Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

zielona cebulka

Warszawa to nie miejsce dla mnie, przyt艂acza mnie

Polecane posty

Go艣膰 ma艂aa mii
Warszawa to okropne miasto , syfiaste i 艣mierdz膮ce

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ej wy ludzie spok贸j tam
A ja kocham Warszaw臋, to moje rodzinne miasto od pokole艅 :) Jak Wam si臋 nie podoba to spada膰 st膮d, nikt tu nie b臋dzie t臋skni艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irka dd.
fakt, te偶 mnie m臋czy, jestem tu 10 lat, planuj臋 wyjazd do mniejszego miasta bo mam do艣膰 tego zgie艂ku, wy艣cigu szczur贸w, kork贸w i wiecznej bieganiny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamasssssss
jej, mam tak samo. a偶 mi sie p艂aka膰 chce jak pomysle , 偶e za kilka godzin znow tam bede...;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ej wy ludzie spok贸j tam
Nie mam nic do przyjezdnych, o ile nie marudz膮 tak jak Wy. Takie 艣cierwa, kt贸re przyje偶d偶aj膮 tu i jeszcze im si臋 nie podoba :O Kto艣 Was tu na si艂臋 艣ci膮ga艂 z tych waszych wiosek? Nie s膮dz臋, wi臋c spieprzajcie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to wracajcie do siebie
czy ktos was na sile tu trzyma? Dla mnie to moje miasto rodzinne, od pokolen i nie wyobrazam sobie mieszkac gdzie indziej. Po co sie tu przeprowadzaliscie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irka dd.
po co od razu taka agresja, drodzy warszawiacy? mamy prawo wyrazi膰 swoje zdanie, warszawa jest przyt艂aczaj膮ca, du偶o daje ale i du偶o zabiera, wy tego nie zrozumiecie, 偶e przyjazd tu to nie jest cz臋sto sielanka, bywa, 偶e akt desperacji:( cieszcie si臋, 偶e nie musicie zostawia膰 swoich dom贸w, przyjaci贸艂, rodzic贸w aby m贸c zarabia膰 i jako tako funkcjonowa膰 z daleka od niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iuhiuh
Warszawa to najbrzydsze miejsce w jakim mieszkalam i tylko ten kto nigdzie nie podrozowal i nie widzial innych miast moze powiedziec, ze warszwa jest ladna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fraszka maszka
dlaczego tu jestem? bo pochodz臋 z p贸艂nocy polski, zez 80 tysi臋cznego miasta, jestem wykszta艂cona, znam j臋zyk obcy i c贸藕...w swoim mie艣cie mog艂am by膰 jedynie sprzedawc膮 w sklepie z ciuchami, bez umowy, za 1tys/mc, dlatego tu jestem, bo mam tu lepsz膮 prac臋, bo du偶e misto daje wi臋cej mo偶liwo艣ci, to nie znaczy, 偶e nie t臋skni臋 za moim miastem, przyjaci贸艂mi, miejscami, itd, jestem tu bo nie mia艂am wyboru, ch臋tnie wr贸ci艂abym do siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to wracajcie do siebie
Eee tam, mnie nikt za zadne pieniadze nie wyciagnalby do Poznania, Krakowa, Szczecina itd. Jak macie byc nieszczesliwi to lepeij wrocic do siebie. Zycie jest tylko jedno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaroa
A mnie si臋 tu podoba, miasto wielu mo偶liwo艣ci, zawsze t臋tni膮ce 偶yciem, ludzie do艣膰 pozytywnie i serdecznie nastawieni do siebie. W por贸wnaniu do ma艂omiasteczkowej zawi艣ci - 1:0 dla W:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 precz miasto
ja kocham wie艣 spok贸j cisza pi臋kne widoki CISZA ja mieszka艂am w mie艣cie a teraz na wsi i nigdy ju偶 to miasta nie wr贸ce kocham wie艣 pi臋kne widoki czyste powietrze i wszystko czyste!c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mds
Dnia 1.11.2011 o 16:43, Go艣膰 ej wy ludzie spok贸j tam napisa艂:

Nie mam nic do przyjezdnych, o ile nie marudz膮 tak jak Wy. Takie 艣cierwa, kt贸re przyje偶d偶aj膮 tu i jeszcze im si臋 nie podoba 馃槷 Kto艣 Was tu na si艂臋 艣ci膮ga艂 z tych waszych wiosek? Nie s膮dz臋, wi臋c spieprzajcie 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariusz

Ja tam nie bylem bo tam sa ci z rz膮du iwogoledrozyzna na pewno i surowe wredne miejsce.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mds

Widzisz warszawa tylko przez przypadek ibskladke dalej istnieje pozatym to tylko centeum dalej tylko sypialnia albo wiejskie dzielnice na sile przylaczane do kiedys miast ok wiec swoim zachowaniem sam pokazales jak tam jest czyli hamsko syfnie wulgarnie i kazdy mysli ze jest anonimowy i mozw robic co chce .....nieprawda

Udost臋pnij ten post