Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadający listeczek

Czy 21-letnia dziewica to coś bardzo nienormalnego?

Polecane posty

Gość ja niedawno rozprawioczyłam
pojeb - niestety nie jestem, gdyż mieszkamy daleko od siebie A czemu pytasz?

no tez byłam w szoku Moze nie był super przystojny jak Brad Pitt, ale na pewno powyżej przeciętnej. No chyba, ze kłamał, że był prawiczkiem. Spytałam, czy nigdy nie miał dziewczyny? Powiedział, ze miał, ale do niczego nie doszło.

Gość bieda szara mysencja anna
don't worry w Twoim wieku również taka byłam studiowałam na wydziale mechaniczym, gdzie 98% to faceci robiłam furore wśród nich ale byłam strasznie nieśmiała zakompleksiona, dziewictwo straciłam w wieku 24 (serio) TAKZE ŁOWA DO GORY aaa i niesmialosc przejdzie nawet sie nie zorientujesz kiedy

jak to po co go rozprawiczyłam? Sam chciał, przecież go nie zgwałciłam. były prawiczek nie czuł już do Ciebie czy... ? Czego nie czuł, czy ..? nie rozumiem

Gość pojeb1
ja niedawno rozprawioczyłam ładna jesteś czy przeciętna ?

Gość eedfdsfsdfsdfs
ja do 24 roku życia byłam dziewicą. I powiem tak, im dłużej się czeka tym potem ciezej jest niestety. Tez mi nie było łatwo i gdybym mogła cofnąc czas to wczesniej bym się do tego" zabrała" i zdecydowanie wiećej partnerów bym miała . Bo ja miałam2 z tym tak naprawdę dziewictwo straciłam z tym drugim ( czyli praktycznie 1) i jesteśmy razem do tej pory( juz 8 lat) tylko że ja jestem ciekawa jak to by było z kims innym....

Gość spadający listeczek
bieda szara mysencja anna - dziękuję za pocieszenie :) Może i dla mnie jest nadzieja :)

Oczywiście kobiety, które się szanują często długo są dziewicami (tak jak i prawiczki). Wiadomo też, że nic nie jest lepszego od seksu z tym, którego się kocha. Pozdrawiam.

pojeb1 trudno jest siebie ocenic, skąd mam wiedziec, czy jestem ładna, czy przeciętna często słyszę ze jestem ładna, ten prawiczek tez mi to powiedział. No ale jaka jest prawda trudno powiedziec.

Gość jestem w temacie
do mój głos w sprawie no przecież pisałam na początku swojego postu, że dziewictwo to żaden problem, problemem jest, że kobieta ma niskie poczucie wartości, czytaj ze zrozumieniem. a autorka ma niskie.

Gość dziewice zawsze kogos znajda
sobie, gorzej z prawiczkami :o