Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Otyła Karolina 30 lat

RESTRYKCYJNA DIETA + ĆWICZENIA / 35KG DO ZRZUCENIA

Polecane posty

Gość na diecie...
oj ja też bym nie mogła być na dukanie co prawda lubię bialko, ale lubię też owoce, warzywa, jem chleb pełnoziarnisty, wase, sucharki, piję soki warzywne itp

Dokladnie brak warzyw jest dla mnie nie do zniesienia to jest moj zapchacz ktory jem z np piersia z kurczaka :) nie wyobrazam sobie tez gotowac przepisow dunkanowskich piec ich chleba itp nie mam czasu na takie pichcenie pol dnia niestety.

Hej babeczki 87 nie bój nic, jestem jestem. Co prawda waga staneła, wiec nie ma co zapisywać. Ale przyszedł w końcu twister i go dzisiaj troche męcze :-D I oczywiscie z czestym żarełkiem też nie wypaliło, bo pozwalałam sobie na wiecej i wiecej. Dlatego wracam do poprzedniego systemu. 3 posiłki dziennie. Bez weglowodanów jedna zmiana. Na kolacje bede jadła białko. Daje sobie kolejny tydzien jesli nic nie zejdzie, wracam do tego przekletego dukana:-) Jakos sie przemecze na samych proteinach te kilka dni. Ogólnie ja zaczełam się odchudzać od wagi 84 kg. Z tym, że to wyglądało tak dieta dawała efekty i potem przerywałam. Dobra wiadomosc to taka, że nigdy zaden kilogram mi nie wrócił. Apeluje Karolina do Ciebie. Wróć, bo ja i 87 nie damy rady bez Ciebie :-D

Gość do wielki szacun
Bardzo przeinaczasz treść moich postów.I masz racje nie będę Cię więcej czytać bo jesteś nudna i przewidywalna .Nie na każdego podziała Twoja musztra ,nie potrafisz dostrzec małych sukcesów od których zaczynają otyłe osoby.Czasami im mniejszy reżim tym dłużej wytrzymasz i nie zbaczasz z drogi. I piszę to z pozycji osoby która ma siostrę z większą nadwagą. Ja raczej klasyfikuję się do tych którzy wiecznie dążą do upragnionej wagi mimo że nie mają nadwagi.

Gość wielki szacun
Akurat...;)

Gość Statystyk kafeteryjny
no i prosze, umarl kolejny topik, kolejnego grubasa, ktory wielce zmienial swoje zycie Po grubasie ani sladu, kolezanki tez sie wysypalay i tyle tego by bylo. Standard na kafe Oj, nie tak latwo schudnac jak widac, zryjcie dalej swinki, nic wam juz nie pomoze

Ja jestem czytam ale sama ze soba pisac nie bede;) jak ktos jeszcze jest to piszcie dziewczyny:) Ja wlasnie szamie jablko :) Widze ze sukces jest coraz blizej wieksza polowa kilogramow juz za mna jeszcze troche i bede wkoncu miala wymarzona wage:) dam rade in zadne pomarancze mnie nie zdenerwuja;0

osiemdziesat siedem:) Autor chyba mysli ze mamy wszystkie do zrzucenia conajmniej 50 kiLO:) U mnie juz tylko 17.5:) 22.5 za mna juppi:) Wlasnie mi tu w pracy kolega pod nosem je kfc i pachnie w calym budynku:P ale nawet mnie to nie rusza jak pomysle jakie wyrzuty sumienia potem bym miala;)

Gość na diecie...
ja też jestem... :) a mnie by satysfakcjonowąło jeszcze zrzucenie 4 - 5 kg :)

Hej, jednak coś się ruszyło. Jest kg mniej. Na diecie, Ewelka, 87 zostało nas niewiele, ale damy rade.

Gość kaja2004
witam. ja tez juz któryś raz na diecie tym razem dukan.... 2 dni 2,5 kg nie wiem jak dalej bedzie szło mój brat w 3 miesiace schudł 15kg było to juz ponad 2lata temu do dzis robi sobie jeden dzien w tygodniu białkowy i waga nie wraca. mi tez sie nie widzi pieczenie bułeczek i chleba chociaz znalazłam na alle.... mozna wszystko kupic do tej diety. Ja bazuje na razie na serkach jajkach rybach kurczaku

Zostalo nas malo ale damy rade kujonka;) Ja wlasnie po lunchu mialam dzis obiadek z weight watchers 350kcl bo przez prace i szkole wczoraj nie zdazylam zrobic salatki ( na te dni zawsze mam te obiadki w zanadzu zeby nie jesc nic zakazanego w pracy ) Bylo smaczne;) ciemny ryz i chuda wolowinka z czerwona papryka.

Ja sie nie glodze :) cwicze i ograniczam slodycze :D:D zreszta chce zrzucic 6-7 kg:D nawet nie wiem ile hahaha :)) wiec ja jakos nie tragizuje:D A jestem z Wami bo Was wspieram - nie ma życia dla mięczaków:D

Kaja jak długo zamierzasz być na uderzeniowej? Dziewczyny mam pomysł, może powklejamy tutaj przepisy na świąteczne potrawy light? I na wigilie i na 1 dzie ń swiat? Ja myślałam o rolowanej piersi z indyka na 1 dzień świąt a w wigilie pewnie będą królować ryby w galarecie :-)

87 W tym roku karp na stole = luksus. Jakiś śmiertelny wirus je wybił i niewiele żywych zostanie do świąt :-)

Gość Mirenairena
Bardzo Ci współczuje takiej wagi, ale pamiętaj nie ma niczego czego nie można by zmienić! Musisz chcieć zmienić swój wygląd, a nie tylko o tym myśleć. Najwyższy czas wprowadzić zmiany.Po pierwsze odstawiamy czipsy słodycze i inne MDonaldy, po drugie trochę ruchu należy wprowadzić i po trzecie warto wspomóc się jakimiś suplementami . Może popatrz tu: http://twoje-odzywki.pl/trec_cla__green_tea_1030mg-p-1462-36-36.html albo błonnik 1 łyżeczka przed posiłkiem dzienie. I najważniejsze nie najadać się tylko kilka ale małych posiłków nigdy" do pełna"!

Gość reeseet
GDZIE JEST KAROLINA????????????????????/ Karolino, nawet jak zaprzestałaś na kilka dni swoją walkę z kilogramami powinnaś tutaj wrócić bo są osoby które czytają twój topik i wspieraja cię w diecie. Wiadomo że osobie z taką nadwagą jak twoja jest trudno schudnąć, ale jak tylko będziesz tutaj zagladala i wiedziała że razem z Tobą jest tak dużo osób to zobaczysz że się uda. Zobacz sobie na topik Mellissy11 czy werki84. APELUJE WRACAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE PODDAWAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kaja2004
wiecie jaka obrałam metode na wytrwanie w swoim postanowieniu.... codziennie rano patrze na zdjecie osoby ktora uwierzcie mi bardzo zasła za skórę (prawie rozwaliła mój zwiąek) z wrostem wagą jesteśmy podobne i z nienawiści do niej ....dam rade bede lepsza 3dni 3 kg

Gość na diecie...
a piję czerwoną i jem jabłko :)