Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paniczka.wka......

Gadałam z Arabem. Czy macie mnie za idiotke? Bo ja sama nie wiem co myśleć

Polecane posty

Gość Paniczka.wka......

NIgdy bym siebie o to nie podejrzewała. Ale on tak - nie ma urody arabskiej! JEST BIAŁY!!!!! nie pisze mi bzdet typu że jestem sexi że mie love i chce meried itp. jest wyksztalcony lepiej niż ja zna tyle języków że huhuhu do tego historie geografie...co za facet! swoją wiedzą rozpala mnie a jednocześnie nie flirtuje i to budzi mój zachwyt podziw a zarazem podniecenie :classic_cool:

Gość slowianska kobieta
to wyruchaj go ale pod zadnym pozorem si enei zwiazuj i nigdy nie wyjezdzaj za nim do innego kraju.oni s a tacy slodcy nie u siebie a potem jak u niego jestes to wplyw rodziny i wszystkiego calkowicei zmienia jego postepowanie. nie zanm historii zadnego takiego zwiazku ktory by sie dobzre skonczyl

Gość Paniczka.wka......
no wlasnie on nie z takich (chociaż może naiwna jestem) mozna z nim po angielsku pogadac, ogladał plotkare :D i dr house'a nie jest to jakiś poganiacz haremów :D nie mówił mi że jestem ładna śliczna sexi i że mnie kocha po 5 minutach ciekawe czy jest prawiczkiem

Gość i to przed kamerami
koles pekl :D nie moge z tego :D ciekawe co sie dzieje jak kamer nie ma :D

Gość Paniczka.wka......
hahaa zlał ją po twarzy? :D a ta sie jeszcze cieszy ...ale nie wiadomo co powiedziała moze coś brzydkiego, przynajmniej nie klepnął jej po pupie

Gość i to przed kamerami
no ona chyba chciala z nim zdjecie, a on rozmawial? cholera wie :D sie cieszy jeszcze :D dokladnie :D wszyscy jak zamilkli nagle :classic_cool:

Gość ZNAM ARABSKI I JEJ POWIEDZIAŁ
nie podniecajcie sie tak 💤 ona powiedziała do niego 'patrz jaki fajny kootasek tam idzie" a ten dziadek do niej "jak smiesz michaela niewiasto nie wolno pożądac mezczyzny! wstrzymaj rzadze nie mysl o kuutasach"

Gość Paniczka.wka......
po co komu fota ze starym dziadem kurcze a ten Arab co ze mną gada, mówi dużo i mądrze a ja go nie słucham tylko fantazjuje o tym co moglibysmy robić :o zaproponować mu cyberek?

Gość i to przed kamerami
nie znasz sie, to wielki aktor i celebryta :classic_cool:

Gość Paniczka.wka......
ale nie ma takich muslimskich rysów bardziej jakieś bałkańskie "Religijny Muzułmanin ma święty zakaz cudzołóstwa i jak .... Dlatego seks analny jest przestępstwem, a seks oralny - budzi wiele wątpliwości" dziwne

Gość nie boj sie
niewierne moze ruchac ile wlezie, bo w ich religii niewierna to jak zwierze, wiec spokojnie mozesz mu popuszczac ;)

Tylko pamiętaj o tych setkach ''Rozmów w toku'' i nieszczęśliwych miłościach do Arabów, bo cosik czuję, że na cyberku się to nie skończy. 🖐️

Gość Paniczka.wka......
to co oni robią ze swoimi kobietami? rozmawiaja z eurpoejkami ruchają sie z europejkami to tamte w czarczafach tylko galoty im piorą?!

Gość Paniczka.wka......
nie ogladałam rozmow w toku bo uważałam że jestem mądrzejsza :o nie no zakochac sie to nie...ale napaliłam sie niezwykle :(

Gość nie boj sie
tamte za zony biora, o ile ich stac jak jest biedny to szuka jakiejs europejki na staly pobyt no chyba ze to truelove oczywiscie :classic_cool:

Gość powinien chcieć
Zawsze to odmiana od kozy

Gość Paniczka.wka......
seks grupowy hahahah :D ale gadałam z takim jednym , miał ciapatą twarz i nie chciałam z nim gadać, zapodalam fote najbrzydeszej kol a on że jestem beuautiful że liczy sie moje heart a pozniej jak mnie zapytał co robie w zyciu powiedziałam że chodze do lasu na grzyby i owoce leśne :D a pozniej że je sprzedaje :D spytał ile zarabiam a ja że 20 $ na miesiac hieheiheieh jak sie zmartwił :D (on jako kucharz zarabiała 300$ tak powiedział to jakas chooyowa pensyjka, kozy by za to nie utrzymał)

Gość Paniczka.wka......
ładna ta laseczka z filmiku :classic_cool: wcale sie nie dziwie że ich ponniosło :classic_cool: ale mówi jakby z jakaś nutą ekstazy euforii

Gość nie boj sie
kozy to on tam moze pasac (dlatego tak o nich mowia ze kozojebcy, bo na kobiete tam liczyc biedak nie moze), chyba ze z bogatej rodziny jest, dlatego lapia co sie nawinie tutaj jak tam przyszlosci nie ma zadnej

Gość nie boj sie
no na pewno byla to jej przygoda zycia :classic_cool:

Gość Paniczka.wka......
nic na tym filmiku nie pokazali :o co mi sie podoba? to że mają obrzezane penisy :classic_cool: ale tak w ogole to ja nie lubie ciapatych!! tylko akurat ten Arab z którym gadam jest biały jakbym wam pokazała jego fote to byście nigdy nie powiedzieli że to Arab.

Gość Paniczka.wka......
to wkładają swoje wierne penisy w niewierne kobiety zachodu? troche nielogiczne rozumiem kozy (kozy urodzone tam mają ich religie)

Gość powinien chcieć
Trzeba mieć nieźle nawalone żeby podniecać się brakiem napletka. To tak jakby facet stwierdził, że motylki są odstręczające.

Gość ty tu nie jestes od rozumienia
wiec sie nie zastanawiaj tyle

Gość Paniczka.wka......
odstręczające :D :D a co motylki są takie no i coz poradzić. obrzezane penisy + bułeczki a nieobrzezane nadają sie tylko do motylków, indorow i rozklapich :D