyobrazic nie umiem. co do nazwisk które podałaś - fajna lista nie ma co. tyle że zobacz, ile ci kolesie mają lat lub ile mieliby, gdyby żyli. na swój wiek są średni, nie niscy. z tego co wiem, to tylko Stalin miał problemy ze wzrostem, bo on faktycznie sobie ubzdurał, że na wodza narodu jest za niski i porem robił różne cyrki jak przychodziło do np. fotografowania go z innymi. ale i on i reszta w żaden sposób od normy nie odbiegała

wiesz.moze ten ktorgo pokocham,byc sobie i niski byle by byl dobrym czlowiekiem czego o tobie nie da sie powiedziec...ty jestes zwyczajna szuja...

Gość ytytytyt
vill weź mnie nie rozśmieszaj. może byc niski? przecież ty nie jesteś zdesperowana żeby byle mięcho złapac. szują jestem i owszem. każdy kto ujawnia cudzą hipokryzję jest szują:classic_cool:

Gość ytytytyt
note avec profonde - każdy z nich był młody, tyle że ich rówieśnicy też byli podobnego wzrostu. Sarkozy na swój wiek jest średni, jak miał 20 lat to też był średni bo wtedy nie było takich dryblasów jak teraz. a na pewno nie w takiej ilości

Gość ytytytyt
note avec profonde - oczywiście, że vill cię poparła, przecież to kolejna baba która ma zerowe pojęcie o temacie.

Gość gość e04
Witajcie! Tak moze - polecam Wam bloga Niepelnosprawna "Ksiezniczka", ktorego mozna znalezc jako strone na facebooku, ktory opowiada o dziewcztnie poruszajacej sie na wozku, oraz milosci. Blog, pokazuje, ze nawet bedac niepelnosprawnymm mozna zyc normalnie i spelniac swoje marzenia. Zapraszam i zycze milego czytania.

Gość gość
Ja mam krótsza nogę i mam atrakcyjnego meza. Podobno byłam dla niego atrakcyjna,a moja wada niewidoczna. Jednak teraz przy każdej okazji ,jakimś spieciu mówi mi,że jestem kaleka,pokraka...i ze sa ładniejsze. Wnioski nasuwają się same...

Gość gość
A ja mam krótszą nogę zwyrodnienie stawów biodrowych problemy z chodzeniem kuleje i mam super męża zawsze powodzenie u facetów i gdybym chciała miałabym kochanka przystojniaka z kasą i co wy na to?