Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooMadziorekoo

Prostownica na prezent?

Polecane posty

Gość ooMadziorekoo

hej dziewczyny potrzebuje porady!! otóż moja kumpela ma urodziny za 2 tygodnie bardzo chciala nową prostownice. mowila cos o jasno rozowej ze sie jej jakas podoba i znalazlam taka ale nie wiem czy ta firma LongHair jest dobra.. prosze o pomoc bo choc nie jest to bardzo drogie urzadzenie to dla mnie 59 zl piechotą nie chodzi :PP http://www.splendore.pl/Prostownica_p8286.html

jej akurat nie znam ale znam firme, ze sprzedawanych wlosow do przedluzania, a w tym sa naprawde swietni, wiec mozliwe ze i sprzet maja dobry ^^ :)

Gość Karolinka_*
jak na prezent to bym sie nie zastanawiala :P tym bardziej ze cena swietna, a skoro porducent znany ( ja akurat nie kojażę:P) to mysle ze spox.. tym bardziej, ze ja na przykład nigdy nie widziałam jasno różowej prostownicy do włosów.. O_O :P ;D ja uzywam jakies firmy z placu targowego za 20 zł :p nie narzekam ale chcialabym taka pożądną ..:))

Gość ooMadziorekoo
no wlasnie mam dylemat.. w sumie kupujemy z koleżanką na pół to duzo nie wyjdzie :) a macie jakies inne godne polecenia?:) gdyby byla rozowa to by bylo super ;) hehe

remingoton, babyliss, philips - ale sa 3 razy drozsze niz ta ..jesli masz taki budżet do mozesz inwestowac w kolezanke ale ja osobiscie jesli chodzi o prezent sklanialbym sie za LongHair o ktorej pisalas . cena ok, firma dobra i kolor jak wspomnialas wymarzony przez kolezanke ;] a badziewiactwa z placow bym nie kupowala (bez obrazy ;) ) ale skoro ma byc to prezent to wypadalo by cos znanego producenta w normalnym sklepie, bo zawsze mozesz dokonac jakis tam reklamacji itp

Gość ahhhhh ***
fajnaaa;D tez bym chciala rozowa

no tez o niej slyszalam wiele dobrego, ale na prezent to raczej ooMadziorekoo kolezance nie kupi ..O-O haha ;D

Gość ooMadziorekoo
niestety, ale na taką mnie nie stać raczej :P jako Hostessa miesiac bym na nia musiala pracowac ;P

Gość Pariszjaaaa
o ja! nie wiedzialam , ze longhair produkuja prostownice :oooo mam ich wloski na clip on i jestem mega zadowolona :)))) i faktycznie taniutka, ale mi osobiscie różowa do gustu by nie przypadła :P

Gość do AUTORRRKI postu
DAREMNA TA PROSTOWNICA !!! popsuje się wcześniej niż myślisz, firma sprzedającą ją też jest do bani, sprzedaje same babole.

Gość monka_stonka*889
radze sie upewnic czy jej bedzie odpowiadac i poszukac opinii w necie bo jak sie okaże ze jej nie lezy to niepotrzebnie stracisz pieniądze.. ja pierwswzy raz widzę tą prostownicę (osobiście mam jaguara )więc nie doradze. ew. dowiedz sie czy można ją zwrócić albo wymienić albo co kolwiek ..

Gość ooMadziorekoo
Kupowalam na splendore juz i bylo wszystko ok ,takze o firme sprzedającą sie nie boje bo kontakt byl bezporblemowy i kosmetyki takie jakie mialy byc, ale wiadomo opinie rozne..sporbuje ją podejść czy jej odpowiada ta, bo widze kilka pochlebnych opinii o niej w necie, a na taką babyliss czy remington mnie nie stac niestety, zreszta jej pewnie tez by nie bylo (biedne licealistki ..:( ) dziekuje za pomoc dziewczyny ;**

Gość weeeez
No tak nie każdy pracuje :) może ona jest ok,ale możesz też zrobić z innymi koleżankami i kupić lepszą.

Gość do AUTORRRKI postu
jesteś PODSTAWIONA z firmy Splendor !!!

Gość garagarahaha
nie kupuj jej prostownicy.. takie sprzety jesli mają być dobre to są drogie .. jesli prostownics jest tania to znaczy że nie jest dobra. ... kup jej mp3 lub mp4 albo takie duże słuchawki

Gość hghtr6g
ja mam podobnej do tej, na zdj, tylko mi ją ciocia kupila za granica. z firmy silver crest, jest czarna i tez ma takie zlote koleczko na koncu. jest bardzo dobra. wiem tyle ze jak sie kupi byly jaka tanio prostownice to co dopiero wlosy musza przechodzic. wtedy taka prostownica ani ich nie prostuje i dziewczyna dlugo ja trzyma na wlosach az one samo w srodku sie palą. meczarnia niesmaowita, a pozniej wygladac bezie za 10 lat jak nie wiem co. :O

Nie radziłabym kupować tak taniej prostownicy, przecież nie tylko chodzi o to by ją mieć, ale również o to by była dobra i nie niszczyła włosów. Raczej wybierz inny prezent, chyba że z kimś sie na nigo złożysz i wydacie razem kilka stów.

Gość no to moze tak by to
Karolinka_* - Ty lepiej zainwestuj w slownik ortograficzny

Gość graczcze
Ja na Twoim miejscu nie kupowałabym w ogóle prostownicy jeśli masz mało kasy do dyspozycji. Bałabym się używać tak taniej prostownicy, tym bardziej takiej firmy. Miałam kiedyś okazję używać niedrogiej i była do niczego. Ja używam Remingtona. Wymyślcie coś innego, bo taki prezent nie ma zbytnio sensu- ja np. chciałabym dostać nowy zegarek, ale jakbym miała dostać jakiś średniej jakości za 100 zł to wolałabym za tę samą kasę dostać coś innego, np. kartę podarunkową albo jakąś książkę.

ja uwazam ze nie nalezy sie sugerowac ceną - wazna jest powłoka prostownicy, producent raczej też no i przede wszystkim doswiadczenia innych jej uzytkownikow :) gdybys wybierala dla siebie to zawszem ozan zaryzykowac, ale jesli to dla kogos to albo skonsutuj pokazujac w prsot co mysli nie pokazujac ceny , albo zmienila plan ..

Gość Anitka_waw
Anke - prostownica nie jest po to by ja miec? tylko po to by nie niszczyla wlosow? zapytaj kazdego fryzjera - nie ma mniej niszczacych i duzo bardziej niszczacych rpsotownic . to są żelaska, palące wlosy przy temperaturze 200 stopni kawalek tworzywa nie zapewni ci ochrony. Ja jestem zwolnenniczka bazarowych prostownic np. ale za to inwestuje w ochrone wlsoow - jedwab, preparaty termoochrone itd. i nie mam zadnych problemow. prstownica kilka stow jest taka sama jak ta za niecale 100 - zapewniam .

Gość xminia88x
zgadzam sie ^^ mozesz dac 4 stówki i mieć badziew ..:] ja akurat używam ( jak widze w dyskusji - jak większosc) babyliss . kupilam za 150 zl i jestem mega zadowolona. kolezanka ma grundig i mega nazeka a dała 360 czy 370 zl to o czym tu rozmawiac .. O_o reszts kazdy ma prawo do opinii , ale na miejscu oomadziorekoo 'wygooglalabym' informacje dokaldnei o tym produkcie - napewno znajdziesz jakeis opinie

Gość www.hairworld.pl
Myślę że powinnaś odwiedzić sklep hairworl.pl jest tam bogaty wybór nie tylko prostownic, ale i lokówek, trymerów, i innych bardzo dobrej jakości sprzętów do stylizacji włosów.

Gość marcepunk
ja w sklepie niedaleko mnie widziałam nie dawno pierwszy raz w życiu różowe prostownice, były też niebieskie i nawet w panterke :D i o różnych kształtach :D