Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość encyklika

czy kochaliscie kiedys kogos tak mocno...?

Polecane posty

Gość encyklika

ze zyczyliscie szczscia tej osobie z kims innym i milosci mimo ze wy sami ta osobe kochaliscie ale nie mogliscie z nia byc?

Gość basiabbbbzy
tak

Gość ojefetyukinun
to bardzo delikatne i osobiste , do tego stopnia że aż łzy cisną mi sie do oczu

Gość encyklika
to okropne uczucie ale jednak piekne co by nie mowi, opowiedz o tym

Gość niekidy tak bywa
po takim trudzie , uczuciu przychodzi satysfakcja pogodzenia sie i jest super, wtedy spogladasz już z innej perspektywy,

Gość encyklika
jednak to przychodzi jak juz sie odkochasz, wczesniej nie jest to mozliwe

Gość drtyuikjhgfdfghjkjhgfghj
no tak , jesli życzysz tej osobie wszystkiego naj" to znaczy juz ze sie odkochałes i akceptujesz okoliczność

Miłość zaborcza to nie jest miłość tylko pożądanie. Miłość , która jest zdolna poświęcić wszystko nawet związek z ukochanym na rzecz kogoś , kto wydaje się być lepszą parią dla niego to owoc miłości dojrzałej, miłości bliźniego.

Gość encyklika
nie ja mowie o sytuacji w ktorekj sie kogos nadal kocha ale zwiazek jest niemozliwy, natomiast zyczysz jej jak najleouej wiec milosci tez i liczysz tez na to ze jesli ten ktos bedzie z kims to dostamisz na tyle mocny cios ze przestaniesz liczyc na cokolwiek, takie zadanie sobie bolu dla wlasnego dobra

Gość wszystko mi jedno co bedzie
Ma się po prostu tego pecha i po chuj o tym pisać boli to bardzo, a zapomnieć się nie da Ja do dzisiaj z tego powodu nie miałem stałej dziewczyny, bo kocham ciągle ta jedną, chodź już jej nie widuje Życzę jej szcześcia chodz nie wiem jak ułożyło się jej życie

Gość encyklika
kafe poradnik rozne sa rodzaje milosci i jednak badzmy szczerzy jesli sie kogos kogo to sie jest zazdrosym wiec mysl o tym ze ta osoba jest z kims innym i tego kogos kocha, tuli, caluje, kocha aie i spedza czas jest dla wiekscosci nie do zniesienia

Gość encyklika
a ty nadal sam czy kogos masz? na stara milosc lekarstwem jest nowa najczesciej

kazdy powinien indywidualnie podejśc do sprawy jak wiadomo sprawy sercowe" sa ciezkie i trudne jeden pozytywnie podjedzie ( bez bólu)drugiemu będzie cieżko rozwikłać taki problem wktórym bedzie nadal kochał ..

Gość encyklika
peawda, w kazdym razie okropnie kochac bez wzajemnosci albo byc kochanym a nie moc tego odwzajemnic

Gość wszystko mi jedno co bedzie
Nie nie jestem z nikim, podświadomie ciągle o niej myślę jak się nudzę A związku tak na prawdę nie był bym w stanie stworzyć z inna, zawsze była by tą drugą

no wlasnie przytul sie doswojej starej m" lub jesli to niemozliwe to pozanc nową' :P

tak kocham właśnie teraz jednego takiego 'puść wolno co kochasz, jesli wróci jest twoje, jeśli nie nigdy twoje nie było" mój nie wróci ...:(

Gość encyklika
ale czemu pozadaniu?? przeciez milosc do osoby plci przeciwnej, ta milosc miedzy kobieta a mezczyzna to mieszanina pozadania, troski, tesknoty, checi przebyania, dzielenia sie i wielu innych pozadanie to tylko fizyczne emocje, seks blikosc cielesna i zmyslowosc a ja mowie o milosci i nie powiesz mi chyba ze ktos kto kogos kocha i nie moze tego miec samego od tej oosby nie cierpi i nie boli jej mysl ze dostanie to wszytsko ktos inny dtalego uwazam ze trzeba byc naprawde dojrzalym i wyjatkowym zeby zyczyc tej osobie milosci z kims innym jesli nadal ja kochamy, bo logiczne ze wtedy chcemy z nia byc

Gość Normalny facet i wie
Ale jak to możliwe aby kogoś kochac i życzyć mu szczęścia z kimś innym??? Dlaczego nie możecie razem być, nie rozumiem tego..

Gość encyklika
przeciez wiele takich ludzi jest za duza odleglosc, ktos tego nie odwzajemnia zycie i tyle

Encyklika a możesz powiedzieć czemu nie możesz być z osobą którą kochasz a życzysz jej szczęścia z kimś innym?

Gość dcfvgbhnjmkfg
..zgadza sie :)

Ile masz lat encyklika?

Gość encyklika
ja tego nie napisalam ze ja tak mam:) a lat mam 28

niekiedy okoliczności , otoczenie ważne stanowisko, to wszystko staje na przeszkodzie ....

Jak nie masz żadnych zobowiązań to nie widzę problemu.

Gość tak, ja
nie to ze milosc, ale bardzo ja lubilem i myslalem, ze cos z tego moze byc tak sie ulozylo ze nie bylo, z jej wyboru, ale naprawde dobrze jej zycze i mam nadzieje, ze juz sobie ulozyla zycie i ma kogos kto daje jej oparcie i uczucie, bo bardzo tego potrzebowala czasem pojawia sie uklucie, ale mimo to mam szczera nadzieje, ze tak wlasnie jest