Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadający listeczek

Czy 21-letnia dziewica to coś bardzo nienormalnego?

Polecane posty

Gość jestem w temacie
no to sprawa tym bardziej jest jasna, bo z reguły właśnie osoby z rodzin niepełnych mają z tym problemy plus geny oczywiście i nieszczęście gotowe. Jak widać, że dziecko znacząco odstaje to wtedy trzeba działać, bo wtedy jest jeszcze szansa, ze pomimo felernych genów można się naprostować, a jak rodzice przegapią ten moment, jedynie ciesząc się, że córka nie sprawia kłopotów i się dobrze uczy to potem jest zjebane życie.

Gość 21letnia dziewica
to patologia :classic_cool:

Gość daisy_daisy
Ja straciłam dziewictwo w wieku 22 lat, i czułam się podobnie jak wy, nie do końca komfortowo z tym faktem. Ale nie chciałam robić nic na siłę ani z pierwszym lepszym. W końcu poznałam faceta z którym naprawdę chciałam i teraz dziwię się sama sobie jak długo żyłam w nieświadomości jaki seks jest przyjemny.

Gość ginekologtonieja
A skąd jesteś listeczku?

Gość fiku miku na fiuciku
dziewice powinny sie rozdziewiczac i juz

Fiku, w pewnych afrykańskich kręgach hymen jest oznaką nieczystości (sic!) diabelstwa, szataństwa itp i tam dziewice kapłan rozdziewicza specjalnym kołkiem, nie wiem czy nie na głównym placu w wiosce. I dopiero tak obrobione dziewuszki są godne zamążpójścia A podobno u nas tak wysoko rozwinięta cywilizacja;)

Gość mój głos w sprawie
@jestem w temacie dziewczyno zastanów się co piszesz i najlepiej wyślij wszystkie dziewice do psychologów i psychiatrów jeżeli według Ciebie to takie mega nienormalne. Ogarnij się bo to co piszesz jest żenujące, serio.

Gość spadający listeczek
Macie jakieś porady, jak kogoś poznać w realu?

Gość kokoszka rozkoszka
powiedzieć wam coś ? mam 20 lat, dziewica jak nie patrzeć... jestem dziwna, mam więcej kolegów niż koleżanek, jestem wybredna, szukam czegoś wyjątkowego a tu nic ! ale do sedna... wiem,że nikogo nie spotkam takiego z którym chciałabym to zrobić, jutro mówię koledze,że chcę się z nim najpierw zabawić, jeśli mi się spodoba, to pewnie w przyszłości seks. to prostytucja ? mam duże potrzeby, niestety rozporek już nie wytrzymuje. co o tym sądziecie ? to dopiero dziwne...

kokoszka --> Ja cię rozumiem, ale myślę, że fizycznie moze tego chcez, ale psychicznie nie, chcesz uczucia i wiezi :)

Gość kokoszka rozkoszka
dokładnie tak ... psychicznie potrzebuję bezpieczeństwa, czułości itd... jednak ja muszę wiedziec jak to jest, oczywiście co do seksu to jeszzcze nie wiem, ale jakieś pieszczoty, zawsze to jakieś doświadczenie i miłe wspomnienia :)

Gość kokoszka rozkoszka
tak , wiem :) rozsądna ze mnie dziełcha , choć wiem,że to może wydawać się głupie i niemoralne...

Gość spadający listeczek
Ja nie chcę seksu bez miłości. To bez sensu. Albo wszystko, albo nic.

Gość kokoszka rozkoszka
no właśnie nie jestem w 100% pewna, choć upieram się przy swoim. dzięki za troskę :D

Gość kokoszka rozkoszka
spadający listeczek-- no to by było najlepsze rozwiązanie , no ale za długo by czekać...:)

Gość spadający listeczek
Skoro już tyle czekałam, to parę lat w tę w czy w tę nie zrobi różnicy. Najwyżej się zestarzeję, trudno. :P

Gość kokoszka rozkoszka
no to zależy od człowieka jak sobie potem z tym poradzi, tak i podziw bo ile okazji było,żeby się rozdziewiczyć...ale i tak dumy trochę jest ;]

Gość ja niedawno rozprawioczyłam
21 letniego prawiczka więc to chyba normalne A chłopak był całkiem, całkiem. Przystojny, fajne ciało. Raczej pewny siebie. Az byłam w szoku, ze jest( to znaczy był) prawiczkiem.

Gość ja niedawno rozprawioczyłam
21 letniego prawiczka więc to chyba normalne A chłopak był całkiem, całkiem. Przystojny, fajne ciało. Raczej pewny siebie. Az byłam w szoku, ze jest( to znaczy był) prawiczkiem.

Gość fiku mikuuu będzie czekała na
inteligentnego do 50-stki buhahaha

Gość pojeb1
ja niedawno rozprawioczyłam 21 letniego prawiczka więc to chyba normalne A chłopak był całkiem, całkiem. Przystojny, fajne ciało. Raczej pewny siebie. Az byłam w szoku, ze jest( to znaczy był) prawiczkiem. jesteś z nim do dziś ?